Kırık Kalpler

By manque00

80K 8.1K 1.1K

Mucize Doktor'un 45. bölümünde Nazlı'nın '' Hayatıma devam etmem için seni unutmam gerek ! '' sözünden sonras... More

Son Bir Mektup
Yüzleşme
Kemal'in Amacı Ne ?
Kırık Neşter
Olaylı Bir Gece
Ferda ?
Kavuşma
Ali'nin Durumu
Küçük Vefa
Bana Güven
Pişmanlıklar
Abi & Kardeş
Alev & Burak
Yanlış Müdahale
Kurul Günü
Nazlı'nın Rüyası
Kalp Acısı
Mutlu Bir Sabah
Tek Oda
İlk Şansımı Düzeltmeme İzin Verir misin ?
Ödül Töreni
Misafir Cerrah
Minik Bir Cehennem
Hesaplaşma
Bir Leopar Vakası
Aile Yemeği
-DUYURU-
Evet mi Hayır mı ?
Yanında Olmak İstiyorum
Erkekler Gecesi
Leoparlar ve Yılanlar
Yaraya Yolculuk
Yeni Sayfa
-DUYURU-
Zeze
Gizli Görev
-DUYURU-
Bir Ömür ∼ Sezon Finali
-DUYURU-
Gonca Yaprağı ∼ 2. Sezon
Bizden Bir Parça
Beklenmedik Misafir
Çak Bir Beşlik
Sensizlik
Yaralar
Ateş
Lanet Sır
Ali
Seher Vakti
Memento Mori
Hasret
Huzurun Kolları
Uçurum ∼ Sezon Finali
Saudade ∼ 3. Sezon
Kendini Kandırma
Amantes
Sayende
Sen Bir Şey Söyleme
Ezip Geçmek (!)
-DUYURU-
12 Eylül
Tavşanım
Guatemela

Uzman Doktor Ali Vefa

2.1K 150 3
By manque00

(SABAH 08:00)

Ali alarmı çalmadan önce uyanmış ve alarmını kapamıştı . Yataktan kalkarak banyoya girdi ve elini yüzünü yıkayarak aynada kendini inceledi . Yeni hayata başladığından beri bazı takıntılarından vazgeçmeyi başarmıştı . Örneğin artık sakalları onu rahatsız etmiyordu , giyim şeklini değiştirmiş ve yaşıtları gibi giyinmeye başlamıştı . Mutfağa geçerek kendisine güzel bir tost hazırladı . Tostunu yedikten sonra kıyafetlerini değiştirmek üzere odasına gitti . Altına siyah bir kot pantolon üzerine ise önü açık kot gömlek ve içine de beyaz bir t-shirt giymişti . Ardından eşyalarını alarak bir zamanlar geçmişte iyi kötü anılarının olduğu hastaneye gitmek üzere arabasına bindi ve yola çıktı . Beliz ise o sırada Adil'i hastaneye önemli bir konu olduğunu söyleyerek saat 09:00'da çağırmıştı .

Saat 09:00'ı gösterdiğinde Ali hastanenin otoparkına aracını park etmiş ve yan koltuktan çantasını alarak arabadan inmişti . O sırada yanına bir aracın park edildiğini ve içinde bir adam ile Nazlı'nın gülerek sohbet ettiğini gördü . Nazlı'yı uzun bir süre sonra görmenin şokunu geçirmiş iken yanındaki kişi ile fazla samimi olduğunu görünce hayatına devam ettiğini anlamıştı . İçten içe üzülse de hayatına devam ettiği için sevinmişti . Arabasını kilitlemiş ve içeri doğru adımlamıştı . Nazlılar ise arabadan inmiş yürüyorlardı . Nazlı önünde arkası dönük kıvırcık saçlı ve Ali'nin boylarında ona benzeyen birini görünce duygulanmıştı . Ama sonrasında adamı incelerken bileğinde Nazlı'nın Ali'ye bir zamanlar aldığı saati görünce olduğu yerde kalmıştı . Kemal Nazlı'nın neden durduğunu anlamamış iken Nazlı'nın bağırması ile ileriye bakmıştı .

Nazlı: Ali !

Ali , Nazlı'nın bu sesini duyunca olduğu yerde çivi gibi kalmıştı . Nazlı ise önündeki kişinin Ali olduğundan emin olmuştu . Dolu gözler ile o tarafa bakmıştı .

Nazlı: Lütfen arkanı dön . Lütfen !

Ali , Nazlı ile elinde sonunda yüz yüze geleceğini düşünerek dediğini yapmaya karar vermişti . Arkasını dönerek ona doğru baktı . Nazlı ise gördüğü yüz ile tekrardan şoka girmişti . Bir zamanlar incitip kırdığı , ona küstüğü ve çok sevdiği Ali'si karşısındaydı . Gözlerine inanamaz iken arkadan ekibin sesini duydu.

Doruk: Lan o bizim kara şimşek değil mi ?! Ali !

Demir: Oğlum lan bu bizim Ali . Kanlı canlı karşımızda ! Allaaah !

İkili Ali'ye doğru yaklaşırken Ali ise eski arkadaşlarını karşısında görmesi ile aklı eski zamanlara gitmişti. Daha sonra toparlanarak onlara kafa selamı vererek içeri adımlamaya başladı . Ekip Ali'nin neden böyle yaptığını anlamıştı . Gözyaşlarını zor tutuyordu fakat artık eski Ali yoktu . Duygularını eskisi gibi herkese belli etmeyecekti . Direkt toplantı odasına gitmeye karar verdi .

Koridora vardığında diğer taraftan söylene söylene gelen Adil'i gördü . Ona bir zamanlar babalık yapan , onu koruyup kollayan kişiyi gördü . Her ne kadar eskiden ona kırgın olsa da özleminden dolayı kırgınlığı geçmişti . Adil karşıya baktığında ona bakan Ali'yi görmeyi beklemiyordu . Olduğu yerde çivi gibi çakılıp kalmıştı . Gözlüklerini çıkardı ve gözlerini ovuşturup geri taktı .

Adil: Ali ! Oğlum !

Adil hızlı adımlar ile Ali'ye giderken sesi o katta tamamen yankılanmıştı . Sesi duyan çalışanlar koridora çıkmıştı . Ali'yi gören eskiler şaşırırken sese gelen ekip baba oğulun 2 yıl sonra biten hasretini izliyordu . Adil Ali'ye birden sarılınca herkes Ali'nin kriz geçirmesini bekliyordu fakat Ali ne kadar kendini sıksa da karşılık verdi daha sonra çekildi .

O sırada Beliz toplantı odasına doğru geliyordu . Uzaktan durumu görünce tebessüm etti .

Beliz: Bakıyorum da herkes Ali'yi görmüş . Aramıza tekrardan hoş geldin Ali . Hadi toplantı odasına geçelim bir an önce .

Herkes toplantı odasına girdiğinde ekip ve yeni asistanların gözü Ali'nin üstündeydi . Ali ise sadece Beliz'e bakıyordu .

Beliz: Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere hastanemize yeni bir cerrah arıyorduk . Karşınızda yeni hocanız ve hastanemizin eski asistanı Ali Vefa .

Ekip bu sözlere şok geçirmişken sessizliği Tanju bozdu .

Tanju: Ali aramıza tekrardan hoş geldin oğlum . Seni tekrardan sahalarda görmeyi özlemişiz .

Ali: Teşekkürler Tanju hocam . (Beliz'e döner) İşe hemen başlamak istiyorum uygun mu ?

Beliz: Tabii Aliciğim . Başlayabilirsin . Bu arada odan hazır . Ferman sen gelmeden önce hazırlattı . Odan Adil hocanın odası .

Ali başı ile selam vererek odasına doğru adımlamaya başladı . Odanın önüne geldiğinde yazan ismini gördü . '' Uzman Doktor Ali Vefa Beyin ve Sinir Cerrahisi '' yazıyordu . Odasının Adil hocasının odası olması onun için değerliydi . Yurt dışında onun izinden gitmeye karar vermişti . Odasına girdiğinde önlüğünü aldı ve bir yandan giyerken bir yandan da asistan odasına doğru gidiyordu . Mesainin başlamasına daha 30 dakika vardı . En azından birileri ile sohbet edebilirdi .

Asistan odasının önüne geldiğinde içeri girdi . İçerde Demir , Doruk , Alev , Dolunay , Burak , Selvi vardı . Hepsi Ali'yi görünce ayağa kalktı .

Ali: Daha mesai başlamadı arkadaşlar . Ayrıca rahat olun sıkıntı yok .

Ali böyle dedikten sonra herkes geri oturmuştu . Ali ise sandalyeye oturmuş ve telefonu ile ilgileniyordu . Aradan geçen 15 dakika sonrasında asistan odasına Nazlı ve Kemal gelmişti . İkili kahkahalar atarak içeri girmişti . Ali hiçbir tepki göstermemek için başını kaldırmamıştı . Nazlı onu görünce anlık duraksadı sonra dikkat çekmemek için kenara geçip oturdu . Kemal , Ali ile tanışmak için yanına oturmuştu .

Kemal: Hoş geldiniz Ali hocam . İsminizi çok duymuştum bu hastanede . Bulmuş olduğunuz prosedürler hala kullanılıyor .

Ali istemeyerek de olsa konuşmuştu .

Ali: Hoş bulduk Kemal bey . Asistan iken bulduğum prosedürlerin hala kullanıldığını bilmiyordum . Siz ne zaman bu hastaneye geldiniz ?

Kemal: 2 yıl oluyor .

Ali: Ben gittikten sonra gelmişsiniz .

Kemal: Evet öyle oluyor . Siz neden gitmiştiniz bu arada ?

Bu soru üzerine Demir , Doruk ve Nazlı bakışmışlardı . Ali ise o sırada Nazlı'ya bakarak söze girdi .

Ali: Önemsiz nedenlerden . Hem iyi de oldu hayatım değişti . Hayatıma yeni insanlar kattım .

Nazlı bu söz üzerine bakışlarını yere indirmişti . Aklında birçok soru vardı . Yoksa Ali'nin yeni bir sevgilisi mi vardı ? Hayatıma yeni insanlar kattım derken neyden bahsediyordu ? Bu insanların onun için kalbinde yerleri neresiydi ? Bunun gibi birçok soru aklında dolanıyordu .

Asistan odası böyle iken Ferman ise odasına çekilmiş ve Ali ile konuşmak için cesaretini topluyordu . Ama bunu başarabileceğini sanmıyordu . Çünkü Ali'nin yüzünde artık o eski neşe yok duygusuz adamın biri vardı . O bunları düşünürken odaya Adil geldi ve içeri girdi .

Adil: Ferman sen iyi misin ? Bir şey düşünüyor gibisin ?

Ferman: Hocam ben Ali ile konuşmayı düşünüyorum ama hala çok kırgın gibi mi desem bilemedim . Eskiden yüzüne bakınca anlardım duygularını ama şimdi anlayamıyorum .

Adil: Haklısın oğlum ama Ali artık eski Ali değil . Bunu yüzüne bakınca anlıyorsun . Zamana bırakacağız . Ben bile bugün yüzüme bakmaz sanıyordum ama yanıldım .

Ferman: Zaman zaman zaman ... 

İstediğiniz hayalinizde olan sahneleri yorumlara yazarsanız onları da bölümlere ekleyebilirim . İlginiz için teşekkürler .

Kelime Sayısı : 1124 

Yeni bölüm 15 VOTE olduğunda gelecektir .

Continue Reading

You'll Also Like

23.7K 1.3K 21
Bir araba kazası her şeyi değiştirir. Tıpkı Bulut Akın'ın hayatını değiştirebileceği gibi. Araba kazasından sonra Bulut hastaneden kaçma girişimind...
149K 5.6K 41
İhanetin gölgesinde kalan kadınların intikamı ağır olur. Mecburiyet, kollarını hayatına doladığı zaman susacağını sanır, seni hislerle yanıltır. Ama...
6.3K 781 22
"Bu pavyon dan kurtulmanın tek yolu Erkek kardeşim Poyraz'ı bir sene boyunca tatmin etmek" Kabul etmekten başka çarem yoktu çünkü dansöz olarak deva...
4M 150K 86
Savaş ağa adlı hikayem ÇİLEM olarak değiştirilmiştir haberiniz olsun. Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyo...