You were my flaw

By OneDirectionKings69

6.6K 419 36

''Actually I find out that I could never hate you. You were my best friend but than I fell in love with you a... More

PART 1
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
OBAVIJESTTTTTT
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29

Part 2

306 17 2
By OneDirectionKings69

''uostalom o čemu ja i ti imamo razgovarati?''-govorim glasno naglašavajući ovo 'ja i ti'.

''O Chazu.Chaz nije dobar tip kako se čini Emma''

''a ti kao znaš što je to dobar tip?''-sarkastično govorim i smijem se.

''ja te upozoravam Emma.Chaz nije onakav kakav se čini i trebaš ga se kloniti i podhitno prekinuti s njime''-izgovara,a ja se ponovo smijem i time ga dovodim na rub živaca.

''otkad je tebe briga s kime sam ja i što radim?To je moj život Zayn!''-govorim glasnije.

''Emma i Zayn da ste istog trena prekinuli s razgovorom!''-čujem iritantan glas svoje profesorice i taman se namjeravam okrenuti prema ploči i prekinuti ovaj besmisleni razgovor kada osjetim ruku na svom laktu.

''On nije dobar Emma dovraga!Kako ne shvaćaš da te želi samo iskoristiti i da te ne voli?''-Zayn govori,a u meni se nakuplja tona bijesa.Otkud mu pravo da tako govori o mom dečku?

''ti ne znaš kakav je on.I uostalom zašto je tebe odjednom briga za moj život?Ja i Chaz se volimo i to se nikada neće prekinuti što god mi ti govorio.I pusti mi ruku jebote!''-bahato vičem i izvlačim ruku iz njegovog stiska.Osjećam pogled cijelog razreda koji se vjerovatno okrenuo i prati zanimljivu scenu između mene i Zayna.

''vas dvoje odmah kod ravnatelja i tamo riješite svoje probleme''-profesorica viče na nas,a ja brzim korakom izlazim iz razreda i lupam vratima. Prilazim obližnjem prozoru i iznervirano gledam domara kako pokušava skinuti grafite s fasade dvorane za tjelesni. Čujem još jedan tresak vrata, ali se ne okrećem.

''Emma, ravnatelj je u onom smjeru.''-čujem glas razrednog štrebera Charlesa kojeg je profesorica očito poslala da otprati me kod ravnatelja.

''Zar stvarno?''-sarkastično odgovaram i kolutam očima kad vidim da se Zayn bezobrazno smije gledajući u stranu. Hodam brzim korakom iza Charlesa dok Zayn tko zna što radi iza. Stižemo pred ravnateljev ured, a Charles pokuca te svo troje ulazimo.

''Dobar dan, šalje ih profesorica kemije.''-govori Charles, a ravnatelj kima glavom te ovaj umišljeni štreber izlazi iz ureda.

''Sjednite.''-pokazuje na dva stolca ispred njegovog radnog stola.

''Nakon tebe.''-obraća mi se Zayn i imam taj osjećaj da je sarkastičan. Sjedam na stolac, a iza leđa mu pokazujem srednji prst. On sjeda pored mene te osjećam neki njegov parfem u čijem stavljanju očito nije imao mjere.

''Što se dogodilo?''-pitao je ravnatelj smireno. Oboje smo šutjeli. Ne zbog straha jer je ravnatelj preblag da bi nas kaznio opomenom ili nećim takvim već zbog toga što vjerovatno oboje ne znamo odakle bi krenuli. ''Hoćete li mi reći ili ne?''-pitao je po drugi put te sam duboko udahnula i krenula reći neku laž koja bi mi došla iz glave, no Zayn je bio brži.

''Ja sam ju cijeli sat pikao olovkom u leđa i uspio sam ju naljutiti i zatim se izderala na mene da prestanem.''-slegnuo je ramenima dok sam ga gledala iznenađeno. Onaj Zayn s kojim ne pričam i kojeg toliko mrzim je upravo lagao za nas oboje. Ovaj Zayn je onakav kakvog sam ga poznavala od djetinjstva.

''Je li to točno gospođice Base?''-trzam se na njegovo pitanje i gutam ogromnu knedlu. ''Gđice. Base?''-doziva me ravnatelj, a ja samo kimam glavom.

Čujem zvono koje označava kraj sata. Ustajem jer napokon mogu ići.

''A-a, nisam rekao da smijete ići-''zaustavio me ravnatelj. Odpuhujem i sjedam natrag na stolac.

''Pa rekao sam vam što se dogodilo.''-govori Zayn iznervirano.

''Jeste, ali vaše obitelji će biti obaviještene.''-odgovara ravnatelj i uzima telefon.

''Dobro, možemo li sad otići?''-pitam nestrpljivo.

''Ne.''-jednostavno odgovara i utipkava broj te stavlja telefon na uho. ''Dobar dan, dobio sam gospođu Malik?...''-razgovarao je i činilo mi se da dani prolaze u tom razgovoru. Zvonilo je za početak sata i jedino zbog čega sam bila sretna je to što neću vježbati na tjelesnom. ''Možete ići gosp. Malik.''-obraća se Zaynu te on zadovoljno izlazi iz ureda.

''Možete li požuriti?''-pitala sam nestrpljivo.

''Dobar dan, jesam li dobio gospođu Base?...Aha, razumijem, vi ste skrbnica...''-ne razumijem zašto se svi uvijek tako začude kad čuju da je Amy, a ne moja majka.

''Mogu li sad ići?''-pitam čim je poklopio. On potvrdno kima glavom te ja brzo izlazim. Vidim Zayna ispred kantine i odlučujem ići drugim putem do dvorane. On me na moju žalost primjećuje, a ja napokon odahnjujem kad vidim Ann i Chaza.

''Napokon, Emma. Zabrinuli smo se za tebe.''-Chaz mi prvi dolazi i grli me.

''Ostavila si stvari.''-Ann mi daje moju torbu te joj ja namigujem u znak zahvale.

''Emma, moramo razgov...''-čujem Zayna koji se odjednom stvori iza mene. Odjednom je prestao pričati kad me vidio u Chazovom zagrljaju.

''Ljubavi, gnjavi li te ovaj?''-pita me Chaz ljutito gledajući Zayna.

''Ma ne, on je samo moj susjed.''-odgovaram mu dok gledam u Zayna. On zapravo uopće ne obraća pažnju na mene već gleda Chaza kao smrtnog neprijatelja. ''Bilo bi najbolje da odemo na zrak.''

Vučem Chaza za ruku prema izlazu, a Zayn ljutito odlazi prema dvorani s Ann. ZAYN'S POV


''zašto si toliko protiv njezine veze s Chazom?''-Ann me pita,a ja uzdahujem i stajem pokraj prozora koji ima pogled upravo na Emmu i Chaza koji sjede na klupi pokraj škole.

''zašto ona ne može shvatiti da on nije dobar za nju?''-ignoriram njeno predhodno pitanje.Ann mi se približava i staje pokraj mene.

''ona je sretna s njim Zayn i ni ja ni ti ne možemo pokvariti njihovu sreću''-Ann uzdahuje,a ja kolutam očima jer znam da ju on ne voli i ne zaslužuje.Zašto svi misle da ju voli?

''znaš i sam da sam i ja bila protiv njihove veze.Zapravo još uvijek sam protiv,ali ne mogu ništa napraviti.Ona je toliko zaluđena njime da ponekad mislim da je opsjednuta.Na početku njihove veze sam joj objašnjavala da nije dobar za nju,da ju ne voli.Činila sam sve što sam mogla da spriječim njihovu vezu,ali nisam uspjela Zayn.''-Ann govori,a ja kimam glavom.

''moramo uništiti njihovu vezu''-iskreno nikada nisam ni pomislio da ću nešto ovakvo govoriti Ann.Ona je Emmina prijateljica koju sam jednako zezao i mučio sa svojim društvom kao i Emmu.Zapravo shvaćam da je cura zbilja okej i čudno je što se ne ljuti na mene.Toliko toga sam joj napravio,a ona sa mnom i dalje razgovara. "I Ann,znam da sam te povrijedio puno puta.. i umm oprosti?"-zbunjeno sam prošao rukom kroz kosu.Nikada nisam bio dobar u isprikama.

"U redu je Zayn"-nasmijano je rekla te sam joj uzvratio lažan osmijeh.

"Nego kako ti to misliš uništiti njihovu vezu"-pokazala je prstima prema prozoru pikazivajući grozan prizor ljubljenja Emme i Chaza.Stisnuo sam šake i krenuo prema vratima,namjeravajući učiniti ono što sam već odavno trebao.

"Zayn!Stani!Gdje ideš?"-Ann je dotrčala do mene.

"Idem prebiti onog šupka vani"-bijesno sam rekao i stisnuo još jednom šake.

"Ne smiješ to učiniti,Emma će te onda još više zamrziti i tek tada će još više željeti biti s Chazom.I sam znaš u kakvim ste vas dvoje odnosima,ona će to napraviti iz osvete."-zastao sam kada je to rekla.Ann ima pravo,ako sada prebijem Chaza on će biti nevinašce,a ja ću biti kriv za sve.

"U redu"-uzdahnuo sam i sjeo na obližnju klupu pokraj dvorane.

"Mrzim tog gada"-promrmljao sam.

"Zašto ga toliko mrziš?"

"To nije bitno,sada samo moramo smisliti način kako da ih razdvojimo.Bojim se da će joj on nauditi Ann"-stavio sam ruke na glavu naslanjajući se laktovima na koljena.

"Otkad ti toliko brineš o Emmi?Još do jučer ju nisi podnosio kao ni ona tebe"-upitala me pitanje na koje ni sam ne znam odgovor.

"Jer mrzim tog gada.On nikada nije imao dobru namjeru pa tako ni sad"

"Znam,toga se i bojim.Što ako ju um..iskoristi?"-upitala je,a ja sam se naglo okrenuo šokiravši se.

"Čekaj,želiš reći da Emma nikada nije..?"-ovo je definitivno šok.Mislio sam da je već imala svoj prvi put.Imala je puno dečkiju do sad s jednim je barem morala imati sex.

"Nije"-odmahnula je glavom.

"O bože,mi ju definitivno moramo maknuti od Chaza.Što ako su to njegove namjere?Oduzeti joj nevinost i zatim ju odbaciti od sebe?"-prošao sam rukom kroz kosu,dok je Ann od šoka pokrila rukom usta.

"Ali kako ju mi možemo maknuti od njega kad neće poslušati nijednog od nas"-Ann ima pravo.Nju neće poslušati,a mene će još manje.

"Ovako ćemo.Ti budi uz njih stalno,smetaj im ili tako nešto,a ja ću također uvijek biti tu negdje oko vas.Pravi se da je sve kako i prije i da podržavaš njihovu vezu,u redu?"-potvrdno mi je kimnula glavom.

"Dogovoreno"-rekla je dok smo ulazili u dvoranu na tjelesni.


Drugi nastavak je napokon tu. Na profilu imate link facebook stranice. Nabacite koji vote ili comment;))

Continue Reading

You'll Also Like

84.5K 5.6K 58
In the realm of fire and blood, where dragons dance and ambition burns bright, two souls entwine in a fate forged by destiny's hand. Sitara Evangelin...
907K 54.8K 136
Y/N L/N is an enigma. An outgoing, cheerful, smiley teenage boy. Happy, sociable, excitable. A hidden gem in the rough of Japan's younger soccer pl...
82.4K 4.1K 103
2/3/4 = Chapters Daily Alternate Title : Dimensional Template System - Enslaved and beaten to the brink of death, young Ian's life takes a drastic tu...
2.8M 70.3K 127
Imagines and Oneshots from the Harry Potter Universe ✧₊⁺ Draco Malfoy, Mattheo Riddle, Theodore Nott, Lorenzo Berkshire, Pansy Parkinson, Tom Riddle...