The beach

By shirayuki966

48.8K 2.2K 73

Nimic nu e mai frumos de cât să îți începi vara pe o plajă . Hannah Stewart se hotărăște ca de data asta să-ș... More

Unu
Doi
Trei
Patru
Cinci
Șase
Șapte
Opt
Nouă
Zece
Unsprezece
Doisprezece
Treisprezece
Paisprezece
Cinsprezece
Șaisprezece
Șaptesprezece
Optsprezece
Nouăsprezece
Douăzeci
Douăzeci și unu
Douăzeci și doi
Douăzeci și patru
Douăzeci și cinci
Douăzeci și șase
Douăzeci și șapte
Douăzeci și opt
Douăzeci și nouă
Treizeci

Douăzeci și trei

1.6K 76 2
By shirayuki966

Jayden

- Vreau să stai cu mine

Zice ea și mă apucă de mână privindu-ma nevinovată . Sunt complet fascinat de ea , părul ei roșcat acum a căpătat o nuanță mai deschisă ca de obicei iar ochii ei verzi au o culoare mai intensă ca cea pe care o avea pe plajă , sunt încă în erecție..gemetele lui Hannah au provocat-o și dorința de ai gusta fiecare părticică din trup .

- De ce ?

- Pentru că..nu vreau să fiu singură

E aproape nouă seara și mi-e frică că dacă o să accept să stau cu ea aș putea să încerc și alte chestii..am cap exagerat când eram pe plajă , i-am văzut uimirea când se zvârcolea sub mine .. n-ar fi trebuit să îi iau așa încheieturile . Dar oricât de mult aș vrea să mă opun..nu pot , pentru că și eu vreau să stau cu ea .

- Bine

Zic eu în cele din urmă și intru în cabana ei mică . Hannah îmi face semn să o urmez în dormitor , ezit . Băgami-aș ce să fac ? .

- Haide

Mă îndeamnă ea și intră înautru . Ceva din mine zice că ceva se întâmplă aici , intrând în dormitor fac ochii mari

- Sfinte mama tuturor sfinților ! Ce faci ?

Când îi văd mai multă piele goală simt că erecția îmi apasă pantalonii . Scula mea o vrea pe Hannah și eu nu știu ce să fac , stau înțepenit și încerc să nu mă uit prea mult la sânii ei pe care vreau să-i strâng și să îi sug .

- Te ajut

Ba nu ! . Se apropie de mine încet și eu vreau să înțeleg ce are în căpușorul ăla de foc al ei și să-mi explice de ce stă doar în chiloți în fața mea . Îmi cuprinde ceafa și sânii ei se lipesc de pieptul meu gol , mâna îi coboară peste penisul meu iar eu zic cu glas sugrumat

- Ce faci ?

- Vreau să te ajut.. îți dau ce mi-ai dat și tu mie

Buzele ei îmi sărută ușor tatuajul și începe să-și miște mâna făcându-mă să înebunesc .

- Nu e nevoie..

- Ba da , este !

Și înaite ca să mai pot protesta îmi închide gura cu un sărut , gem înăbușit în timp ce mâinile mele sunt deja pe tot corpul ei. Îmi doresc atât de mult să o pot simții în mine să îi admir și să sărut corpul ăla mic și dulce..dar nu pot , Hannah nu trebuie să facă nimic din toate astea pentru că mă simt de parcă ar fi obligată . Rup sărutul și îi îndepărtez mână care stătea perfect în pantalonii mei .

- Ce e ?

Întreabă ea privindu-ma confuz , mă uit la ea și îi mângâi ușor obrazul spunând

- Nu trebuie să-mi faci asta...

Sunt atât de tulburat acum , nici nu știu ce dracu'caut aici , de ce am lăsat-o să mă aducă în casa ei .. văzând că par îngândurat se îmbujorează puțin apoi spune

- Um.. îmi pare rău..credeam că o fac bine

Dar o faci ! . O face așa bine că aș fi putut ejacula în mâna ei ..ne cunoaștem de o lună jumătate abea.. și au mai rămas câteva săptămâni , faptul că știu că v-a pleca mă irită complet , Hannah se așează lângă mine doarcă poarta un hanorac larg acum , e îmbujorată încă și e foarte drăguță . Mă apucă de mână și își lasă capul pe umărul meu . Cred..cred că o plac pe Hannah .

- La ce te gândești ?

- Habar n-am..

Murmur eu încet , deși mintea mea acum e mai confuză ca oricând . Nu știu ce să fac ...nu știu cum să fac..probabil e din cauza erecției ?.

- Ști..a început să-mi placă în Texas..mai mult de cât am crezut ... ști de ce ?

Dau din cap pentru că sunt un idiot fără speranță și care se confruntă zilnic cu gânduri care îl apasă și îl fac indecis . Răspunsul lui Hannah face ca cumva inima mea să bată din nou

- Pentru că ești tu aici..

Îmi sărută ușor umărul și pe buzele ei rozalii apare un mic zambet . E sincer.. sincer și amabil . Rasuflu adânc și o trag la pieptul meu sarutându-i creștetul capului și spunând

- Și eu mă simt bine cu tine

- Iarta-ma dacă..am făcut ceva ce nu trebuie..voiam să ști că aș face orice ca să îți demonstrez că țin la tine .

Ține la mine ? . Sunt pe cale să-i spun ,, te plac femeie " dar nu mă lăsa gura pentru că știu că tot ce se întâmplă între mine și Hannah e doar sex.. însă acum , nu vreau nici sex , vreau pur și simplu să-mi spună ce simte.. și dacă simte ceva pentru mine .

- Și eu țin la tine Han-Han

Murmur eu încet . Hannah mă împinge pe pat și înaite să mă dezmeticesc aceasta deja e deasupra mea , se apleacă puțin și îmi ia obrajii spunând

- Vreau să-mi spui adevărul .. Jayden

- Ce adevăr ?

Zic eu uitându-ma la ea și simțind cu erecția mea îi atinge zona intimă . Mă sărută o dată , apoi încă o dată.. și încă o dată .

- Asta...

Se lasă peste mine iar eu gem înăbușit când trece peste erecția mea .

- ... și asta..

Șoldurile i se freacă de penisul meu întărit făcându-mă să mă relaxez puțin încheie fraza cu un sărut

- ... și asta..toate astea..ce se întâmplă acum..dovedesc faptul că mă simt bine cu tine Jayden..

Face o pauză scurtă și scâncește cu respirația accelerată , mintea mea e total în ceață .

-.... înțelegi ce vreau să spun ?

- Ummm.. Dumnezeule Hannah !

Gem eu și mă las pe pernă lăsând ca plăcerea să îmi inunde trupul . Simt buzele ei pe obrazul meu iar degetele mele se înfig în șoldurile ei , o aud spunând

- Cred că am început să te plac...

Zice ea mișcându-se ușor peste mine , încerc să asimilez cuvintele și într-o clipă mă crispez . A zis....O trag spre mine și ne tavalim amândoi pe pat până când aceasta ajunge pe pernă , chicotește ușor iar ochii ei strălucesc .

- Mai zi o dată

- Am spus că...

Îi închid gură cu un sărut . Știu perfect ce a zis . Și eu o plac..o plac așa tare că aș putea să o devorez la cât de dulce e .

- Am auzit.. și eu te plac..te plac mult de tot Han-Han

Râde în timp ce ochii ei se închid, îmi cuprinde gâtul și îl sărută ușor spunând

- Vreau să fi locul meu fericit

Nu prea înțeleg ce înseamă ăsta , dar nu bag de seamă , cât ai clipi suntem amândoi goi iar gurile noastre se frământă între ele . O vreau..o vreau așa mult că simt că explodez . În timp ce gura ei îmi explorează gâtul îi masez ușor un sân și mă joc cu sfârcul ei roz . Îi sărut abdomenul . Apoi mă ridic încet și întreb

- Ai un prezervativ ?

- Da..

Zice ea și dă să se întindă până la o noptieră însă o opresc și mă ridic în picioare spunând

- Spune-mi de unde să-l iau

- E chiar în sertarul al doilea.. sub un carnețel

Plec spre noptieră și deschid sertarul respectiv văzând un carnețel micuț cu lăbuțe, pufnesc .

- Îți plac lăbuțele de pisică ?

- Mi se par drăguțe

Chicotesc și îmi rulez rapid prezervativul , cât ai clipi sunt iar pe pat, doarcă întins

- Hopa sus scumpo

Ochii ei se măresc însă văd și o urmă de dorință . Hannah mă încalecă și gemem amândoi satisfăcuți când penisul meu intră în păsărica ei umedă . Îmi înfig degetele în coapsele ei simțind cum totul devine în ceață . Băgami-aș ..ce bine mă simt în ea .

- Spune-mi despre familia ta ..

Gem eu în timp ce ea se mișcă ușor și lent . Mă înebunește . E așa strâmtă și moale.. Hannah scăpa câteva scâncete înfundate , e și mai excitant așa .

- Sunt din Dallas..dar fac universitatea în Los Angeles...tata e mecanic...el și soțul surorii mele mai mari lucrează împreună.

- Grozav...frate ți-a spus cineva vreo dată cât de strâmtă ești...

Gem eu înăbușit însă nu o să mă gândesc la asta , fundul lui Hannah se mișca bine și ador asta .

- .... spune-mi numele tatălui ..

- Phil.. Phil Stewart  ..

Respirațiile noastre devin accelerate puțin câte puțin .

Pe frunte îmi apar câteva picături de transpirație.. și nu sunt singurul de aici.. Hannah e puțin încordată și se mișcă teribil de încet .

- Hai.. nu-ți fie frică sunt bine . Mișcă-te scumpo !

Hannah începe să se miște puțin mai repede , sunetele pe care le scoate îmi fac sângele să mi se urce la cap .  Hannah se lasă puțin în față și asta îmi intensifică plăcerea , trupul meu cere eliberare..sunt cuprins de dorință . Obrajii îi capătă o nuanță rozalie .. și când pieptul ei se lasă peste al meu Hannah țipă gemând un plăcut :

- Ahhhh !

Rămâne și ea uimită , a fost cel mai tare și cel mai sexy geamăt de orgasm pe care l-am auzit. În timp ce stă pe pieptul meu îi mângâi ușor spatele simțind cum vaginul ei se contractă strangându-mi penisul și făcându-mă să înjur

- Băgami-aș iubito...e bestial !

Simt că nu mai rezist , îmi salt ușor șoldurile în sus și mai gem o dată . Ejaculasem în Hannah . Mă sărută din nou pe gât sugându-mi pielea fierbinte ,o strâng așa tare că am impresia că nu mai respiră . La scurt timp după ce ne revenim amândoi , mă răsucesc spre ea și o sărut pe obraz după care o gâdil cu nasul , iar ea râde . Îmi las obrazul pe umărul ei în timp ce ea se joacă cu părul meu făcându-mi un masaj care ar putea să mă facă să adorm .

- Ai cel mai drăguț funduleț din lume

Murmur eu iar ea chicotește . Mă gândesc la ceva ce mi-ar placea să facem.. însă nu știu sigur dacă și ea v-a vrea , totuși întreb

- Ști... mi-ar placea să privesc răsăritul soarelui alaturi de cineva drag sufletului meu

- Mi-ar plăcea.. însă mi-e frică că aș putea să adorm la loc

- Nici o grijă..voi fi aici, lângă tine și mă voi asigura că te trezești la timp

Spun eu și îi mai dau un sărut scurt , zâmbește și mă îmbrățișează întrebând

- Stai cu mine peste noapte ?

- Normal..alt fel cum aș putea să te trezesc ?

- Bătând în geam ?

Pufnim amândoi și începem să râdem . Mă împing o dată cu penisul iar întărit în fesele ei iar ea zice

- Pe bune ? Din nou ?

- Hei.. nu-i vina mea că penisului meu îi place de tine

Râde din nou. La naiba ! . Ador râsul ăsta..ador felul în care ochii i se închid și gura i se deschide ieșind la iveală dinții ei albi văd un dinte puțin mai ascuțit însă nu-mi pasă.. îl ador și pe el .

- Partida a doua ?

Murmură ea . Îmi unesc buzele ușor de ale ei și mârâi

- La naiba ! De ce nu .

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 52.5K 41
În curs de EDITARE! * LA-ul... Superbul, aglomeratul oraș din Sudul Californiei. Loc în care toți o putem lua de la capăt, ne putem regăsi pe noi înș...
95.2K 4K 22
"Viața poate fi crudă cu unele persoane. Și eu fac parte din acele persoane. Vreau să scap din acest iad. " ~~M " Nu o să mă îndrăgostesc ni...
3.5K 119 17
*fragmente publicate* Ea : -Scuze , ai o brichetă ? -Scuze , dar nu fumez . El: -Ești tulburat ? -Nu... Ea: -Unde ai duce o fată să o ... -Într-o...