Chasing For Love

By cizi_ca

1K 116 71

Stojac pri dverách sa mu poslednýkrát pozrela do očí a povedala "Ďakujem vám za príjemný večer Thomas. Dúfam... More

Paríž
Seina
Zaslepený
Byť, a či nebyť - kto mi odpovie
Tanec pri sviečkach
Cesty
Bolo to náročné
Známosť
Nenaťahuj ma už!
Kde si bola celý môj život?
Romeo! Prečo si ty Romeo?
Krvavá obloha
Láska JE sloboda

Predslov

93 7 0
By cizi_ca

Ahoj!

Vítam ťa v tomto príbehu. Som veľmi rada, že ťa tvoje kroky doviedli až tu. Pravdepodobne tvoje vyhľadávanie obsahovalo #tomhiddleston a tak som tu, aby som splnila tvoje túžby prečítať si fanfiction.

Momentálne sa tento príbeh rodí a tak neprešiel úplnou logickou úpravou. Sem tam tu nájdeš preklep, možno aj gramatickú chybu (čo dúfam, že nie).

Snažím sa, aby toto dielo bolo čitateľné pre každú vekovú kategóriu a hlavne nemám v intenciách preplniť ho nevhodným obsahom, ktorý v telke vidíme až po desiatej večer.

Čo tu ale nájdeš je veľa citátov, hlavne tých od Shakespeara a ten, kto má tohto autora v záľube, si príde na svoje. Objavia sa tu aj anglické verzie, ktoré som sa snažila preložiť podľa svojich možností, no niektoré si netrúfam a tak sa budeš musieť "vysomáriť" nejako aj sám.

Pre nadšencov hudby som pripravila aj playlist na Spotify, ktorý prehĺbi pôžitok z príbehu. Nájdeš ho pod názvom Chasing for Love. alebo si stačí naskenovať kódik pod týmto textom.

Ďakujem ti, že jednou zo zastávok tvojej cesty životom je aj tento príbeh. Ako každý autor na Wattpade, budem vďačná za hviezdičky a komentáre. Mám rada spätnú väzbu, takže ak si myslíš, že je niečo, čo musím zlepšiť, prípadne chceš niečo pochváliť, nehanbi sa. 

Prajem ti príjemné čítanie!

Natka 

Continue Reading

You'll Also Like

43.4K 1.4K 30
Už je to ten piatok, čo Lord Voldemort padol, presnejšie 3 roky. A Hermiona Grangerová prvá, námestníčka ministerstva si prichádza ťažkým obdobím roz...
38.1K 3.6K 36
Năm tháng sau này của cuộc đời, ta đồng hành cùng nhau. . Truyện được lấy cảm hứng từ bộ phim Điều tuyệt nhất của chúng ta (最好的我们) - 2016.
51K 2.8K 60
S Alex sa život veru nemaznal. Na to, že má 17, si toho už prežila dosť a neboli to veru pekné chvíle. Všetko sa ale začína meniť, keď stretne jednéh...
13.3K 429 33
Sedela som opretá o stenu v kúpeľni a po tvári mi stekali slzy. Nesnažila som sa ich utrieť. Malo to vôbec zmysel? Z ruky mi tiekla krv, zase som to...