KARMAKARIŞIK

By sumeyrakgun

282 33 5

Hergün okuluna giden kimseye zararı olmadan yaşayıp giden birisiydi Didem. Dayısı Sandığı adam bir anda gelip... More

Tanıtım,
1. Bölüm, (BENİ TANIMADIN?)
2. Bölüm; BANA YAZACAKSIN

3. bölüm: 'Katil'

24 5 2
By sumeyrakgun

Annemin sesiyle gözlerimi açtım, yataktan kalkamaz haldeydim sanırım grip oluyorum.
"Gece yağmur yağarken balkondamıydın sen" dediği sırada zil çaldı gelen Aslı olmalıydı, annem kapıya bakarken uykuya dalmaya çalıştım okula gidicek hâlde değildim.
"Dinlen bugün gitme okula ben birazdan çıkarım kalırsın değil mi evde?" Ve ekledi " 10 gibi Ece gelir Merihe o bakar sen dinlen."
Uykuya dalmadan "tamam" diye mırıldandım ve uyku içine çekmişti bile.... Gözlerimi bu sefer zil sesiyle açtım gelen Ece abla olmalıydı. Ece abla Merihin bakıcısı. Zar zor ayağa kalkıp otomatiğe bastım. Mutfağa doğru ilerlerken Merih kapıya doğru koşuyodu, " Ece geldii" Merih Ece ablaya genelde Ece derdi. kapıdan Ece abla kapıdan girer girmez Merihe sarıldı sanki yıllardır birbirlerini görmüyolarmış gibi. Annem masanın üzerine kahvaltı hazırlamış, bu saatte bişiler yemem. Kendime kahve yaptım ve odaya doğru ilerlerken Merih'in odasının önünden geçtim ceket giyiyordu "Merih nereye?"
"Abla Ece beni parka götürcek"
" Kahvaltı yapmadan mı?" Derken Ece abla odaya girdi. " Merih'in en sevdiği kahvaltı salonuna gideceğiz." Onlara"tamam" diye mırıldandım ve odaya doğru yol aldım. Yatağımın üstüne oturduktan sonra telefonum     çalmaya başladı.
        " Deniz arıyor...."
Deniz arıyordu açmalımıydım diye düşünürken çoktan sağa kaydırmıştım :
"Alo" sesim o kadar az çıkıyodu ki anlatamazdım.
"Sen iyi misin? Sesin neden böyle?"
Deniz sorularını dizerken anlamış değildim bu onu neden bu kadar ilgilendirmişti ki?:
"İyiyim, neden soruyosun ki?" Derken birden hapşırdım burnumu çekerken söze girdi:
" Okula gelmedin merak ettim."
"Biraz hastayım o yüzden gelemedim"
"Tabi yağmurun altında oturursan hasta olursun."
" Sen nerden.." derken söze atladı:
"Seni takip ettiğimi söylemiştim" derken Ece abla odaya öyle bir girdi ki elimde ki telefon yere fırladı. "Didem Merih.." derken ağlıyordu. "Noldu Merihe?" Cevap veremiyordu alnı kan içinde kalmıştı kapıya doğru koştum. " Merih" diye bağarmaya başladım Merih yoktu koşarak odaya gittim. "Ece abla konuşsana noldu Merihe? Nerde?" Zar zor ayağa kalktı ve konuşmaya başladı:
" Biz kahvaltı salonuna gidicektik.."
" Eee anlatsana Ece abla" diye bağırmıştım. "Bi... araba geldi...benim başıma vurdular bayılmışım uyandığımda Merih yoktu." Nasıl olurdu, ne yapacaktım bilmiyordum. Ece abla polisi ararken bende annemleri aramak için yerde olan telefonumu aldım Merih'ten 7 mesaj vardı. İlk önce annemleri arayıp Deniz'in mesajına baktım:
"Noldu neden kapattın?"
"Kime ne oldu?"
"Deliricem meraktan söyle artık"
"Bak sorun neyse yardım edebilirim"
" Amcam polis"
"Söyle yardım edeyim "
"Bak geliyorum oraya"
Umursamadan  telefonumu alıp Ece ablanın yanına indiğimde polisler gelmişti ve o sırada annemlerde gelmişti.
" Kızım ne oldu Merih nerde?" Annem ağlıyordu cevap vermeden başımı çevirdiğimde onu gördüm, Deniz'i gelmiş bir polis ile konuşuyordu sanırım"amcam" dediği kişi olmalıydı. Babam telefonda birileriyle konuşuyordu , annem yarı baygın yukarı eve çıkarılıyordu yanında dayım vardı, Ece abla desen çoktan ambulansla hastaneye götürüldü başına aldığı darbe tehlikeli olabilirmiş, ben ise kaldırıma oturmuş ağlarken Aslı geldi:
"Su iç biraz kendine gelirsin" verdiği sudan bir yudum içtikten sonra Deniz geldi:
"Sâkin ol bak amcamla konuştum Ece'nin ve senin ifadelerini alıcaklarmış" dediği sırada polis yanıma geldi:
"Merhaba Didem ben başkomiser Tarık aynı zamanda Merih'in amcası bana olayı anlatır mısın"
Elinde tuttuğu küçük deftere notlar almaya başladı ben konuşurken;
"Ben biraz hastaydım okula gidemiyecektim Zil sesi ile uyandım Ece abla gelmişti ona kapıyı açtım sonra mutfağa gittim kendime kahve yaptım ve odaya giderken Merih'in odasının önünden geçtim ceket giyiyordu 'Merih nereye?' diye sordum Ece abla beni parka götürecek dedi ilk önce kahvaltı salonuna gideceğiz dedi bende tamam dedim odama girdim birkaç dakika sonra Ece abla alnı kan içinde geldi ona sordum Merih'i götürdüler dedi başına vurmuşlar bayılmış sanırım gerisinide biliyorsunuz"
"Peki sen bişey duymadın mı?"
"Ne gibi?"
"Ece hanım bayılmadan önce bağarmış sonra başına vurmuşlar ve bayılmış"
"Ben telefon ile konuşuyordum duymadım"
"Tamamdır bu kadar yeterli sizden sâkin olmanızı istiyoruz biz Merih'i buluşağız" onlara başımı salladım. Aklım almıyordu 4 yaşındaki bir çocuktan ne isterlerdi ki annemin yanına giderken telefonum çalmaya başladı:
         Özel numara arıyor...
Bu kimdi böyle bir günde kim beni özel numaradan arardı ki diye düşünmeye başladığımda telefonu açtım:
"Selam güzel kızım beni tanımadın değil mi?" Bu da kimdi hiçbir fikrim yoktu. "Siz kimsiniz"
"Ben senin katil annenin tek düşmanı."
Ne diyordu bu adam ne saçmalıyordu, kafamda tek bir kelime geçiyordu 'katil,katil, katil, katil' deliriyor olmalıydım. O an telefon yüzüme kapandı. Bir şey den çok emindim kardeşimi kaçıran onlardı. Ne yapacağımı bilemiyordum. Sanki birisi kollarımdan tutup sarsmıştı yıkılmamıştım ama içim paramparça olmuştu, karmakarışık bir hayata başladım sanki ,hikayemizin tek ismi olmuştu 'karmakarışık ' ve felaket burda başlamıştı...

Continue Reading

You'll Also Like

182K 14.1K 34
Gerçek ailem kurgusu!!! Hep iyi kız tarafından okuduk hikayeleri. Kız iyi niyetiyle yaklaşır ancak ailesi hep ona karşı kötüdür. Karıştırıldığı kız k...
136K 6.5K 19
gerçek aile | abi kurgusu Keşke ailem başkası olsaydı diye düşündünüz mü hiç? Sizi bilmem ama ben hep başkası olsun istedim. Bir gün gerçek olacağını...
402K 32.5K 40
Aile-asker kurgusu✨️ 🪷 Gözlerime bakmaya devam ederken sordu. "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" kafamı aşağı yukarı salladım. "Abim!" dedim g...
1M 43.5K 27
Kardeşi Mert için gittiği bir barda seçtiği bir adamdan hamile kalmayı planlayan Duru'nun tek amacı doğacak olan bebeğinin kardeşine nefes olmasıdır...