Távolság\Miya Osamu x Male Oc...

By Osamu_Hoodie

562 91 7

Távolsàg. Sok kapcsolat megrontója. Van hogy az a távolság kicsi de lehet óriási is. Vajon Kaitonak s Osamuna... More

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 12
Epilógus

Part 11

34 3 0
By Osamu_Hoodie

Kaito szemszöge:

Hasogató fejfájással nyitottam ki szemeimet. Körülnéztem s láttam, hogy valahogy a szobámba kötöttünk ki de fogalmam sincs hogy hogyan. Sőt szinte az egész tegnap este kiesett.
Pár pillanat múlva megláttam a mellkasomon szuszogó Osamu kócos hajjal. Olyan aranyos.
Halványan elmosolyogtam, mikor eszembe jutott pár dolog a tegnap estéről. Elpirultam egy-két részlet után s elkezdtem 'samu hajával játszani.
-Samu-ásitok s elkezdtem keltegetni úgy, hogy simogatom a hátát.-Samu-suttogom majd elkezdett felébredni-Mm Kai korán van még-mormogja-Hagyj még egy kicsit aludni-ásitja.
-Nem nem. Gyere keljünk fel. Beszélni kellene anyuddal ugyanis holnap suli s az Aobába nem jöhetsz be. Plusz még ott a csapat is-mondtam majd kimásztam alóla.
-Tudoom de nem tudom, hogy mi legyen. Apumhoz nem mehetünk mert igen. Anyuval meg nem tudom. Talán odaférnénk-mondta mire eszembe jutott egy elég húzós ötlet.-Samu. Van egy elég nehezen kivitelezhető ötletem. Itt maradhatnàtok Atsumuval de akkor innen kéne levonatoznotok a sulitokba. Tudom hogy szinte kivitelezhetetlen de ha anyutoknál nem maradhattok akkor szinte csak ez a lehetőség van.-mondtam mire Osamu elgondolkodott.-Kai. Tényleg maradhatnànk?-néz rám a szürke szemeivel.-Osamu. Ez alap. Persze. Nyugodtan csak beszélj Atsumuval-mosolygok majd lassan az ajkaira hajolok.
Pillanatokon belül visszacsókolt majd közelebb húztam az egyik kezemmel magamhoz míg a másikkal beletúrtam a hajába.
-Köszönöm Kai. Köszönöm-suttogja-Szeretlek-mondja majd újra megcsókol

Miután mindketten átöltöztünk lementünk a nappaliba ahol meglepetésünkre senki sem volt csak egy cetli az asztatol
-Hali Kai Iwaval elmentünk moziba. Majd jövünk

Tooru

-Na frankó-mondom-Csak mi leszünk. Osamu légyszives beszélj Atsumuval-mondtam neki mire helyeslően bólint egyet.
Míg Osamu beszélt Atsuval addig én nekiálltam valami ehetőt késziteni. Legegyszerübbnek találtam ha csak csinálok egy kis párolt rizst s csirkét
Mikor már majdnem végeztem láttam, hogy 'samu leteszi a telefont s felém fordul.
-Azt mondta Tsumu, hogy nemsokára idejön. Biztos maradhatunk? Toorut nem zavarná?-kérdezte-Ugyan már. Te úgyis velem alszol-nézek rá mire elpirul-Atsumu meg úgyis szinte Tooru egyetlen normalis legjobb barátja, ugyhogy gondolom akkor Tsumu nála alszik-mondom mire ő csak bólint.
-Mit főzöl?-kérdezte egy kis idő után mikor észrevette a két tányért-Csak egy kis rizst meg csirkét-mondom majd megterítettem mindkettőnknek.

Dèlután lent mindent elrendeztünk én elvonultam tanulni az íróasztalomhoz míg 'samu elterült az àgyamon. Mielőtt belemerültem volna a tanulásba még gyorsan odaszoltam hozzà
-Oi Osamu-szóltam neki-Tsumu mikorra jön?-kérdeztem.
-Nem mondott pontos időt. Szerintem már nemsokára itt lesz-mondta.
-Rendben. Ha kell valami szolgáld ki magad-mondtam majd belemerültem a tananyagba.

Nemtudom mennyi idő telhetett el de mikor befejeztem a tanulást egyből egyhangos veszekedést hallotam meg.
-Osamu te annyira hülye vagy-mondta hangosan Tsumu mire én lementem a földszintre s láttam, hogy a két Miya megint veszekedik.
-Stopp-mondtam egy kis éllel a hangomban. Utálom ha veszekednek.-Osamu nyugodj le-nézek rá-Tsumu te is. Kanapé most-parancsoltam rájuk.
Miután elmondták, hogy mi történt igazat kellett adnom Tsumunak. A vita dióhéjban abból állt, hogy Osamu nem adott magáról életjelet pár napja. Pontosabban mikor összeveztek az apjukkal.
-Rendben szóval. Osamu most tényleg Atsumunak van igaza.-néztem 'samura aki bűnbánóan lehajtotta fejét-Tudom-suttogja mire váratlanul Atsu átölelte-Idióta. Sokan aggódtak ám érted-mondja halkan nevetve Atsumu.

Miután Atsumuval is megbeszéltük a dolgokat folytatódtak a dolgok. Rohamosan teltek a napok a vizsgákig s az egyetemi felvételiig is. Rengeted tanultam s egyik nap, mikor néztem az e-mailjeimet
láttam valamit amirol soha nem hittem, bekövetkezik.
-Tisztelt Oikawa Kaito. Szeretnénk neked felajánlani, hogy  a mi egyetemunkün tanuljon.-olvastam.
Erre az egyetmre adtam be a jelentkezésem. Viszont egy nagy baj van. Egyaltalan nem itt van a közelben. Pontosabban Japan masik felében van.

Halika. Legyszives ne oljetek meg tudom, hogy rossz rész lett s, hogy elkapkodom a storyt de már nagyon szeretnék a végére írni ugyanis egy másik történet is megfogalmazodott bennem. Már csak egyetlen részre lehet számitani az egy rész ahol lezárom a teljes történetet. Probálom majd minél jobbra megírni.
Illetve elnézést kérek a helyesírási hibákért
:)

Continue Reading

You'll Also Like

68.7K 2.9K 42
Tudod milyen az amikor bolyongasz az utcán egyedül, mert az álmaid soha nem válhatnak valóra? Tudod milyen érzés az, amikor titokban szeretsz valaki...
9.9K 1.3K 30
A középkori Silla királyságban játszódó, kalandos OT7 BTS boyxboy történet sok-sok 🔞felnőtt🔞 jelenettel és változatos shipekkel. "- Jungkook, tudod...
36.9K 1.4K 44
-Ugye tudod, hogy ebből hatalmas botrány lesz?-nézett rám, miközben egyre közelebb jött. -Tudom..csak nem érdekel- hajoltam hozzá közel, még nem az a...
223K 18.5K 47
A történet eleje akár átlagosnak is tűnhet: Adott egy lány, név szerint Kitayama Machiko, aki igencsak magának való és távolságtartó mindenkivel. Enn...