imkansız bir aşk denir| Cengi...

By _52hertzz_

2.8K 251 180

anlatsam şu derdimi küçücük çocuklara baya gülerler ama olsun belki iyi gelir More

Bölüm bir
Bölüm iki
Bölüm üç
Bölüm dört
Bölüm altı
Bölüm yedi
Final

Bölüm beş

292 28 31
By _52hertzz_

"Sonra Çağlar acıdı bana geldi çıkardı beni o kar yığınından ama çıkarsa ne ben çoktan sırılsıklam olmuştum." 

Cengiz'in anlattığı anısıyla güldüm. Kapıma gelip tanışma teklifi yaptığı günün üzerinden bir gün geçmişti. Tanışmış, sohbet etmiş ve arkadaş olmuştuk. 

Sekiz senedir hayalini kurduğum anlar gerçekleşmişti karşımda gülerek oturuyor başına antrenmanlarda gelen olayları anlatıyordu.

Ona daldığımı fark edip kendime geldim önümdeki kahvemden bir yudum aldım.

"Çenem düştü ya senin de kafanı şişirdim." dediğinde gülümseyerek reddettim "Hayır hayır, çok iyi geldi seninle olmak." hemen toparladım kendimi "Yani sohbet etmek." dediğimde 'ha' diyerek gülümsedi.

"Sen neler yapıyorsun?" dediğinde omuz silktim "Bir şey yaptığım yok bildiğin gibi sosyal hizmetler uzmanıyım, işimde gücümde takılıyorum öyle sıkıcıdır benim hayatım." güldü "Sıkıcı demeyelim de sakin diyelim. Sakin bir hayatım olsun isterdim." dediğinde anlayışla gülümsedim.

Telefonumdaki alarm çalmaya başladığında hemen susturdum.

İlaç vaktim gelmişti.

Cengiz'e dönüp gülümsedim "Benim kalkmam gerekiyor maalesef." dediğimde anlayışla kafasını salladı ardından elini uzattı "Ben gece yola çıkıyorum görüşemeye biliriz. Kendine iyi bak Elisa seninle tanışmak güzeldi." içimde bir şeyler burkuldu.

Gülümsemeye çalışıp "Seninle de tanışmak güzeldi Cengiz, kendine dikkat et." dedim elini sıkarken.

Elini hiç bırakmak istemezken zoraki bir şekilde çektim elimi.

Son kez gözlerine bakıp önüme dönüp odama çıktım, kalbim ve aklım Cengiz'in yanında kalırken.

///////

"Hayallerim gerçekleşti resmen oturup sohbet ettik! Gülüşünü daha yakından gördüm. Biliyor musunuz ekranlarda gördüğümüzden daha yakışıklı. Bir ara bilekliği sıkınca çıkarıp masaya koydu dayanamadım ve aldım onu." Beni dikkatle dinleyen pskiyatristime döndüm tek kaşını kaldırdığında gülümseyerek omuz silktim "Bakmayın öyle bir anı olarak aldım."

"Onun yanında öyle mutluydum ki hiç ayrılmak istemedim sürekli ona bakayım sürekli onunla olayım istedim. Onun yanından ayrılınca ruhum sıkıştı sanki."

"Elisa, sence de çok fazla tesadüf yaşamış mısınız?" dedi şüpheli bir tonla gülümsedim "Ben de bunu düşündüm sanki kader bizimle oyunlar oynadı."

"Anlıyorum." diyerek önündeki deftere notlar yazdı ardından bana döndü, "Peki korkuların ne durumda?" dediğinde yüzüm asıldı "Hâlâ hat safada, yanında rezil olacağım diye çok korktum mesela ama şükür ki bir şey olmadı. Bir hata yapmadım." dediğimde kaşları çatıldı "Nasıl bir hata?" diye sordu.

Boğazımı temizleyip elimi kaldırıp saçımı kulağımın arkasına sıkıştırıp indirdim, iki elimi birleştirirken omuz silktim "Rezil olmak işte ya." diyerek geçiştirdim.

"Elisa, ilaçlarını düzenli alıyorsun değil mi canım?" dediğinde hızla kafamı salladım "Evet, evet alıyorum." dediğimde 'hım' deyip birkaç not daha aldı.

Ardından bana döndü, "İlaçlarının dozunu yükseltelim canım." dedi.

///////

Ezgi: Haberi gördün mü?

Elisa: Ne haberi kız?

Ezgi: 

Elisa yazıyor...

Elisa çevrimiçi...

Elisa çevrimdışı...

Elisa: Yalan.

Ezgi: Bilmiyorum ama bu sayfa yalan haber atmaz.

Elisa: Yalan diyorsam yalan Ezgi.

Ezgi: Tamam ya sakin ol.

Elisa: Evet.

Elisa: Cengiz eski sevgilisiyle değil, olamaz.

Continue Reading

You'll Also Like

1.9K 74 10
Beni benden alan gülümsemesi yüzünde yayıldı. ''Geç kaldığımı düşünmüştüm.'' Hiçbir şey söyleyemedim. Dilim tutulmuştu. ''Beni yanılttın.'' O bana ba...
132K 6.3K 71
"Komşum ünlü bir futbolcu. Fazla yakışıklı ve bunun da fazlasıyla farkında. Üstelik inatçı keçinin teki, tam anlamıyla gıcık ve çekilmez biri. Başta...
4.5K 232 13
Wattpadde ilk Yamal kurgusu Başlangıc tarihi : 14 nisan 00:11 Bitiş tarihi: 15 Nisan 16:52
6K 415 17
Her meclisin kendine göre kuralları vardı. Onların kuralı ise dünyaya gelen ikizlerin 22 yaşına geldiğinde ikizini öldürmesiydi...