♛Me and 5SOS♛

By SunshineeeHobiii

9.4K 435 6

More

Úvod
Part 1-Seznámení
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part37
Part38
Part39
Part40
Part41
Part42
Part43
Part44
Part45
Part46
Part47
Part48
Epilog
info

Part 12

165 9 0
By SunshineeeHobiii

<chvilku jsem si povídali a mazlili se a po chvíli jsme v objetí usnuli.>

Další den

Dnešek  máme volný,odjíždíme až zítra,takže jsme se se rozhodli,že půjdeme všichni někam na oběd,šla jsme si tedy dát sprchu,obléct se a namalovat.Kdž jsme se připravila,tak byl pravý čas se vydat do restaurace na oběd.Když jsme se naobědvali,tak jsem se já s Mikey odpojili a šli jsme se projít městem,svítilo sluníčko,tak bylo hezky,na hotel jsme přišli až na večeři,kde jsme se sešli zase všichni.Po večeři jsme šli na pokoj,dala jsem si vanu,poté jsem si šla lehnou a během deseti minut jsem usnula.

,,Lásko vstávej'' probudil mě Michaelovo ranní chraplák

,,Mmm,já nechci'' odpověděla jsem

,,Noták,za hodinu odjíždíme,pak můžeš spát v tour buse''

Vstala jsem,sbalila si zbytek věcí do kufru,udělala jsem ze sebe člověka.Vyrazili jsme na snídani,po snídani,jsme si došli pro kufry do pokojů a vyrazili jsme do haly.Odevdali jsme klíčky od pokojů a vydali jsme se k tour busu.Museli jsme se prodrat přes fanoušky.Rozdali jsme pár podpisů,vyfotili jsme se a pak už jsme nastoupili a vyrazili na cestu.Uvnitř to vypadalo následovně:na levé straně je kuchyňská linka,na pravé jsou nějaký křesla.Pak když jdeme ''chodbou'' tak na levo jsou dvě palandy a napravo taky + manší koupelnička.Poté jsou tam dveře a za nimi je ''obývák'' s velkou sedačkou,s televizi a herní konzolí.Když jsme se tam porozhlédli,tak jsem si dali ty nejdůležitější věci na postel,kluci hned zašli do obýváku na hru,to by nebyli oni,kdyby nešli hrát,já a Tori jsme byly unavené,tak jsme si ještě zdřímly.

*
*
*

 Asi po hodině mě probudil křik.Lekla jsem se co se děje až pak mi došlože jsou to kluci vedle,no idioti.Tori to nevzbudilo,což se divím.Vyhrabala jsem se tedy ze zahřáté postele,vzala si na sebe Mikeyho mikinu a šla za nimi.

,,Ale,šípková Růženka se nám probudila'' řekl ash a objal mě.

,,No spala bych dál,kdyby jste mě nevzbudili'' řekla jsem naoko uraženě.

,,Promiň,jsme si to uvědomili až potom'' řekl Cal a nahodil provinilý pohled

,,Jojo,se divím,že Tori spí'' řekla jsem a zasmála se.

Sedla jsem si k nim na sedačku a vzala jsem ovladač Lukovi.Ten se na mě podíval jeho pohlede ''jako proč mi to bereš''Jen jsem mu dala pusu na tvář a on se usmál.

,,Tak tam něco dejte a zahrajeme si'' řekla jsem a čekala na reakci.

,,Fajn'' řekl Ash ,,Ale mě neporazíš'' ještě dodal

,,To se ještě uvidí'' řekla jsem a vyplázla na něj jazyk.

,,Vsadíš se?'' řekl.

,,Fajn..o co?'' odpověděla jsem.

,,No,tak když prohraješ,tak nám tady zatančuješ nějakej svůdnej taneček'' zasmál se ,,A když prohraju já,tak ho budu muset zatancovat já,platí?''

,,Mmm..platí'' představa,že tu bude Ash tancovat? Proč ne.

,,Co tu děláte'' zeptala se už vyspalá Tori.

,,Ale jdou si zahrát'' řekl Cal ,,A vsadili se'' zasmál se.

,,O co?'' odpověděla a koukala na nás.

,,O sexy taneček'' řekl Luke se smíchem.

,,Aha'' řekla a zasmála se.

Začali jsme hrát,musim se přiznat,že ze začátku mi to nešlo vůbec.

,,Ha jasná prohra kočko'' řekl Ash

,,Ještě neni konec,tak sklapni'' odpověděla jsem mu.

,,Pff,stejně to nedáš''

Hráli jsme asi čtvrt hodiny a už se to blížilo ke konci.Ash si myslel,že vyhraje chudák.

,,Je to tam! Vyhrála jsem!'' zajásala jsem.

,,Hmm'' zamručel Ash.

,,Tak dotoho bro.'' řekl Mikey

Ash nám zatancoval,bylo to vtipný,pak jsem šla udělat popcorn,tři misky,protože jedna by fakt nestačila.Šla jsem s tím do obýváku,všichni už jen čekali na mě,aby mohli pustit film.Samozřejmně kluci vybrali zase horo jak jinak.Při každý blbý scény jsem se schovala Mikeymu do hrudi.Pak pustili nějakou komedii.Ash s Lukem vytuhli a já později taky.Probudila jsem se až,když jsem ležela na posteli.Myslela jsem si,že ležím sama,ale pak se vedle mě pohnul Mikey,otočila jsem se a něj a přitulila se k němu,on si mě ještě víc k sobě přitiskl a dal mi pusu do vlasů.Jak jsme usnuli,tak ve stejný poloze jsme se i probudili.

Continue Reading

You'll Also Like

98.3K 3.5K 37
Mladá, nevinná a vždy vzorná Hailie Monet se za smutných okolností dozvídá, o existenci jejích pěti starších, nechutně bohatých, majetnických a rozma...
420K 29.4K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.
21.4K 502 10
Šestnáctileté Camille se náhle změní život, když ji unese neznámý muž v autě . Když se probudí, zjistí že není úplně v neznámu. Napínavý příběh plný...
687K 47.9K 61
Jestli si myslíte, že používání magie je hračka, pak jste na omylu. Chereen Croix pochází z ušlechtilé čarodějnické rodiny, která je plná mágů zaseda...