Sweet like honey🌸Larry Styli...

By Fikusz23

43.7K 3.9K 656

Louis Tomlinson felvételt nyert álmai iskolájába, legjobb barátjával Niall Horan-nel együtt. Ki gondolta voln... More

Prológus
~1~
~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
~21~
~22~
~23~
~24~
~25~
~26~
~27~
~28~
~29~
~30~
~31~
~32~
~33~
~34~
~35~
~36~
~37~
~38~
~39~
~40~
~41~
~42~
~43~
~44~
~45~
~46~
~47~
~48~
~49~
~50~
~51~
~52~
~53~
~55~
~56~
~57~
~58~
~59~
~60~
~61~
~62~
~63~
~64~
~65~
~66~
~67~
~68~
~69~
~70~
~71~
~72~
~73~
~74~
~75~
~76~
~77~
~78~
~79~
~80~
~81~
~82~
~83~
~84~
~85~
~86~
~87~
~88~
~89~
~90~
Epilógus

~54~

448 46 9
By Fikusz23

Van még öt napunk Liaméknél, ami soknak tûnhet, de nekünk ez nagyon kevés. Jobban szeretünk csak együtt lógni, és nem gondolni arra hogy mennyi dolgunk, és tanulnivalónk van még. Ezért inkább csak beszélünk és beszélünk, nehogy másra kelljen koncentrálnunk. A legjobb ebben a baráti társaságban, hogy ilyenkor is tudok Harryvel lenni. Persze a kettesben töltött idõnél nincs jobb, de mégis jó hogy nem mások a barátaink.

- Palacsinta? - kérdezte Liam, mikor a nappaliban ültünk, és azon gondolkodtunk, hogy mi legyen az ebéd.

- Tökéletes, de ki csinálja? - kérdezte Zayn. Mivel mindenki meghátrált, ezért Harry a szemét forgatva vállalta el. Így természetesen én is követtem a konyhába, míg a többiek tévézni kezdtek.

- Mit segítsek baby? - kérdeztem.

- Mérd ki légyszi az alapanyagokat. - mondta, de mivel nekem fingom nem volt hogy mibõl mennyi kell, így sajnos ezzel nem tudtam sokat segíteni.

- Akkor azzal segítelek ha a konyhapultról nézlek? - kérdeztem az említett bútorra felülve.

- Hát....nem, nem igazán. De jó vagy ott. - mosolyodott el. Mikor nagyon belelendült a munkába, titokban elõvettem a telefonom, és lefotóztam. Túl édes volt, hogy ne örökítsem meg a pillanatot, és állítsam be háttérképnek. Viszont annyiban hasznomat lelte, hogy megtöltöttem a palacsintákat, és megterítettem az asztalt.

- Kész az ebéd. - ordibáltam ki a többieknek. Egy perc se kellett, hogy mindenki ott üljön, mint a kisangyal.

- Terv mára? - kérdeztem.

- Nem tudom, de ma biztos ne menjünk sehova. Csak punyulni van kedvem. - mondta Zayn.

- Nekem is. A tegnapira még rávettetek, de a mai napot csak a kajára és az alvásra szentelem. - mondta Ni, amit sajnos alig értettünk a tele szája miatt.

- Õszintén nekem sincs ma kedvem csinálni semmit. - mondtam.

- Nekem teljesen mindegy. - jött a válasz Harry felõl.

- Jó, akkor a társas amivel múltkor is játszottunk? - kérdezte Liam. Na ez már egy tökéletes tervnek tûnt. Mivel mindenki benne volt, ezért miután mindent megettünk, és elpakoltunk, a szõnyegre telepedtünk.

- Várjatok, ezt valahogy felkéne dobni. - mondta Z, és összemosolyogtak Niallel. Ilyenkor tudtam hogy baj lesz. Ha a két ivós összenéz. - Aki veszít, az iszik. Szép sorjában ahogy kiesünk. Aki elõszõr veszít az négyet iszik, aki utána az hármat, majd kettõ, egy és a nyertesnek nem kell. Ebbõl csinálunk öt kört. - mondta el a játékszabályokat Z.

- Mi a fasz. - nyögtem ki csak ennyit. Ha valaki elveszíti folyamatosan az kurva sokat fog inni.

- Mehet? - kérdezte Ni. Nagyot nyelve kezdtünk neki. Nem volt bajom az alkohollal, de ezt a mennyiséget most inkább kihagytam volna.

Az elsõ kör még vicces volt, mert Niall direkt ejtette ki magát 1 perc után, hogy ihasson, és õt követte Zayn egybõl. Innentõl viszont szoros volt a küzdelem, de Liam elvesztette. Harry túl jó a logikai játékokban így csak õ maradt aki az elsõ kör végére nem ivott egy cseppet sem.

- Jöhet a második. - dörzsölte össze a tenyerét Zayn. Most viszont õ vetette be azt a taktikát hogy egybõl kiesik, majd persze a szõke. Na itt már kezdtek eléggé elrészegedni. A göndör egy pillanatra nem figyelt, így ihatott kettõt. Fintorogva húzta le, és figyelt minket tovább. Ezt a kört megnyertem szerencsére.

- Hahrmahdikh. - mondta ki nagy nehezen Ni, amitõl mindenkibõl hirtelen tört ki a nevetés. Liamnek az esze elveszhetett, mert õ esett ki elsõnek. Mivel Zayn nem akarta egyedül hagyni, ezért magától lépett ki lehúzva a három italt. Majd persze Niall, és a végén a kettejünk párbajából nyilván én jöttem ki vesztesként.

- Jóh akkorh véghre a máshodikh. Vagyish a negyhedikh. - mondta Zayn. Olyan szinten kezdtem könnyezni, és az alkohol hatására már azt se tudni hogy mi van, hogy véletlenül elsõként estem ki. Harry féltve nézett rám, ahogy lehúztam a mai már hatodik poharat. Ezek után elborultam a szõnyegen, és a maszatokat kezdtem nevetve számolgatni. Éreztem hogy ez már túl ment a szintemen. Fel se fogtam mikor kezdõdött az ötödik kör, de sajnos már mindenki volt olyan részeg, hogy a kezébe akadó kis poharat lehúzta, majd véget vetettünk a játéknak.

- Éhn nahgyonh kihvagyhokh. - hallottam meg Niall hangját. Õ a kanapéig tudta vonszolni magát. - TÁNCOLJUNK. - ordította, majd hirtelen felpattant, de egybõl össze is csuklott. Zayn nevetve lépett hozzá, hogy felsegítse, de csak ráborult. Itt már teljesen elvesztettük a józan eszünket, és csak élveztük az életet. Liam nagy nehezen kapcsolt zenét, mi pedig mint az idióták kezdtünk el ugrálni a zenére. Harryhez léptem, és a derekánál fogva szorosan magamhoz húztam. Arcai kivoltak pirulva, és leheletén éreztem a tömény alkoholt.

- Nagyon részeg vagyok. - suttogtam ajkaira pillantva.

- Én is, kibaszottul. - mondta, majd egy pillanatot sem várva tapadt ajkaimra. A testem izzott, ahogy az alkohol pumpált a véremben, és az adrenalinom is az egekben volt. Nyelvemmel erõszakosan törtem át puha párnácskáit. A zene üvöltött a fülünkben, pedig biztos nem volt olyan hangos. Mikor Harry ujjai a felhevült bõrömhöz értek, muszáj volt felsóhajtanom. A kanapé mellettünk volt, ezért lassan odalépve leültem rá, Harryt magammal húzva az ölembe. Nem mentünk bele semmi komolyabba, mert azt azért érzékeltük hogy a többiek még ott vannak körülöttünk, de egymás ajkaitól nem bírtunk elválni. Arra sem emlékszem egyáltalán meddig csináltunk ezt, de az biztos hogy a szám már sebes volt, és duzzadt. Óvatosan oldalra borultam, így õ a mellkasomon végezte. Ahogy fárasztotta az agyunk az alkohol, úgy lassultak a csókjaink is, míg egyszer csak Harry feje a vállamon koppant, és én is egy pillantás alatt aludtam el..

***

- Aztakurva - kezdtem keservesen nyitogatni a szemeim. A szúró érzés a fejemben valami elviselhetetlen volt. Ahogy körbe néztem, majdnem elnevettem magam a látványon. Niall félig lelógva feküdt a kanapén, alatta egy már kifogyott üveggel. Zayn a szõnyegen terült, el nem messze a szõkétõl, miközben a nyála kifolyt. Mást rajtam kívül nem láttam, ezért rohadt lassan feltápászkodtam. Egy ideig csak bambulva ültem, majd kicsoszogtam a konyhába, ahol megláttam a két hiányzó személyt. Liam a hûtõben keresett valamit, a göndör pedig a pulton ült, és telefonozott.

- Hali. - mondtam, de szerintem a hangom rekedtsége miatt alig lehetett hallani valamit. Harry felpillantott, és mikor meglátott, édesen csillantak fel a szemei, majd leugrott a konyhapultról, és elém lépett.

- Piciiim. - mondta boldogan és megölelt, mintha ezer éve nem találkoztunk volna. Nagyon örültem neki, csakhogy a fejem még mindig kibaszottul fájt. Mintha Liam megérezte volna a gondolataim, mert egy gyógyszert csúsztatott mellém, egy pohár vízzel.

- Köszi. - mondtam hálásan, és gyorsan bevettem a pirulát. Az egyik székhez sétáltam, és lezuhantam rá. Harry pedig az ölembe ült.

- Minek köszönhetem, hogy ennyire ragaszkodsz hozzám? - kérdeztem felnézve rá.

- Nem tudom. - vonta meg a vállát halvány mosollyal. Ráhagytam a dolgot, és Li felé fordultam.

- Mennyi az idõ? - kérdeztem, mert kint már sötét volt.

- Hét múlott. - mondta az órára pillantva. - Most akartunk vacsizni, te is kérsz? - kérdezte.

- Aham. - mondtam. Rohadt éhes voltam.

- Csinálok melegszendvicset. - mondta miközben kivette a sajtot a hûtõbõl. Míg elkészült, Harry mellkasának dõltem, hogy szépen lassan enyhüljön a fejfájás.

- Niall és Zayn valószínûleg még jó ideig ott lesznek. Õk sokkal többet ittak. - mondta a göndör halványan elnevetve magát. Ez a két idióta nagyon élvezi, és kihasználja ha bármikor ihat alkoholt. De hát valakiknek party állatoknak is kell lenniük. A fejemben csak úgy hívom õket, hogy 'az ívósok'.

- Uhh jól néz ki. - folyt össze a nyálam mikor lerakta vacsorát elénk Liam.

- És az íze még annál is jobb. - harapott bele. Igaza volt, tényleg isteni volt. Halkan beszélgettünk a két hülye miatt, bár talán, de csak talán, akkor ébredtek volna fel ha valaki valamit felrobbantott volna mellettük. Li azt mondta, hogy itt marad a nappaliban velük, és felügyeli õket. Mondtam, õ az apuka. Mi viszont Harryvel felmentünk a szobába, a nyugis helyünkre.

- Fáj még a fejed? - kérdezte az arcomra simítva kezét Harry.

- Egy kicsit már csak. - mondtam õszintén az ágyon ülve.

- Akkor elmegyek fürdeni, addig pihenj. Utána majd mehetsz te is. - puszilt a homlokomra, míg óvatosan elfektetett.

- Rendben. - mosolyogtam rá, és figyeltem ahogy belép a helységbe. Lehunyt szemekkel hallgattam a csobogó vizet, és a csendet. Nem voltam fáradt, de nagyon kényelmesen elnyeltek a párnák. Csak arra nyitottam ki pilláim, hogy az angyalom fölém hajol.

- Álmos vagy? - kérdezte halkan.

- Nem. - ráztam meg a fejem. - Csak pihentem, és már szerencsére nem fáj a fejem sem. - mondtam boldogan.

- Akkor jó. - csókolt meg. Volt valami titokzatos a hangjában, de csak felvettem a ruhám, és bementem a fürdõbe. Jól esett elernyedt izmaimnak a forró víz. Mikor illatosan léptem ki a zuhanyból, sokkal jobban éreztem magam, frissnek. Megtörölköztem, és az alsónadrághoz csak egy nagyobb pólót vettem fel. Mikor kiléptem, Harry a szekrénynél állt, félig takarásban. Mikor mögé értem, éreztem meg hogy csak egy boxer van rajta. Méghozzá az a nagyon szûk. Meztelen hátát öleltem, mikor megfordult.

- Mit csinálsz baby? - kérdeztem vigyorogva mikor végig néztem rajta, és a tekintetem megállapodott a kezében tartott tárgyon.

- Tegnap nem avattuk fel, szerintem itt az ideje. - emelte feljebb a cseresznyés síkosítót. A gyomrom görcsbe rándult, és kiszáradt ajkakkal néztem fel a huncutan vigyorgó göndörre. Kezeimmel végigsimítottam a mellkasán, és kicsit lábujjhegyre állva összeérintettem ajkaink. A szekrényajtót becsuktam, és óvatosan neki löktem a fiatalabbat.

- És szerinted én benne vagyok? - válltam el egy pillanatra tõle.

- Nem hiszem hogy tudnál nemet mondani. - mondta elégedett vigyorral, miközben alsómra simított. Felsóhajtottam érintésére, és a szememet forgatva csókoltam meg éhesen, mivel teljesen igaza volt. Míg ajkunk szinkronban mozgott, ujjaim a fürtökbe csúsztak, majd megéreztem Harry nyelvét végig simítani az alsó párnáimon. Oldalra billentve a fejem hagytam hogy nyelveink egymásba gabalyodjanak. Lassan elkezdtem az ágy fele húzni, és egy mozdulattal lelöktem rá. Fölé mászva, kezdtem lejjebb haladni a kényeztetéssel. Míg a vékony bõrét szívogattam, õ elkezdte feljebb lökni a csípõjét, és nyöszörögni.

- Jó, jó te kis türelmetlen. - kuncogtam halkan, és az alsójába akasztva mutatóujjaim, egy pillanat alatt lehúztam az anyagot. Mielõtt közelebb hajoltam volna, Harry a pólóm aljához nyúlt, hogy az is a földön landoljon. Lábai közé másztam, majd szemébe nézve nyaltam végig merev hosszán. Mivel már így is kivolt szegény, nem sokáig kínoztam, hanem az illatos gélét nyúltam. A lábait a vállamra támasztva nyomtam az ujjaimra belõle.

- Készen állsz? - kérdeztem.

- Igen. - bólintott. Lassan kezdtem ujjbegyemmel kényeztetni bejáratát. Közben gyorsan az én alsóm is ledobtam.

- Sssszz. - szorította össze szemeit a hideg hirtelen érzésre, majd szépen kezdett lazulni, ahogy megszokta. Fokozatosan nyomtam elõre a mutatóujjam amit nagyon jól fogadott az angyalom, és hamar kevés is lett neki. - Még egyet. - nyögte ki nehezen. A másikat mellé illesztettem, így már két ujjam merült el a forróságban. Nagyon ügyesen lazított tudatosan, hogy hamar elkezdhessem az ollózó mozgást. Kicsit fájdalmas sóhajai kezdtek vággyal telivé alakulni. - A harmadikat is. - mondta gyorsan. Tettem amit kért, és így kezdtem mozgatni benne az ujjaim. Ott vesztette el teljesen Harry, mikor az érzékeny pontját érintettem, és hirtelen már kevés lett neki minden. - Nem bírom tovább. Mehet. - nézett rám lihegve. Szemei izzottak a vágytól, és száját már sebesre harapdálta. Gyorsan bontottam ki az ezüstös csomagot, hogy miután felhúztam, odaillesszem magam. Egy mozdulattal törtem át az izomgyûrût, amire felszisszenve szorított be Harry. Már ijedten akartam kijjebb menni mikor megszólalt:

- Várj, van egy ötletem. - mondta ki nehezen, és lassan feltápászkodva fordított a helyzetünkön. Nem igazán értettem mit csinál, csak akkor mikor a sikosítóért nyúlt, és még jobban bekent vele, majd elkezdett fészkelõdni a tökéletes pozíciót keresve.

- Hazza, biztos vagy ebben? - kérdeztem, de közben a testem minden pontja bizsergett már a gondolatra is.

- Igen, teljesen. - nézett a szemebe, és lassan kezdett leereszkedni a hosszomon. Fenekéhez nyúlva tartottam õt, és vártam míg kezdi megszokni. - Auu. - suttogta összeszorított szemekkel. Aggódva néztem rá, és egyik tenyeremmel a mellkasát simogattam. Mélyeket lélegezve nézett felfele, és láttam a szemében a könnyeket, ahogy ereszkedett lejjebb.

- Biztos ne-

- Ne. Mindjárt jó lesz... - vágott közbe sóhajtva. Már a felénél járt, és igaz hogy majd' elélveztem már ennyitõl, az õ kényelme fontosabb volt. A kezénél fogva húztam közelebb, hogy lecsókoljam a sós cseppeket, és elvonjam a figyelmét. Perceket csak puszilgattam, majd éreztem hogy lassan teljesen rajtam ül.

- Ügyes vagy. - suttogtam, miközben a nyakát kezdtem lágyan szívni. Pár pillanattal késõbb elkezdtem érezni, ahogy lassan mozogni kezd. Az érzés hirtelen lett nagyon intenzív. Nagyokat nyögve simítottam a combjára, hogy segítsem hajszolni magunkat. - Harryh. - vetettem hátra a fejem, ahogy próbáltam visszafogni magam. Õ ahogy megszokta, úgy gyorsított a tempón. A mellkasán az izzadságcseppek hihetetlen módon voltak vonzók, a kócos hajával. Csípõjével elkezdett elõre-hátra mozogni, ezzel megnehezítve a dolgom, hogy ne élvezzek el azonnal. Mikor kezdett fáradni, a vállamra hajtotta a fejét, és én tartva õt kezdtem a csípõm fellökve mozogni lassan. A göndör elfojtott sóhajait a nyakamon éreztem, így a gyomrom bizseregni kezdett, és éreztem hogy már nem sokáig bírom. Kicsit hátrébb toltam õt, hogy a farkához tudjak nyúlni, és a tempónkra ütemesen pumpálni.

- Aww. - nyögött fel Harry, és a kezével a lábam mellett támaszkodott meg. A szoba hangos nyögéseinktõl, és sóhajainktól zengett. Biztos voltam benne hogy még a szomszéd is hallotta, de ebben a helyzetben ez kicsit sem zavart.

- A rohadt életbe. - mondtam összeszorított szemekkel, mikor a maradék erõnkkel gyorsítottunk.

- Ahhh. - sikoltott Harry, és a hasamra élvezet, miközben háta ívbe feszült. Ez volt ami megadta a véglegest lökést, és én is követtem a göndört a felhõk fölé. Lihegve csúszott le rólam, és a következõ pillanatban puha nyelvét éreztem, meg forró bõrömön, amint tisztára nyalja a hasamat. Még mindig eszméletlenül nyitottam ki a szemem, és húztam ajkaimra, hogy megcsókoljam újból és újból.

- Megérte kipróbálni. - mosolyodtam el, mikor pihegve feküdtünk egymás felhevült testét ölelve.

- Na látod. És mostantól nem sokat pihenhetsz, mert sokszor kell még kipróbálnunk. - mondta komolyan, miközben szája sarka felfelé görbült.

- Tetszik az ötlet. - pusziltam meg a nyakát. Harry a takaróért nyúlt, én pedig addig kidobtam az óvszert. Egyik lábát átlendítette a csípõmön, és onnan nézett fel rám kisimult arccal, és csillogó szemekkel.

- SZERETNÉK ENNI. LÉGYSZÍVES NYUGODJATOK MEG ÉS HAGYJATOK ENNI. ENNYI ELÉG VOLT. - hallottuk meg lentrõl Niall kiáltását.

- Szóval akkor felkelt. - nevettem el magam. Harry pirosodva fúrta az arcát a mellkasomba, míg én mosolyogva túrtam a göndör tincsek közé...

Continue Reading

You'll Also Like

9.9K 1.2K 57
Nehéz egy szuper sztár közelébe kerülni, főleg ha az elzárkózik az emberektől. Kim Namjoon egy híres rapper aki már többször megtapasztalta hogy a kö...
16.4K 1.2K 34
,,You gotta help me, I'm losing my mind Keep getting the feeling you wanna leave this all behind Thought we were going strong I thought we were holdi...
197K 9K 103
Előfordulhatnak: -káromkodások ⟨szinte mindig⟩ -szexuális tartalmú részek? -önbántalmazás, depresszió -káros szenvedélyek, függőségek ⟨alkohol, cigar...
3.8K 58 7
(18+) Egy diákszerelem története vad és nedves jelentekkel. Főszerepben két művészetis meleg tanuló. Bár a történet fintora, hogy egyikük csupán mos...