DİLDÂR

By isaswinner

628 65 52

Sende git,unut beni... More

Başlangıç

Tanıtım ✨

377 32 34
By isaswinner




Güneş (Gece)Koroğlu

Ben Güneş Koroğlu . Koroğlu ailesinin  kızıyım ve bir abim ve kız kardeşim de var onları şimdilik tanımıyorum . Saygın bir polisim ve işimde oldukça iyiyim , ailem zengin olduğu için genellikle mesleğime ön yargılı yaklaşanlar oluyor "Neden şirketimin başında değilmişim ?" şirketin o soğuk duvarları arasında sıkışıp kalmak bana göre değil . Oldukça disiplinliyim ve en önemlisi erkeklerden nefret ederim . Tabi bu saydıklarım Güneş için geçerli ve benim karanlık bir yüzüm var o da "Gece" . Gündüzleri "Güneş " olarak devam eden hayatım karanlık çökünce birden değişiyor . Gökyüzü karardığında ben de "Gece" oluyorum . Kimsenin gezmediği o karanlık sokaklar benim evim oluyor . Yani uzun lafın kısası gece çöktüğünde Güneş'in içindeki Gece doğuyor . Unutmayın Gece'nin en karanlık olduğu an Güneş doğar . Ve yıllar önce yarım kalan bir hesaplaşmam var. 





Merve Koroğlu


Ben Merve Koroğlu . Koroğlu ailesinin kızıyım . Kalbim acılarla dolu . Güneş ve sadece birkaç arkadaşımdan başka kimseye güvenecek gücüm kalmadı . Yeniden güvenmek istiyorum . O küçüklüğümde ki mutlu günlere geri dönmek istiyorum artık . Zamana bırakacak bir hayatım kalmadı benim . Zaman varımı yoğumu götürdü . Ondan geriye kalan sadece Güneş ve bir kalp dolusu acılarım . "Aşka inancın var  mı ? " diye sorsanız işte onu ben bile bilmiyorum . Benim gördüğüm tek aşk filmlerde dizilerde ve rüyalarda kaldı . Acı dolu bir geçmişin ardından yeniden hayatımızda çiçekler açması için her şeyi yapacağım . Bu arada geçmişin hesaplaşması çok yakın...











Hazan Boysan

Merhaba ben Hazan Boysan . Ben de bir polisim anlayacağınız üzere Güneş'in ekip arkadaşıyım . Güneş'in en yakın arkadaşlarından biriyim diyebilirim her ne kadar diğerleri ile de anlaşsa da bizim hepimizi ayrı bir yerde tuttuğunu her seferinde bize hissettiriyor . Arkadaşlığımız çok eski zamanlara kadar dayanıyor . Geçmişin acılarını birlikte atlattık . Onun arkadaşı olmak dünyanın büyüleyici ve güzel duygusu . Evet , ne Güneş'in ne de Gece'nin hayatına girmek öyle kolay değil hatta imkansız gibi bir şey . Tabi tüm olaylar başladıktan sonra hayatına girseydim beni de hayatına almazdı ya da daha doğrusu alamazdı , o benim küçüklük arkadaşım ve bu hayatta güvenebileceğin tek insan diyebilirim . Genelde herkesle iyi anlaşıyorum gibi görünse de gerçek öyle değil .  Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir ve bizim büyük bir düşmanımız var . Geçmişin hesaplaşmasını er ya da geç kapatacağım.





Arya Demir

Ben Arya Demir . Bir yangın aldı hepimizi . Alev alev yandı tüm hayallerim ama sadece içinde ki bir tanesi sağlam çıktı . O da polislik hayalim . Tıpkı hayallerimdeki gibi bir polis oldum artık. Varım yoğum işim . Bir de zamanın benden aldığı hayallerim . Koca bir enkaz var kalbimin tam ortasında . Bir de aklımda ki kimsenin cevaplamadığı sorular. Zaman bizi iyileştirmedi her şeyimi aldı götürdü benden . Önce o yüzümde ki gülümsemeyi sildi daha sonra da yeni göz yaşları ekledi birer birer. Artık bu böyle yarım kalmayacak . Kapanması gereken bir hesabım var.






Aras Zorlu

Ben Aras Zorlu . Zorlu ailesinin bir parçasıyım . Zengin bir ailenin çocuğuyum . Ailemin karşı çıkmasına rağmen polis oldum . Sevgisiz büyüyen bir çocuktum . Ailem genellikle işleriyle ilgilenir ve hiç bir zaman ne yaptıklarını anlamamı istemezlerdi . Hep bilinmezliklerle büyüdüm ben . O küçük çocuk hiç büyümedi öylece kaldı ve biraz olsun sevgi bekledi . Annem ve babam hiç anlaşamazlardı . Galiba mantık evliliği yapmışlardı . O yüzden evde hiç gürültü eksik olmazdı. Onlar hayattayken yokluklarını hissettim hep . Hiç bir aşka şahit olmadım . Gördüklerim hep filmlerdeki , dizilerdeki ve kitaplarda ki kurgulardı. Hayatım sorularla ve bilinmezliklerle dolu . Kimse bunları cevaplamadı , cevaplamak istemedi . Aksine yeni sorular eklediler. Tüm bunların cevaplanmasını istiyorum artık . Gerçek olan bir aşka inanmak istiyorum . 







Toygan Deniz

Merhaba ben Toygan Deniz . İşinde iyi olan bir polisim . Kariyerim için yıllarımı verdim . Spor yapmayı ve araştırma yapmayı severim . Hayatım boyunca hep yalnızdım . Küçüklüğümden beri ailemden ayrı yaşıyorum . Aramız bozuk değil ama yine de yalnızım . Başta yatılı okullarla başladı hikayem sonra da farklı şehirler ... Yıllarca oradan oraya gittim durdum . Hiç bir yerde kendimi evimde gibi hissedemedim . Hep yabancıydı her şey . İnsanların sevgisi , sözleri , aşkları diğer her şey yalandı , yabancıydı bana . Böylelikle ailemden de uzaklaştım . Şimdi ise tek başıma yaşıyorum . Tutunacak bir işim var. Ben bir polisim her gün yeni birinin hayatına şahit oluyorum . Ama artık aşka şahit olmak istiyorum bir ailem olsun . Ben artık sadece ailemle birlikte mutlu olmak istiyorum ...









Mirza Kaya

Ben Mirza Kaya . Bir polisim . Eğlenmeyi severim ve genellikle basketbol oynarım . Araştırmalar , sırlar , gizemler ve kapanmamış dosyalar benim işimdir.  Genellikle sevecen bir insanımdır . Girdiğim ortama çabuk uyum sağlarım . Arkadaşlarım benim içim önemlidir. Ailemle konuşmuyorum . Arkadaşlarımla takılırım genelde . Çok kız arkadaşım oldu bu zamana kadar . Ama sorarsanız hiç birine aşık olmadım . Neden mi birlikteydin derseniz sadece aşkın gerçek olduğuna inanmak istedim . Hep aldatılan taraf oldum bu hayatta. "Ne mi istiyorum ?" sadece aşık olduğum kadınla yaşamak istiyorum . Hep içimde fırtınalar kopmasına rağmen gülümsedim. Gülümsememi hiç eksik etmedim . Hayat bana yeni acılar verse de hep gülmeye devam ettim . Ama bir bakarsınız bu sefer hayat hiç beklemediğiniz şeyle karşınıza çıkar.






Giray Boran

Merhaba ben Giray Boran . Akademiden yeni mezun oldum .Bölümümü birincilikle bitirdim . Anlayacağınız üzere ben de bir polisim . Okulumu bitirir bitirmez İstanbul'a geldim ve ilk görev yerim burası . Ailemden uzakta yaşıyorum . Pek de yabancısı olduğum bir durum değil açıkçası . Yıllarım ailemden uzakta geçti tek başıma büyüdüm diyebilirim . Ailemle iyi geçiniyorum , sadece eğitimim için bir süre onlardan ayrı kaldım ama bu özlem bitti artık . Kendime bir aile kurmak istiyorum desem yalan olur . Bende başta her genç gibi gezip tozmak istiyorum ama bir bakarsınız kader bizi farklı yerlere sürükler . Zamanın ne getirdiğini birlikte göreceğiz. 


***Ve yeni hikayemiz...  desteklerinizi bekliyoruz.💙

@isasdemirci  @kuzeyyildizi20 

Continue Reading

You'll Also Like

84.9K 6.1K 41
Psikolojik hasta olan bir asker ve psikiyatristin hikayesi...
6.8K 872 43
Küçük bir kar tanesi gibi sessiz sakindi yağışımız... Adım adım ilerledik,fakat sonunda güneşin doğuşu bizi paramparça etmeye yetmişti... Not: Hikaye...
2.4M 87.6K 40
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...