Utállak (Gojo x Oc) {Befejeze...

By Bodza26

30.7K 2.3K 155

,, - Áh! Hát itt van a kis vörös gyalogkakukk! - tártaszét a karját mikor ő is észrevett. - Én is örülök a t... More

Iskolák közti verseny
A másik iskola
Felmérés
Pizsi parti vagy valami olyasmi
Álom és azon túl
Fura látomások
Erdei bunyó
Macska baj
Night Club
Bezárva
Szűk falak
Szabadulás
Cseresznye virágzás
Gőzgombóc
A kopasz
Család
Ronda csoki cicák
Dombocska
Eltűnt kocsi
Hinta
Bolti probléma
Vizipark
Iszogatás
Látomás?
Égés
Csók
Köszönet és egyéb infók
Halloween
Légi piknik
Ivó verseny
Cukor
Szépség szalon
Egyiptom
A Tengen-sama ügy (1.)
A Tengen-sama ügy(2)
A Tengen-sama ügy(3)

Decemberi őrület

416 31 4
By Bodza26

- Jó reggelt mindenkinek! - léptem be a konyhába a lisztessel egyszerre. Csillagokat megszégyenítően ragyogó aura áradt mindkettőnkből. Minden bent lévő ránk kapta a tekintetét.

- Neked is. Honnan jött ez a hatalmas jókedv? Talán Satoru megajándékozott egy reggeli menettel? - kérdezte egy perverz vigyorral a kávéja mögül Geto. Csak egy gyilkos pillantást küldtem felé. Noha nem láttam biztos voltam benne, hogy a lézerszem elgondolkodott az ötleten ezért rátapostam a lábára.

- Meg sem szólaltam! - nézett rám felháborodva.

- De ismernek annyira, hogy tudjam mire gondoltál! - nyújtottam rá nyelvem majd újra a közönségünkre néztem - Az örömünk igazi tárgya az az, hogy december elseje van! Azaz mindjárt itt a karácsony! Emellett már legálisak a hozzá kapcsolódó idióta kiegészítők - tettem a fejemre az eddig hátam mögé rejtett mikulás sipkát. A vaski párhuzamosan egy csengőkkel ellátott agancsos fejpántot kapott fel.

- Édes faszom! Hosszú hónapunk lesz így. Nem is értem mit szerettek ezen az idióta majom ünnepen! - masszírozta meg a szemeit Geto. Nekünk csak még szélesebb lett a vigyor az arcunkon.

- A tél kezdete örömére mi lenne ha elmennénk korcsolyázni? - szólalt meg Ieri mire mind a kettő fiú rá kapta a tekintetét. Pár másodperccel később egymásra néztek és baljós tekintettel bólintottak.

Alig másfél órával később már a legközelebbi korcsolya pályán álltunk, hogy kibéreljünk egy-egy párt. Mivel egy szabad téri aprócska hely volt ezért nem voltak sokan. Gyomor görccsel a hasamban húztam magamra a pengékkel ellátott cipőt. Egy részt azért féltem, hogy az a két barom mit fog művelni. Más részt azért mert nem tudok korcsolyázni. A apáék csupán egyszer vittek el kisebb koromban és akkor el is törtem a csuklómat. Próbáltam is kifogást keresni, de végül elrángattak.

- Segítenél felállni? - néztem az elöttel álló lézerszemre aki türelmetlenül várta, hogy elkészüljek.

- Régen koriztál? Kijöttél a gyakorlatból? - kérdezte miközben egy kézzel felrántott. Éreztem, hogy nem állok stabilan ezért a vállába kapaszkodtam.

- Úgy is mondhatjuk - motyogtam miközben bénázva a jégfelé vettük az irányt. A vaksi előttem állt rá majd segített nekem is. Abban a pillanatban mikor teljesen fent voltam a lábaim kicsúsztak alólam és segreültem.

- Jól vagy? Talán rosszul vagy, hogy ennyire nem tudsz stabilan állni? - segített fel a lisztes azonnal. Remegő lábakkal kapaszkodtam a kabátjába. Az arcomat belenyomtam a mellkasába - Nem is tudsz korcsolyázni ugye?

- N-nem - motyogtam vörös fejjel. Baromi ciki majdnem 18 éves nem tudni egy ilyen egyszerű dolgot. A fejem felül egy halk kuncogást hallottam mire rácsaptam a melllasára.

- Bocs, bocs! De annyira cuki vagy. Meg vicces látni, hogy a nagy akrobatikus harcos nő itt bénázik, hogy el ne essen - nyomott egy puszit a fejem búbjára.

- Fogd be! A stabil talaj az én terepem! Ez csúszik és emellé még egy pengén is egyensúlyoznom kell! Mi a franc értelme van ennek?

- Jólvan na! Megtanítalak. Aztán majd rájössz milyen szuper is - hámozott le magáról. Az egyik kezébe kapaszkodtam miközben óvatosan elindult. Ahogy mondta behajlítottam a térdemet és csak húzott maga mellett. Ennek ellenére így is éreztem, hogy párszor majdnem elestem. A szemem sarkából láttam, hogy csillagok repkednek a feje felett.

- Baromira élvezed a helyzetet ugye?

- Még szép! Alig van lehetőségem védelmező barátot játszani!

- Jaj szegény kis istenkoplexusom!

- Akkor talán egy kicsit gyorsítok a tempón!

- Eszembe se jusson - mordultam rá és még jobban belemarkoltam a kabátjába. Csak kuncogott egy aprót.

- Hey! Egy kicsi függesszétek fel a romantikázást! - csúszott be mellénk Geto. Mindent tudóan rávigyorgott a lisztesre majd rám nézett - Nekünk van egy kis dolgunk! Ieri addig levisz a pályáról.

- Miért kell levinni? - kérdeztem mikor Ieri megfogta a másik oldalamat.

- Jobban jársz - válaszolta miközben elindult velem a kijárat felé. Kint azonnal levettem ezt a démoni dolgot lábamról. Majd újra csizmában mentem a pálya szélére, hogy megnézzem mit művel az a kettő.

A pálya közepén álltak egymással szemben miközben fogták egymás kezét. Aztán egyszer csak elkezdtek körbe-körbe korizni. Ezt addig csinálták, hogy már csak az elmosódott alakjukat láttuk.

- Mit is művelnek pontosan? - kérdeztem félve Ierire nézve aki csak békésem cigizett mellettem.

- Azon versenyeznek, hogy ki szédül el hamarabb és áll meg. De közben ki is akarják a másikat lőni mert akkor is ők nyernek - válaszolt mire homlokon csaptam magamat. Miért is lepődökmeg?

Abban a pillanatban mikor visszanéztem Geto éppen kiterült hanyatt fekvésben. A vaksi nem tudott időben megállni mire átesett rajta amitől repült úgy két métert majd belefejelt a jégbe.

- Ugye tudod, hogy soha többet nem engedlek titeket kettesben a jégre? - néztem szikrákat szóró szemekkel az albínóra akinek éppen az orrát borogattam. Szerencséjére csak megzúzta amit Ieri helyre is tett, de ettől még nagyon fájt neki. A csodás műsoruk után a tulaj személyesen küldött el minket.

- Valahogy éreztem. De veled majd még megyek. Hiszen meg kell tanítsalak korizni.

- Nincs az az isten!

- De hát itt vagyok - vigyorodott el mire homlokon pöcköltem.

- A lényeg, hogy ezután még kevésbé akarok jégre lépni. Megleszek a rendes talajon! - mondtam mire csak kuncogott és adott egy puszit az orcámra.

Mivel idén 24.-e vasárnapra esett a szüleim kitalálták, hogy szombaton elutazunk a nagyihoz és így ott töltjük a szentestét. Nyílván a lisztes is visszük magunkal. Azonban a többiekkel is akartunk ünnepelni ezért kijelöltük 22.-ét a sulis karácsony megtartására.

Az ajándékokat már jóval előtte megvettük. Az utolsó héten még bevásároltunk díszekből. Ezért az előtte való estére már csak a fa beszerzése maradt.

- Ezt ajánlanám önnek! - mutatott egy gyönyörű két méteres fára az árus. A levelei sűrűk és fényesek voltak.

- Tökéletes! Mennyibe kerül? - néztem rá csillogó szemekkel. A férfi mosolyogva szólásra nyitotta a száját, de mikor mögém nézett elfehéredett. Éreztem, hogy a két hímnemű idiótámhoz van köze a szín váltásnak ezért gyilkos aurával fordultam hátra.

Sok mindenre számítottam, de ez nem volt köztük. Mind a kettő kezében egy egy kisebb fa volt amikkel éppen kard párbajt vívtak. Minden más vásárló vagy hasonlóan lefagyva állt vagy videózni kezdte a nem mindennapi műsort.

- OI! - ordítottam el magam mire mind a kettő sóbálvánnyá vált. Ebből az állapotból pár másodperc után kiléptek majd engem megszégyenítő gyorsasággal tették le oldalra a fegyvereiket majd egymás mellett megállva kihúzták magukat. Ártatlanul mosolyogtak rám és egy-egy glória jelent meg a fejük felett.

Szikrákat szóró szemekkel üzentem nekik, hogy viselkedjenek. Heves bólogatással válaszoltak. Megforgattam a szememet majd vissza néztem az árusra. Mivel még mindig kicsit sokkban volt bocsánat kérően meghajoltam.

- Elnézést a barátaim miatt! Ha nagyon megsérültek amikkel bohóckodtak kifizetem! Tehát mennyi lenne ez a fa? - mosolyogtam kínosan. A férfi pislogott még párat aztán megint szólásra nyitotta a szájt.

- De ne így fogjál te idióta! - folytotta megint belé a szót Geto hangja.

A hang irányába kaptam a fejemet. Azt hittem most lövök fejbe valakit. De még kérdéses, hogy magamat vagy ezt a kettőt. Az elmúlt 10 másodpercben átértek a fákat hálóba csomagoló tölcsérhez. Geto feje és az egyik karja már hálós volt, de szemmel láthatóan beragadt és ezt igyekezett megoldani a lisztes mögötte. Ieri természetesen csupán cigizve nézte a műsort.

Villám gyorsan hozzájuk trappoltam. Megragadtam a konykos mind a két lábát aztán kirántottam. Ugyan azt a lendületet felhasználva hozzávágtam a liszteshez. Mind a kettő kiterült a földön, de pár másodperccel később térdre fordultak és a homlokukat a talajra nyomták.

- Miért van az hogy valahányszor emberek közé megyünk óvó nénit kell játszanom? Egyszer az életben viselkedjetek! - csaptam fejbe mind a kettőt kalapács ütéssel.

Ez után megvettük azt amit én kiszemeltem valamit a vaksi volt fegyverét mert a levelek felét leverte róla. Mérgesen egy kicsit a többiek előtt caplattam az éjszakában. A sensei nem volt oda az ünneplési ötletünkért ezért kijelentette, hogy bármit is akarunk beszerezni ahhoz nem kérhetünk tőle fuvart. Ezért volt, hogy a hideg téli estében sétáltunk vissza a suliba.

A jeges szél a csontomig átfújt. Hallottam ahogy a fogaim csattogtak a vacogástól. Egyszercsak egy áll támaszkodott a fejem tetejére. Emellett valami meleg és puha kapott el hátulról és körbevont. Az egésznek tavasz illata volt ezért azonnal rájöttem, hogy a vaksi ölelt át.

- Tudom, hogy kicsit mérges vagy, de nem hagyhatom, hogy pont karácsonyra megfázz! - nyomott egy puszit a fejem búbjára. Egy halvány mosoly mellet bújtam még jobban el a meleg kabátban.

Másnap kicsit későn keltünk ami miatt megcsúsztunk és csak késő délután kezdtünk neki a készülődésnek. Én természetes a vacsorát vállaltam míg a fiúk a fa állítást, Ieri Yu-val pedig az egyéb dekorációkat. Mivel a KFC-ből lehetetlen lett volna rendelni ezért házilag kezdtem el panírozott csirkét és krumplit készíteni. Ez még a kisebb kihívásnak számított ugyanis a karácsonyi tortát is nekem kellett elkészítenem.

Az összes cukrász tudásomat összeszedve próbálkoztam, de a végeredmény így is inkább tűnt egy kupac sárnak mint tortának. A csirkét bedobtam a sütőbe majd egy kis dekorációval akartam menti a menthetőt, de csak rosszabb lett. Az éppen készülő depresszió hullámomat a nappaliból egy hangos puffanás és azt követő szitkozódás állította meg. Azonnal besiettem.

A szép kétméteres fánk a senseire dőlt. Egyedül próbálta leszedni magáról mert a többi helységben tartózkodó mással volt elfoglalva. Geto éppen Ierit próbálta kiszabadítani egy fényfüzér csapdájából. A lisztes Yu-val együtt próbált valamit kiszedni Panda szájából. Nanami pedig a kanapén ült a bal szemét borogatva.

- Akarjam tudni, hogy mi történt itt? - kérdeztem mire mindenki rám kapta a tekintetét. A lisztesben ebben a pillanatban sikerült kivennie egy karácsonyfa díszt Panda szájából.

- A két idióta elkezdtek a fény füzérrel ugrálókötelezni ami egyszercsak beakadt a fába mire az rádőlt az azt díszítő senseire. Ieri-san mellette állt így a füzér rácsavarodott. Engem meg az egyik lerepülő dísz szemencsapott. Panda meg valahogy lenyelt egyet - összegezte az egészet Nanami. Nem tudtam mit reagálni csak a tenyerembe temettem az arcomat.

- Mi ez az égett szag? - kérdezte Geto mire ilyedten kaptam fel a fejemet. A csirkéket a sütőben felejtettem. Fénysebességgel rohantam ki a konyhába és kaptam ki őket. Noha nem égtek szénné eléggé túl sültek. Éreztem hogy az agyvizem egyre jobban forrni kezd.

A kaja és díszek is tropa. Most sem tudtam értelmes ajándékot kitalálni senkinek ezért mindenki baromságot fog kapni. Ennyit a tökéletes első közös karácsonyról! Én csak egy emlékezetes estét akartam! De miért kellett mindent elrontaniuk?

A markomba fogtam egy adag csirkét aztán kitrappoltam a nappaliba. Majdnem ugyan az a helyzet volt mint amit ott hagytam az előbb. Találkozott a tekintetem a lisztesével. Az arca felvette a haja színét mikor megérezte a haragom méretét.

- BOLDOG KARÁCSONYT! ITT AZ AJÁNDÉKOTOK! - kiáltottam aztán arcon dobtam az egyik szárnyal majd még vagy tízet hozzávágtam. Geto még mindig a földön ült Ieri mellet és hangos röhögésbe kezdett. Erre ránéztem és őt is megsoroztam.

Miután kifogyott a lövedékem csak álltam az ajtóban. Nagyok lélegeztem, hogy egy kicsit kiszálljon belőlem a düh.

- Kár értük. Nagyon jó a fűszerezés - ütötte meg a fülemet Ieri hangja.

- Szerintem még menthetőek. Főleg rajtunk vannak. Nem értek földet - szólalt meg Geto is.

- Hát igen. Bár a Gojo haj nem hiszem nagyon passzol hozzá - tette hozzá a lisztes is. Végig nézve rajtuk nem tudtam visszatartani és a tenyerembe temetve az arcomat röhögni kezdtem. Nem létezhet még egy ilyen idióta karácsony.

A többiek is csatlakoztak ami jó pár perces röhögőgörcsöt eredményezett. Mikor már kezdtünk lenyugodni a lisztes elém sétált. Mivel még mindig az ajtóban álltam ezért az egyik kezével a fejem felett meg támaszkodott az alkarjával. Emiatt nagyon közel volt az arca az enyémhez.

- Nem vetted észre, hogy mi alatt állsz? - kérdezte vigyorogva. Félszemmel felpillantottam mire megláttam, hogy egy fagyöngy lóg az ajtó keret tetejét. Felvonva a szemöldökömet néztem vissza rá.

- Szerinted az előbbi után megérdemled? - kérdeztem mire egy nagy izzadság csepp jelet meg a feje oldalán.

- Akkor vedd úgy, hogy ez egy bocsánatkérés az előbbiek után. Valamint köszönet, hogy idén valamint jövőre is elviseled a hülyeséget - mondta miközben felemelte az államat. Mire bármit reagálhattam volna egy lágy csókot nyomott az ajakaimra.

- Nincs nálad nagyobb barom a világon - kuncogtam mikor elvált tőlem. A feje körül pár szívecske repkedett. Mosolyogva átkaroltam a nyakát majd én is nyomtam egy csókot a szájára - De ezt szeretem benned. Bár néha úgy érzem, hogy talán mazochista vagyok....

Continue Reading

You'll Also Like

16.8K 1.3K 7
A nagy Ő. Aki a tökéletes szőke hajával, kék szemével és villanó mosolyával elfog jönni érted. Fehér lovon jön, hogy elvigyen a kastélyába. És boldog...
16.1K 1.9K 48
A phoenixi történések után Emma végre úgy érzi, hogy a dolgok egyenesbe kerültek és a napjai boldogan telnek majd Jasper társaságában. Arra azonban n...
16.1K 1.5K 35
Jeon Jeongguk egy kicsapongó rosszfiú, akinek eszébe sincs megvetni az élvezeteket az életben és nagy kanállal habzsolja azt, ezzel néha a saját élet...
233K 10.4K 57
(...) "Johns! Walker! Csendet ott hátul!" emelte fel a hangját Mr. Anderson aki épp a nitrogén tartalmú vegyületek tulajdonságait próbálta elmondani...