když vypráví hříšníci

By resbunie

298 126 19

útržky nenapsaných příběhů o zničených duších, jenž proplouvají tímto zkaženým světem. jediná próza tohoto pr... More

„máš fajn vkus"
bolest, radost a slova
chodba
bezsluch se sluchátky
na lavičce
láska plná strachu
čaj
on a ona
dvojbarevná tma
radostná smrt
dívka ve svetru
každou noc
poživot
tmavě fialová
na sračky v slasti
změna
monstrum
nicol & nicolas
zamysli se
cigarettes after sex
sliby chyby
déšť
víra
nekončící pozdravy
jsme jací jsme
lidé lidem
ukončení
holka z vedlejšího bytu
návrat
dopis pro vás, mami a tati

roztomilá a otravná

5 1 0
By resbunie

„Mně se jetě nece spinkát" ozvalo se za mnou snad tím nejroztomilejším hlasem od toho nejroztomilejšího člověka. Bohužel má povaha mi nedovolila odpovědět normálně.

„To máš blbý" vyšlo ze mě a hodil jsem na ni s úsměvem deku.

„Heej" okřikla mě, když se jí podařilo z deky vystrčit hlavu „od teď tě, až dlouho do rána, budu otravovat svými otravnými kecy, za to co jsi udělal. A je mi úplně jedno, že bych měla jít spát. Protože mě to šíleně baví, tě otravovat. Takže ten, kdo to tu má blbý jsi ty, proto-" opravdu byla otravná. To jak mluvila rychle, nahlas a trochu naštvaně mě štvalo a tak jsem ji prostě musel nějak umlčet.

Takže, v půlce její věty, jsem rychle udělal pár kroků a než si stihla cokoliv uvědomit, políbil jsem ji. Chvíli se snažila odstrčit, ale když jsem ji shodil na postel tak, že ležela pode mnou jen se do polibku jemně usmála a přestala protestovat.

„Co kdybych místo toho otravoval já tebe?" Zeptal jsem se ve chvíli, kdy jsem se odtáhl na nádech. Jen se mi culila do tváře a tak jsem ji bez váhání rukama vjel pod tričko a znovu spojil naše rty.

Continue Reading

You'll Also Like

448K 17.4K 44
Věděla jsem, že to myslel vážně a že za to nemohl. To ta jeho porucha, ale... bála jsem se ho. Děsně jsem ho chtěla uklidnit, trhalo mi to moje měkký...
163 76 19
tvé oči temné, dotyky jemné a bolesti ze ztráty.
128K 7.7K 36
Nicki je neko, které vychovávali opatrovnicti. Ti ho však nabízí k adopci. Jaký život ho čeká? Jak bude vycházet s novým majitelem? Boyxboy 15+
420K 29.4K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.