Journey to the Stars

By sarakubat

1.4K 83 9

Amy ( Ejmy) je 17 - ti letá dívka ,která žije v Praze se svou maminkou a dědou. Její otec totiž umřel při aut... More

Kapitola 2. Nenadálá událost
Kapitola 3. To je jako sen
Kapitola 4. Prosluněné prázdniny
Kapitola 5. Slunce, hudba, zábava.
Kapitola 6. Je den kdy se něco zvrtne a něco ne.
Kapitola 7. Pokračování
Kapitola 8. Den plný hudby
Poděkování
Kapitola 10. Dobrý den.
Kapitola 11. Strašidelná noc a ještě horší den.
Kapitola 12. Svátek
Kapitola 13. Poslední den prázdnin
Kapitola 14. Zase ve škole
Kapitola 15. Další volno a bolest
Kapitola 16. Omyl nebo úmysl?
Poděkování za 400 reads.
Poděkování za 500 reads
Kapitola 17. Amy a Lauren .

Kapitola 1. Nový den

181 7 0
By sarakubat

Jako každé ráno jsem vztala v půl sedmé a šla jsem do šatníku a převlíkla sem se a šla jsem do koupelny , kde jsem ze sebe udělala člověka či-ly vyčistila jsem si zuby , z jemna jsem nanesla na pleť trochu make upu  , z lehka jsem si nanesla jemné stíny na oči a natáhla černou řasenku , pak už jen dva tahy rtěnky na rty a bylo hotovo. Když jsem vyšla z koupelny šla jsem dolu po schodech , kde mi přivítal náš Zlatý retrývr  fenka  Jerry a pak i mamka a děda. Jak ses vyspala sluníčko? Řekl děda , když jsem si sedla ke stolu a začala si mazat chleba máslem. Dobře děkuju dědo.Odpověděla jsem dědovi na otázku a pustila jsem se do snídaně. Když jsem dojedla šla jsem do kuchyně umýt talíř a pak slyším mámu jak na mě volá . Kdy jdeš na tu brigádu? V pů druhý odpoledne. Odpověděla jsem.

V tu chvíli jsem uslyšela zvonek . To je Miky! V rychlosti jsem si vzala svačinu a pití tašku do školy , dala pusu mámě a dědovi a šla jsem. Když jsem vyšla ven uviděla jsem Miky před vraty. Ahoj Amy. Ahoj Miky , jak je? Fajn . Co ty? Ujde to. Zavřela jsem vrata a šly jsme ke škole, Kde už bylo plno kuřáků a ušklíbačných studentů , kteří dokázali zkazit den.  Jak jsme šly dál uviděla jsem partu studentů , jak se ušklebují a mluvili spolu a při tom na mě koukaly. Nebylo tak těžké uhodnout , že se baví o mě.

Miky s nima problémy neměla . Byla dost hezká a měla kuráž nikdo si jí neopovážil říct něco ošklivého , moc dobře totiž věděli  , že Miky si nic nenechá líbit. Miky měla Dlouhé hnědé vlasy , štíhlou postavu, výšku asi 179cm a velké modré oči , které jí dodávaly na půvabu. Moc hezky se uměla oblékat a líčit , měla prostě smysl pro módu. Moc mi vždy pomohla a zvláštní na tom bylo , že holka která je idolem všech kluků na škole se zrovna bavila se mnou.

Když  jsme vešly do školy všude bylo plno studentů hledajících učebnu ve , které mají zahajovací hodinu. Já a Miky jsme šly ke skříňkám a pak do třídy,  kde jsme měly matematiku. Zrovna jsme brali Lineární soustavy rovnic , což mě ani Miky nevadilo neměly jsme s matematikou problém. Sedly jsme si do poslední lavice a povídaly si. Matematika mi utíkala rychle , počítala jsem jeden příklad za druhým a při tom přemýšlela  nad další hodinou , kterou měla být hudební výchova. Dnes nás čekaly zkoušky ze zpěvu Byla jsem dost nervózní. Měly jsme možnost si vybrat jednu písničku dle vlastní volby a já si vybrala písničku Who are you  od Fifth Harmony, moc se mi líbila byla procítěná a moc se mi líbily ty výšky na konci , které tam zpívala Ally a Dinah-Jane.  Ani jsem si nevšimla , že už zvonilo na přestávku, kdy by do mě Miky nešťouchla tak bych zůstala ve třídě.

Přešly jsme do veliké místnosti, kde byly  lavice jako v kině nad sebou a dole byl stůl pro učitele a místo pro školní kapelu , která doprovázela studenty při zkouškách a společném zpěvu. Když zazvonilo tak do třídy vešel náš třídní profesor , který byl už sice starý ale byl velmi hodný a dalo se s nim dobře povídat a vždy mě i ostatním poradil. Za ním šla celá kapela a , když jsme se s nim pozdravili tak nás posadil a řekl , že dnes nás čekají zkoušky a , že chce abychom ze sebe vydali to nejlepší. Pak se usmál a řekl : Někdo kdo by chtěl jít první? Je samozdřejmé , že se nikdo nehlásil a tak profesor kouknul nahoru , kde jsem seděla já s Miky a pak řekl, Amy pojď. Já v tu chvíli úplně ztuhla. Jjjjjáá? Vykoktala jsem ze sebe . Ano . Pojď ty to zvládneš.  Profesor se usmál ale po chvíli uslyšel jednoho kluka jak říká. To bude nuda ta holka je úplný luser. Profesor uviděl , že jsem to slyšela zamračil se a řekl : Tak hele mladej jestli se ti to nelíbí tak tě můžu taky vyhodit a napsat ti neomluvenou hodinu tak se kroť. !!! Já mezi tím sešla dolu a profesor si mi odchytil a řekl : Nevšímej si jich nevědi co je to mít tak skvělý hlas jako máš ty Amy . Běž a soustřeď se jen na hudbu. Já jen kývla a šla jsem. Když zazněly bubny nadechla jsem se a začala jsem zpívat .Who are you jsem nehodlala zkazit. Zpívala jsem se zavřenýma očima abych se mohla soustředit na každý tón a každé slovo. Když jsem byla na konci tak jsem se pokusila vytáhnout vejšky stejně jako Ally a Dinah a podle všeho se mi to povedlo. Když jsem dozpívala  kapela ,profesor,Miky a pár normálních lidí mi tleskalo a já tomu málem nevěřila , že to mám za sebou a už vůbec jsem nevěřila tomu , že mi tleskají. Když potlesk utichl profesor řekl : Dobrá práce  Amy máš  za jedna. Běž si sednout . Já poděkovala a šla jsem za Miky . Byla jsi skvělá špitla mi do ucha Miky. Hodina utekla rychle a zbytek školy také. Když bylo poslední zvonění tak jsme s Miky šly směrem ke mě domů , když jsme docházeli k domu tak jsem uviděla dědu , jak jde na zahradu a tak jsme se s Miky rozloučily a já šla na zahradu za dědou. Ahoj dědo. Ahoj sluníčko . Jak bylo ? Odpověděl děda. Dobře , kde je Jerry? Ve vnitř už na tebe čeká. Dobře jdu se najíst tak zatim . Jojo běž ahoj.

Já jsem šla ke předním dveřím a odemkla jsem , jak jsem vešla  skočila na mě Jerry a povalila mi k sobě do pelechu. Ahoj holka. Pozdravila jsem ji a podrbala ji za ušima. Pojď jdeme se najíst. Odložila jsem tašku a kabát a šla jsem do kuchyně. U nás platilo kdo si co najde to si sní a tak jsem si udělala špagety a vzala si je k sobě nahoru a Jerry šla se mnou.  Odpoledne jsem ztrávila  děláním úkolů do školy a na večer jsem si chvíli hrála na klavír abych nevyšla ze cviku. Když se večer vrátila mamka tak jsme si udělali večeři a šli jsme koukat i s dědou na televizi.  Asi okolo desáté jsem se šla umýt a spát.

Continue Reading

You'll Also Like

6.6K 499 51
Království Rimerian se řítí na pokraj zkázy. Posledních několik desítek let žilo s okolními čtyřmi královstvími v míru, ale to se změnilo v den, kdy...
1.4K 250 16
"Princ, assassin a farmář vejdou do baru... A ne, tohle není začátek špatného vtipu, ale dobrého příběhu!" *** Stínotvůrci, temní zabijáci schopni po...
4.3K 255 30
(rychlí kluci a Milon+) Izabella která se svým bratrem přestěhuje do Brna za klukama na byt kvůli její psychice a problémům. Tam se ale všechno zvrtn...
286K 14.4K 66
Ona: Skončit se životem je snadné, pokud vám za zády nestojí jeden z vládců pekel. On: Jak napravit jednoho z vládců podsvětí? Strčte mu do jeho vě...