Землі Дня та Ночі. Царство Зо...

Bởi MaryaGaevska

288 40 2

Лейла - професійна шахрайка, яка з легкістю здатна обікрасти навіть найзаможнішого жителя Ка́рдана. Вона ладн... Xem Thêm

Частина перша. Іліодор. Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Частина друга. Твіліон. Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
Глава 26
Глава 27
Глава 28
Частина третя. Ельдерон. Глава 29
Глава 30
Глава 31
Глава 32
Глава 34
Глава 35
Глава 36
Глава 37
Глава 38
Глава 39
Глава 40
Глава 41
Глава 42
Глава 43
Глава 44
Глава 45
Глава 46
Глава 47
Глава 48
Глава 49
Глава 50
Глава 51
Глава 52
Глава 53
Глава 54
Глава 55
Подяка

Глава 33

3 0 0
Bởi MaryaGaevska

— Мене? — Лейла стояла, нічого не розуміючи перед Королем Воронів, немов дурне дівчисько.

— Так, Лейло, тебе.

— У якому це сенсі? — Даніїл посміхнувся, після чого на його щоках з'явилися ямочки.

— Не в тому, про який ти подумала. Знаєш, мені знадобляться люди на кшталт тебе. Укладемо угоду. Я допоможу тобі звільнити брата, а ти натомість почнеш на мене працювати.

Лейла мовчала. Час ішов. Здавалося, відтоді, як Даніїл озвучив свою вимогу, минула ціла вічність, перше ніж Лейла все-таки вирішила відповісти.

— Добре, — з легкістю погодилась Лейла.Їй насправді було байдуже, чому Даніїлові раптом знадобилася смертна дівчина. Вона й не збиралася виконувати умови угоди. Вона може зробити вигляд, ніби згодна, а потім просто зникнути, як і завжди того хотіла. Вони вирушать із Тео на інший континент і забудуть про все, що було до цього, як простий кошмар.

— Але є в мене ще одна умова. Знаючи про твою репутацію, я змушений Вимагати присяги на крові

— Що?

— Не вдавай, ніби ти здивована. Ти обманюєш кожного на своєму шляху і продовжиш робити це в мене на службі. Мені подобається це в тобі. Але не думай, що зможеш обдурити мене.

Лейла задумалася. Чергове ув'язнення, але заради брата... Заради того, щоб визволити Тео вона готова була продати свою душу не тільки дияволу, але й хитрому, самовпевненому Королю.

— Домовилися, — рішуче мовила дівчина.

— Твоєму братові дуже пощастило мати таку сестру, — раптом сказав Даніїл, витягуючи кинджал з-за поясу. Він неквапливо прямував до Лейли.

Серце Лейли стиснулося. Руки тремтіли. Вона усвідомила, що продає себе. Стає рабинею незрозумілих їй задумів Даніїла, і все ж оплата за це була безцінна. Життя її брата на волі.

— Помиляєшся. Я жахлива сестра, — прошепотіла Лейла собі під ніс, і все ж таки Даніїл це почув, вигнувши в подиві брову. Вістря кинджала впилося в долоню Даніїла, звідки почала капати кров. Лейлу злегка замутило. Кров тепер їй нагадувала про Кривавих Леді, — Що я маю робити?

— Ти маєш зробити надріз на своїй долоні, після чого ми потиснемо руки. Це договір, скріплений кров'ю. Якщо раптом я не виконаю частину своєї угоди — я помру. І навпаки.

Лейла вагалася. Можливо, вона робить чергову помилку. Швидше за все так і є. Чому вона має довіряти Даніїлові? Але... Він врятував її одного разу, а Луїза допомогла втекти від Юліана. Усі думки в голові перемішалися. Даніїл знає, де камінь сонця. Він допоможе врятувати її брата, наразі це все, що її хвилювало.

Лейла взяла кинджал у Даніїла і зробила надріз на своїй долоні. Тепла кров почала скапувати на кам'яну підлогу. У вухах зашуміло, руку пекло, але Лейла цього вже й не відчувала. Усе ніби перейшло на другий план. Даніїл простягнув їй свою руку, вона простягнула свою у відповідь. Усе сталося швидко. Лейла здригнулася, відчувши всередині незрозумілі відчуття. Кров почала скажено пульсувати, наповнюючи її неймовірною магічною енергією. У кожну часточку її плоті по венах, мов змійки, розповзалося блаженне тепло. Вона ще ніколи не відчувала нічого схожого. А на місці порізу, замість крові, виступили сріблясті крапельки. Ніби в чарівному танці, вони кружляли одна з одною, сплітаючись в одне ціле.

— Дивне відчуття, — зізналася Лейла, розтираючи свої груди. Складалось враження , що її серце от-от вискочить із грудей.

— Так і має бути, — Даніїл з особливою обережністю взяв порізану руку Лейли й перемотав рану чистим рушником. Натомість його рана миттєво загоїлася.

— І що тепер? Ти скажеш де камінь сонця?

— Яка ти нетерпляча, — загадково усміхнувся Даніїл, — Камінь дуже близько, і водночас дуже далеко.

— І що ж це за місце?

— Нікшер — Царство Русалок і Глибоких Вод.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

377K 20.6K 50
Герої цієї книги зовсім різні: вона - дівчина-скромність, а він - впертий і досить впевнений в собі хлопець, який не вірить у кохання. Вони зустрічаю...
8.3K 1K 82
Макс на перший погляд - середньостатистичний пияк, бабій та скиглій. Він був би таким, якби не одна особливість - Макс бачить, коли хтось має померти...
6.4K 542 24
Ти Каміла Потер, твій брат Гаррі Поттер, ваші батьки живі, ви живите спокійно, тобі 17 років, а Гаррі 16, твої батьки часто ходили до Міс і Містера...
77.3K 12.8K 82
‼️Не додавати в один список з роснявим перекладом цього роману, я за таке блокую Автор: Блакитні крила (Cyan Wings) 青色羽翼 Перекладач англійською: MOUR...