Met Jou Wil Ik Trouwen

By oranjex

1.2K 91 32

Dit verhaal gaat over Tessa. Ze is verhuist en ontmoet allemaal nieuwe mensen. Alles lijkt goed te gaan, tot... More

Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7

Hoofdstuk 1

301 20 8
By oranjex

Tessa's pov

''Tessa, wakker worden schat. Het is je eerste dag!' Mijn moeder staat me enthousiast wakker te schudden. Alsof het leuk wordt vandaag, ik kan het me niet voorstellen. Langzaam sta ik op en ik loop naar de kast. Op mijn oude school trok ik altijd maar wat aan, maar ik moet er vandaag echt goed uitzien. Ik pak een rood hemdje, zwart vestje eroverheen en een spijkerbroek, met van die gaten erin. Mijn moeder vindt het ordinair, maar hé, wie geeft haar nou gelijk. Niemand toch? Ik breng gauw een laagje mascara aan, niet dat je het bij mij goed ziet want mijn wimpers zijn zo kort als ik weet niet wat, maar het gaat om het idee. Na een korte blik in de spiegel ren ik naar beneden, prop een boterham naar binnen en fiets me de benen uit het lijf in de hoop toch nog op tijd te komen.

''Tessa Rose was het toch?'' Een docent die sowieso ouder is dan 60 kijkt me een beetje nors aan. ''Ja klopt, maar iedereen zegt Tessa'' antwoord ik en ik kijk de klas rond. Een meisje met bruin haar glimlacht naar me. Ze heeft een geel jurkje aan. Geel is niet helemaal mijn kleur maar het staat haar leuk. Ik pers er een glimlachje uit, ze lijkt me wel aardig. Mijn blik gaat verder door de klas. Een jongen met bruin haar en een tatoo die net boven zijn shirt uitsteekt kijkt naar me. Hij trekt een wenkbrauw omhoog als ik naar hem kijk, maar shit, die is knap. ''Tessa'' ik kijk om. Oja, de docent, die hadden we ook nog. ''Het is de bedoeling dat als ik tegen je praat dat je dan luistert, en als ik zeg dat je naast Esmee mag gaan zitten, is het de bedoeling dat je dat dan ook doet en niet blijft staan.''Sorry'' mompel ik en ik ga zitten. Lekkere eerste indruk. In de pauze moet ik eerst mijn kluisje zien te vinden, en aangezien ik naast Esmee zat moet ik haar maar vragen of ze weet waar hij is. Als ik mijn boeken sta te doen botst er iemand tegen me op. ''Tering, pas eens op waar je loopt'' scheld ik naar het lichaam voor me. Als ik omhoog kijk zie ik het hoofd van die oh zo knappe jongen uit mijn klas ''Kevin is de naam'' grinnikt hij. ''Ik vroeg je naam niet'' Ik begin mijn boeken op te rapen. ''Zal ik je even helpen?'' Het meisje met de bruine haren en het gele jurkje begint me te helpen. ''Dankjewel'' Glimlach ik. ''Ik ben Anne'' zegt ze ''je moet je niet zoveel aantrekken van Kevin hoor. Hij is best tof als je hem beter leert kennen. En trouwens, dit is Joren.'' Ze wijst naar de jongen naast haar. ''Yo, Rose was het toch?'' ''Nee Tessa'' antwoord ik geïriteerd. ''Lijkt op elkaar'' Hij haalt zijn schouders op.''Nee lijkt helemaal niet op elkaar'' Nou die Joren is in ieder geval niks. Weten we dat ook alvast. ''Kom mee'' Anne sleurt me mee aan mijn arm. Joren en Kevin volgen ook, wat van mij helemaal niet had gehoeven. Ze loopt naar buiten naar Esmee, en nog een jongen die ik nog niet heb ik gezien. ''Hi ik ben Tessa'' zeg ik tegen hem. Ik moet toch een beetje sociaal doen. ''Oké'' is het enige wat eruit komt. Autsj. ''Dat is Brian'' Lacht Esmee. ''Kan hij dat zelf niet vertellen?'' ''Misschien wou ik je het wel helemaal niet vertellen hé, aan zo'n gek nieuw wijf'' Bromt Brian. Ik heb geen idee waarom Anne en Esmee hem aardig vinden. Hij draagt een bril, met veel te veel gel in z'n haar. Helemaal niks voor mij. Kevin ook niet, en Joren die kan mijn naam niet eens een uurtje onthouden. Leuke jongens hier.

''Bzz'' ik voel mijn telefoon trillen in mijn broekzak. Ik pak mijn telefoon en ik zie dat ik een berichtje heb. Van Jace. Hee lieverd, hoe gaatie op je nieuwe school? Zijn ze een beetje leuk? xx Jace. Jace is mijn vriend vanaf de basischool. Nee begrijp me niet verkeerd, niet mijn vriendje. Hij valt op jongens en hij lijkt heel erg op mij. Ik hoor wel eens meiden die zeggen dat elk meisje een ''gayfriend'' nodig heeft, nou ik zeker. Ik app hem terug en kijk dan waar ik heen moet. B26, where the hell is dat? Na een paar rondjes gelopen te hebben ga ik maar gewoon in de pauzeruimte zitten. Geen idee wat ik moet doen, ik bel Jace. Ik zit er echt doorheen. ''Hee schat'' klinkt Jace vrolijk ''houd je het een beetje vol?'' '' Jace'' ik begin bijna te huilen ''ik mis je, ze zijn allemaal kut''. ''Het komt vast wel goed Tess, het is vast niet zo erg als het lijkt en als dat wel zo is dan kom ik ze wel een kopje kleiner maken. Ik glimlach. Jace is zelf een kopje kleiner dan iedereen dus ik heb geen idee hoe hij dat dan gaat doen. Na mijn hele klachtenlijstje afgegaan te zijn hang ik op. Ik haat het hier.

Een week later

''Hee Tess'' Anne komt naar met toegerend samen met Joren en Brian. Ik glimlach. Als ik terugdenk aan mijn eerste week, en kijk naar hoe het nu is, dan had ik niet durven denken dat het zoveel beter zou worden. ''Hee schatjes'' Ik geef ze allebei een knuffel. ''Krijg ik geen knuffel?'' grijnst de jongen naast Anne en Joren.''Nee, ik weet je naam niet eens, dus nee'' '' Oké ik ben Damian, mag ik nu een knuffel?'' ''Nee.'' Antwoord ik chagrijnig. Wat denkt die gast nou. Zijn blik veranderd van een leuke grijns, naar een gevaarlijk, nog steeds grijnzend gezicht. Oke niet laten zien dat hij je bang maakt. Hij komt met zijn gezicht gevaarlijk dicht bij de mijne. Hij ruikt naar sigarettenrook. ''Lieverd, jij gaat het hier zo moeilijk krijgen, ik ken jou niet, maar ik heb nu al een hekel aan je.'' Anne zit me bleek aan te staren alsof ze net een spook heeft gezien, Joren doet alsof hij doof is, Brian staat naar de lucht te staren en ik sta te trillen op mijn benen.''Nou ik heb ook al een hekel aan jou, ik mag jou fucking hoofd niet.'' Hij begint te lachen. Waarom moest ik nou beginnen over zijn hoofd. Er is helemaal niks mis mee. Integendeel, hij heeft de perfecte bruine haren, met chocoladebruine ogen. Waarom kijk ik hiernaar, ik word bijna boos op mezelf. Hij mag je niet, jij mag hem niet, einde verhaal. ''Jij mag mijn hoofd niet'' begint hij en hij begint weer te lachen.''Volgens mij gaan wij nog een hoop lol aan jou beleven, kleintje.''''Ik ben niet klein, dus noem me ook niet zo'' Schreeuw ik ondertussen. De bel gaat, en ik ben daar nog nooit zo blij mee geweest als nu.

In de pauze staan we met ons vaste clubje; Joren, Kevin, Brian, Esmee, Anne en ik. Niet dat ik Brian ondertussen mag, maar hij hoort er gewoon bij. PATS, opeens krijg ik een harde klap op mijn schouder. Damian. ''Hé kleintje, hoe gaat het ermee?'' Heel even weet ik niks uit te brengen, maar dan word ik boos. ''Ik heb je fucking gezegd dat je me niet zo moet noemen, ga weg!'' Schreeuw ik. ''Ja ik ben niet doof hoor, maar jij gaat hier niet bepalen hoe ik je moet noemen. En bovendien, ik vind het leuk klinken dus ik hou het zo.'' Ik weet niks uit te brengen. Wat een klootzak die Damian. ''He Damian, als je nu niet weg gaat dan word ik echt kwaad man.'' zegt Kevin. Ik weet niet wat er tussen die twee is voorgevallen, maar Damian wordt bleek en loopt weg met zijn twee vrienden. Al lijken me het niet echt vrienden, meer twee hondjes die smeken om een koekje ofzo. Ik kijk Kevin dankbaar aan. ''Dankjewel, echt'' Kevin grijnst. ''Graag gedaan hoor'' Esmee stoot me aan. ''Ik wil ..'' Ik zal nooit weten wat ze wilde want de bel ging op dat moment en liepen we naar het lokaal. Als ik mijn klas Duits inkijk schrik ik. Ik heb nog nooit Duits gehad omdat die mevrouw ziek was mijn eerste week, dus ik wist ook nog helemaal niet met wie ik daar in de klas zit. Ik zie gelukkig Joren en Esmee, maar die zitten wat ook logisch is, naast elkaar. En ik hóór Damian, ''Hé kleintje''. Oké Tessa, hou je in, ga naar die mevrouw en stel je voor. Ik geef haar een hand. ''Hallo mevrouw, ik ben Tessa.'' ''False!'' Krijst die vrouw. ''Auf Deutsch bitte'' voegt ze eraan toe. ''Gutentag Frau, Ich bin Tessa.'' ''Das ist better'' zegt ze nu. ''Ga daar maar zitten'' en ze wijst het leukste plekje aan van de klas. Nee grapje, ik moet naast Damian gaan zitten.

Hee lieve lezers, ik ben net met dit boek begonnen en ik ga mijn best doen om er iets leuks van te maken :). Als je fouten ziet in mijn schrijven zeg het dan even dan kan ik het verbeteren! Ik wil zo vaak mogelijk gaan updaten, maar ik heb geen idee of ik überhaupt lezers ga krijgen haha, dus ik denk dat het daar ook een beetje vanaf hangt. Ik zou het super vinden dat als je het een leuk boek vind als je dan even een berichtje achterlaat.

xmij

Continue Reading

You'll Also Like

10 1 1
het gaat over een meisje genaamd y/n ze is een van de grootse fans van de bankzitters ze is verliefd op matthy de rest daar voor moet je het boek lez...
11.1K 655 46
ik ben lamia, 18 jaar oud ik leef een gewone leven in marokko tot de dag dat ik door een man van 30 jaar ten huwelijk werd gevraagd. Ik wist dat mijn...
2 0 1
Verboden liefde gaat over een dame Evi die een compleet nieuwe start moet maken met alles. Eenmaal als ze aan het avontuur begint ontmoet ze iemand d...
2 0 3
wat als het anders was . anders gelijk in serie. dit is mijnfanfic van de serie my life with walter boys . enjoy !