Capitolul 09 - Regula numarul unu: niciodata nu-l ignora pe Christian

150K 4.2K 684
                                    

Capitolul 9

"But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy"

                Leona Lewis  - Bleeding Love

                                        

     Maya P.D.V.

" Oh, de ce nu se deschide podeaua sa ma inghita cu totul?!"

- Doamna Carter, asta nu e ce pare a fi - pauza. Dar ce e asta oricum? - Adica eu, adica el, adica noi...

    " Pentru numele lui Dumnezeu Maya, formeaza o propozitie!"

- Incantat de cunostinta doamna Carter, sunt Christian Cross, acesta inainteaza spre ea, prezentandu-se cu naturalete si eleganta.

        Ii arunc o privire furioasa de "vorbesti serios?!". Adica eu ma straduiesc aici sa gasesc o explicatie care sa ne scoata din situatia asta si el se prezinta cu zambetul ala al lui de milioane. Dupa ce ca e si vina lui!

- Incantata de asemenea, raspunsul ei este insotit de un zambet ciudat de larg. Imi pare rau ca v-am intrerupt. Doresti o cafea?

        Si bineinteles ca sefa mea trebuie sa fie politicoasa si sa se ofere sa il lase sa mai ramana! Oare de ce ar merge ceva bine si pentru mine? Recunosc ca Christian are o anumita influenta, o aura irezistibila care pur si simplu intimideaza sau, in cazul femeilor, seduce, dar nu ma asteptam sa functioneze si la femei casatorite, cu aproape dublul varstei sale! Pe cine pacalesc? Cred ca ar functiona la sigur si pe persoane de acelasi gen. Cine ar putea sa spuna nu ochilor aia perfect de albastri si zambetului ala intrigant si superb?

- Nu, doamna Carter, el tocmai pleca, ii intrerup si incerc sa il imping spre iesire, dar forta mea nu are nicio sansa in fata corpului sau nemiscat ca o stanca.

- De fapt, ma gandeam sa mai raman putin, imi zambeste malefic, reusind insa sa imi trimita aceeasi fiori de placere pe sira spinarii.

        Inca o data, foloseste aceeasi "influenta" si pe mine. Dar nu-i merge atat de usor. Nu ma las intimidata nici de statura sa care ma domina, -fiind nevoita sa imi ridic putin barbia pentru a-i intalni ochii aroganti- si nici de privirea provocatoare in toate modurile posibile, reusind sa ma mentin cu capul sus si sfidatoare.

   " Oh, nu nu nu nu, nici sa nu te gandesti!"

- Ce naiba e in capul tau? Pleaca! soptesc stresata, suficient de incet incat sa nu auda si sefa mea, incercand inca o data sa il imping spre usa cu o miscare patetica si lipsita de forta.

        Asta a ajuns deja prea departe pentru binele meu. Inca nu stiu care imi va fi explicatia pentru ca am imi faceam de cap cu un tip sexy la intrarea in cabinet, dar mai intai trebuie sa scap de el! Si sa nu cedez corpului meu tradator care reactioneaza in mod iritant la contactul dintre noi cand Christian isi infasoara brusc bratul in jurul taliei mele.

- Cina, diseara, raspunde cu aceeasi expresie aroganta care imi scoate riduri de la atata incruntare si frustrare.

- In niciun caz! soptesc incercand sa ma indepartez.

        Desi ma asteptam la enervare, sau cel putin la amuzament, ochii mari si sticlosi ii stralucesc ambitios si cu un ranjet care devine treptat cat se poate de evident, isi strange mai apasat bratul in jurul meu, reusind din nou sa imi aprinda simturile si sa imi trimita mintea in lumea haosului total.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum