Chọn Tất Cả
  • 𝐓𝐇𝐄𝐈𝐑 𝐀𝐍𝐂𝐇𝐎𝐑; bts
    2.6M 61K 92

    ⇱ BTS EIGHTH MEMBER IMAGINE ⇲ Published: May 3, 2018 Complete: June 19, 2021 In which she is their everything If my imagines give you inspiration please give me credit, I will not tolerate plagiarism.

    Đã Hoàn Thành  
  • I NEED YOU (BTS)
    21.4K 1.3K 19

    " -De ce faci toate astea pentru mine? Adică... voi, pentru noi... -Pentru că vă iubim, prostuţo. [...] E vorba de ce vrem noi. -Șiii... ce vreţi mai exact? -Vă vrem pe voi. -De ce? -Așa simţim, de unde vrei să știu? E pur si simplu acel sentiment care te face să uiţi de tot. Să te gândești doar la acea persoană, să t...

  • Fighting for love (EXO)
    1.9K 181 16

    Cand un varcolac si un vampir se iubesc, dar iubirea lor este interzisa, vor lupta? -Renunti sau induri in continuare? Eve-Nu renunt la el. NICIODATA! ------_-------------------------- -Renunti sau induri in continuare? Luhan-Nu renunt la ea. NICIODATA!

  • Micul meu ingeras
    8.5K 608 14

    El persoana publica ea persoana normala. Amandoi sufera in moduri diferite. Par a fi diferiti dar seamana foarte mult unul cu celalalt.

    Đã Hoàn Thành  
  • K-POP: We Got Married II: I hate the way I love you
    7.1K 541 10

    Dupa despartirea de G-Dragon, Lee Song Hae s-a retras inapoi in satul ei natal, acolo unde a locuit pana acum, cand a implinit 22 de ani. Desi cea mai mare dorinta a ei a fost sa il uite pe GD, aceasta nu a reusit, singurul lucru pe care l-a facut a fost sa se indragosteasca si mai tare de el. Acum, hotarata sa isi in...

    Đã Hoàn Thành  
  • Cel ce iubeste
    2.3K 219 9

    Mutarea intr-o noua scoala are avantaje si dezavantaje. Alexa isi face amici si o prietena adevarata , dar in viata ei apar doi baieti complet diferiti unul fata de celalalt. Il va alege pe cel mai bun sau ii va evita pe amandoi cu nepasare ?