BE VARGANT (Taekook)

By changedreamq

680 76 11

Küçük bir mafya grubuna katılmak zorunda kaldıktan sonra çıkmak için; Taehyung ona verilen görevi başarıp kur... More

1. bölüm
2. bölüm
4. bölüm
5. bölüm
6. bölüm
7. bölüm
8. bölüm
9. bölüm

3. bölüm

69 10 0
By changedreamq

Bilgisayardan yazýyorum yazým yanlýþlarýna takmayýn.

Yune bendaha yeni başladığım için keşfedilmesi bu yüzden bolumleri cabuk atayım. Umarım bir gün çok okunurrrr.

Ama benimde seçeceğim belliydi 'hicbirsey'.

Önümde gerçekten tüm iskence aletleri vardı. Sadece bir şiş alıp o pisliğin 'babamın' yanına doğru yürümeye başladım. Hiçbir şey almayacaktım. Ama annemi öldürdüğü eller temiz kalmamalıydı.

Onun önüne vardığımda bana cidden korkuyormuş gibi bakıyordu. Bu bakışları beni o kadar mutlu etti ki, bir öldürme heyecanı kapladı içimi. Ağzını açıp konuşmasına izin verecektim. Bakalım neler diyecek.

-''AH! Beni mi öldüreceksin cidden?''

-''Kimi öldürmemi bekliyorsun?'' Cidden ya!

-''O seni çok seven anneni öldürdüm diye mi?'' Konuşmama izin vermeden devam etti.

-''Üstelik bu çetede? Sahi ne işin var burda?'' Boş konuşmalarını duymak istemiyordum.

-''Birazdan öleceksin .Son sözün varsa dinliyorum.''

-''Ah evet var. Annenin ölüm nedenini bil istiyorum.''

-''Hızlı ol.''

-''Annen ben aldattı. Hani seni çok seviyordu ya. Karşılığında seni de çetelerin eline verecekti. Aldatması umrumda olmadı ama seni vereceği...''

-''Ne saçmalıyorsun sen?''

-''Ama seni kurtarmama rağmen tekrar çetelerin elinde olman komik geldi.'' Ne saçmalıyordu cidden, dondum kaldım. devam etti

-''Neyse işini çabuk hallet. Bir sürtüğün elinden kurtardğım oğlumun beni öldürmek istemesi midemi bulandırıyor. Ha! Eğer o gün evden kaçmasaydın güvenlik kameralarından görürdün ama ne yazık! Umarım kaderin annene benzem-'' Artık dayanamadım. Elimdeki şişi direkt kalbine sapladım. Susmustu. Lanet olası ne diyordu. Ben boşu boşuna mı peşine düşmüştüm?

Evet!

Ne yaptım ben. Şişi sapladığım yerden çıkarıp yere attım. Sonrasında diz çökmemle gözümden yaşların akması bir olmuştu.
Ağlamayı durdurduğumda arkamı döndüm, efendi ve Yunho bana ne oldu şimdi dermiscesine bakıyorlardı. Gözlerimi silip geldiğim yerden geri dönecektim ki efendi kolumu tuttu.
-"Nereye gidiyorsun? Babanı buldum işimi yaptım şimdi sıra sende." Buraya geldiğim günün akşamı sikeyim. Sadece ona baktım, anladım dermiscesine kafamı salladım. Kolumu bıraktı.
Kaçamazdım. Bu yüzden bana verdikleri odaya gittim ve direkt kendimi yatağa attım.
O kadar peşine düştüm. Şuan gerçekten neler düşündüğümü açıklamak zor. Lütfen biraz zaman verin.

Zaman verek.

Kapının çalınmasıyla uyandım. Yunho girmişti içeriye.
-"Efendi ilk görev için çağırıyor. 'Bu kadar dinlenme yeter 'dedi." Ahh! Cidden mi. Hemen tüm görevleri halledip gitmeliyim.
-"Tamam. Hazırlanıp geleceğim." Kafasını sallayıp çıktı. O çıktığında bende kalktım yataktan. Lavaboya doğru gittim. Önce yüzüme soğuk bir su attım.

Umarım kendime gelebilirim. İşimi halledip çıktım lavabodan. Dolabın önüne geçtim. Yine her zamanki gibi rahat birşeyler giydim. Ve efendinin odasına doğru yürüdüm. Etrafta diğer günlerin aksine kimse yoktu . Ve efendinin odasının önüne vardığımda Yunho kapıda bekliyordu. İçeri girerken benimle birlikte girdi. Konuştum.
-"İlk görevim nedir?" Sabırsızlık işte.
-"Ahahah! Çok sabırsızsın güzelim." Bı çakacam şurdan göreceksin güzelimi. Sabır, cidden sabır. Yok daha konuşmam ben herşeye baş sallayacağım.
-"Neyse sabırsız olman iyi. Söyleyeyim ilk görevini." Salladım kafamı. Söyle ya beş saat bekliyor.
-"Konuşmayacak gibisin. Söyleyeyim. **** barında malzemeleri çalacaksın."
Ne aminakoyayim. Çalacak mıyım? Buna konuşmadan olmaz.
-"Çalacağım derken?"
-"Bildiğin çalacaksın. Bir kaç kişiyi de yanında göndereceğim." Bir kaç kişi?
-"Amaç ne?"
-"Sadece yap. Amacı bilmeme gerek yok." Haklı aminakoyayim.
-"Şimdi git . Saat sekizde getiriliyor. Orada siz pusuya yatıp çalacaksıniz. Öldürmeniz gerekiyorsa yapın . Çok açıklama yaptım gerisi sizde." Tamam. İlk görev zor. Ama birileri de gelecek. Yoksa tek başına yapılacak görev.
Kapıyı açıp çıkacakken.
-"Bu arada ilk gorevin babanı öldürmendi. Geçtin!" Ne yani öldürmesem... Yüzüne bile bakmadan kapıyı çarpıp çıktım.

Yanımdaki beş tanımadığım kişiyle yola koyulduk. Şoför koltuğuna iri yarı biri geçmişti. Arkada kasa kisminda üç kişi Bende yanimdakiyle öndeki iki koltuktan birindeydim. **** bara varmak üzereydik. İri yarı adam bana baktı ,bastan aşağı süzdü.
-"Bu görevi yaparsan iyi." Ah cidden! O kadar güçsüz görünmüyorumdur. Cevap vermeye değmez. Göz devirdim, önüme baktım. O da önüne baktı.
S

anırım artık gelmiştik. Kasa kısmında ki 3 kişi inmeye başladı ,bende şoför koltuğundaki adamın talimatlarıyla indim. Büyük bir bardı. İçeri geçip müşteri gibi davrandık. Beklediğimiz kamyon gelene kadar 2 kadeh içmiştim. Ama daha iyi, ben aklım bulanıkken daha mantıklı düşünüyordum. Dışarı adımımı attığımda soğuk bir rüzgar yüzümü kesti.
Dışarısı çok hoş kokuyordu , lavanta veya yasemin gibi... Biraz bekledikten sonra kamyon içerisindekiler çıktı ve bizde harekete geçtik. Bizim şoför hemen koltuğuna geçti. Arkada üç kişi malları kontrol etmek için bindi ben ve yanıma oturan ise dışarıyı kontrol etmek için bekledik. İşin garip kısmı iri yarı adam neden şoför koltuğunda hazır bekledigiydi. Demek ki bzii bırakıp gidecekti ,işime gelir, ama efendinin bunu kabul ettiğini veya söyleyeceğini sanmıyorum. Bu işte bar bı bolluk. Yakında kokusu çıkacak.
5-10 dk sonra arkada ki üçlü çıktı.
-"Mallar tamam. " Bu kadar miydi cidden? Bu kadar basit olamaz. Kimsenin farketmemesi neredeyse imkansız. Biz dışarda beklemekten kaskatı kesilen ikili öndeki koltuklarda yerimizi aldık. Şoförde hemen gaza bastı. Yola koyulmustuk. Yaklaşık bir saat sonra yerimize varabilirdik. İkinci görevim tamamlanmıştı.
Hay ağzımı sikim. Arkadan gelen araba kamyonun tekerleklerine ateş açmıştı . Bunu biz anayola savrulurken anladım. Kamyon sola yatmıştı .
Yanımdaki in üzerine dustugumden yerim yumuşaktı. Ama sanırım iri yarı adam ölmüştü çünkü kanlar içindeydi. Yanımdaki baygın haldeydi. Benimde her yerim ağrıyordu. Acaba arkadaki üçlünün durumları nasıl. Bunlarla ben tek başıma savaşirsam kazanma olasılığım çok düşük üstelik silahım bile yok. Ne yapacağım? Peki ya mallar?
Hemen bir plan kurmalıydım.

Jungkook umiz cabuk gelsin!!!

Üzümlü pilavım yaaa

Abi neden okunmuyo nasıl okunacak taktik verin. Hikayenin güzel olmadigina inanmıyorum. Aklımda mükemmel fikirler var . Bunu bitireyim. Okunmadigi için kısa tutacağım.
Şimdilik gorusutuz öptüm 😘

Continue Reading

You'll Also Like

220K 14.5K 17
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
246K 34.5K 21
oğlum sadece en sevdiği oyuncakları kırıyor. ben onun yok ettiği kumdan kalelerin kralıyım omegaverse, etl texting
203K 2.5K 10
Komşunuz Barış Alper Yılmaz olursa ne mi olur?
146K 16.7K 38
değişiyorsun, dayanamıyorum