Az a nyaralás

By gotaNagy8

2.7K 96 10

A Tesi tanárral című könyvem valamilyen szintű folytatása!! Egy nyaraláson kezdődött minden. Csak egy egyszer... More

Átvezetés
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
8.rész
9.rész
10. rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész (18+)
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész

7.rész

88 2 0
By gotaNagy8

Még egy darabig beszélgettünk erről. Tehát, hogy mikor kezdtünk el egymás iránt érdeklődni. Jeff egyszer csak vesz egy mély levegőt.
- Kérlek emiatt ne ölj meg. Bár nem hinném, hogy megfogsz. - jelenti ki, és közelebb hajol felém. Én teljesen átadom neki magam. Az ajkunk összeér. Az ajkai puhák, és lágyak. A kezeim akaratom ellenére a hajába fonódik. Lassan elváll tőlem. A homlokát az enyémnek dönti.
- Köszönöm.. - suttogom mélyen a szemébe nézve.
- Ugyan mit? - kérdi értettlenül.
- Azt, hogy sikerült elfejtetni Jack-et.
Jack-ről már meséltem Jeff-nek, így tudja, hogy ki az.
- Én köszönöm, hogy velem lehetsz, és nem vele. - mondja, majd feláll a padról. - Na mostmár menjünk, és nézzünk szét! - a kezét felém nyújtja, én meg örömmel fogom meg. Elindultunk a kecskék felé. Körbe néztünk mindenhol. Néha-néha össze futottunk Belláékkal. Amikor már végeztünk, megkerestük Belláékat, aztán elindultunk vissza az apartmanba. Jeff rám néz.
- Mondjuk el a csókotot. - suttogja.
- Oké! - mondom én is suttogva.
- Anya! Apa! Mennyire örülnétek, ha azt mondanám, hogy Sophia-val csókolóztam? - kérdi Jeff.
- Én örülnék is meg nem is. - mondja Bella. - Örülnék, hogy boldogok vagytok, de annak nem, hogy ilyen rövid idő alatt történt meg.
- Apa? - kérdezi Jeff.
- Én örülök! Legalább boldog vagy! - mondja Steven. Ezzel lezártuk ezt a témát. Egyikünk se mondta ki, hogy együtt vagyunk, csak azt, hogy csókolóztunk. Láttuk már egymást ruha nélkül, csókolóztunk, de mégse mondtuk ki, hogy mi a helyzet. Vissza érve az apartmanba, én és Jeff a szobánk felé vesszük az irányt.
- Beszélnünk kell! - mondom bezárva magam mögött az ajtót. Jeff már az ágyon ül, amikor én odaérek hozzá.
- Mond ki! - ez volt a válasza.
- Mi most együtt vagyunk? Mert úgy csinálunk, mintha igen, de egyikünk se mondta ki, hogy igen. - kezdek egy minimális pánikba esni.
- Szerintem kijelenthetjük, hogy igen, együtt vagyunk. - ahogy kimondja feláll az ágyról. A homlokomra ad egy apró puszit, majd erősen átölel. Az ölelését viszonzom. Az ölelésünket kopogás zavarja meg. Mind a ketten az ajtóra pillantunk. Bella óvatosan kinyitja az ajtót, majd bejön.
- Arra gondoltunk Steven-nel, hogy elmennénk így négyen vacsorázni. Mit szóltok? - kérdi, miközben kettőnk között cikázik a tekintete. Jeff-el össze nézünk, majd elindulunk Bella után. Beszállunk a kocsiba, és elindulunk vacsorázni. Amikor megérkeztünk, elfoglatuk a helyünket, majd nem sokkal később jött is a pincér. Kikértük, amit szeretnénk enni, majd elment. Körülbelül fél órát vártunk, amire kihozták az ételt. Megvacsoráztunk, majd elindultunk vissza. Az apartmanba érve már csak lefürödtünk, és elmentünk aludni.
Eljött a szombat reggel. Ma össze szeretnék pakolni, hogy ne vasárnap kelljen. Mivel én keltem fel hamarabb, mint Jeff, így hát kimegyek a konyhába. A konyhába Bella csinált valamit.
- Jó reggelt! - köszönök.
- Jó reggelt! - köszön ő is.
- Van valamilyen energia ital? - kérdem érdeklődve.
- Nem hinném. Steven el akar menni a boltba. Öltözz fel. Szerintem nem bánja, ha mész vele.
- Okés! Akkor megyek öltözni, és elmentem vele! - a kijelentésem után egyből mentem öltözni, hogy Steven ne várjon rám. Jeff még mindig aludt, így nem tudja, hogy elmentem. Átöltözés után adok egy apró puszit a homlokára, amit egy apró dünnyögéssel díjazott. Amire álltam volna fel Jeff karja húzott vissza.
- Hova mész? - kérdi Jeff kómásan.
- Megyek boltba! Kell valami? - kérdem Jeff-től vissza ülve az ágyra.
- Nem kell semmi. - mondja álmos hangon. Adok egy apró puszit az ajkaira, majd elhagyom a szobát. Megkeresem Steven-t, majd elindulunk ketten a boltba. Beszerzünk egy-két dolgot, ami kell, majd vissza megyünk. A cuccokat bevisszük a konyhába, majd én és Bella elkezdünk reggelit csinálni. Amikor készen voltunk, kivisszük a teraszra, ahol Jeff és Steven vár minket. Leülünk a helyünkre, majd elkezdünk enni. Amikor befejeztük, én elvonultam a szobába. Jeff nyilván ide is követ, mint mindenhova.

Continue Reading

You'll Also Like

1.5K 220 41
Így szóljon a prófécia, mi kétes Istenek gyermekeire szálljon; Belzebub leányának elsőszülött gyermeke légyen Lilith nyolcadik fiának élete vagy halá...
4.3K 620 26
𝓦𝓪𝔂𝓵𝓮𝓷: A legenda úgy tartja, Tüphón leszármazottai vagyunk. 𝓝𝓸𝓮𝓵𝓵𝓮: A legenda úgy tartja, leszarom, honnan származtok, Madden. 𝓦𝓪𝔂𝓵�...
26.7K 860 32
Miután a szülei feláldozták magukat azért, hogy ő megmeneküljön, a különleges képességekkel megáldott 16 éves lányt a nagybátyja elviszi egy város...
30.4K 1.7K 32
Ott ültem a szobám közepén a könyvvel a kezemben, amit a banyától kaptam. Félve kezdtem el lapozni, de amint tudatosult bennem, hogy nincs más válasz...