I Want You | Harry Styles {Da...

By its_suad1d

10.8K 477 55

Hvordan kan jeg tilgive hende? Hvordan kan jeg tilgive en som har forladt mig? Hvordan kan jeg tilgive en som... More

I Want You | Harry Styles {Dansk}
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 8
Forfatter Besked
Kapitel 9
Er i Klar?
Ude nu!

Kapitel 7

652 38 9
By its_suad1d

E L E N A

Kære Dagbog!

Jeg ved hvad jeg siger når jeg er fuld, jeg ved jeg gøre når jeg er fuld, og jeg ved hvem jeg kan stole på når jeg er fuld. Nu er det nu eller aldrig. Jeg skal sige undskyld til være og alle. Faktisk ville jeg gerne være den datter mor ønskede sig! Jeg ville gerne gøre mor stolt! Men jeg skal heler ikke være nervøst.

"Elena kan jeg tale med dig om nogen." Harry kom ind i værelset hvor han satte sig vedsiden af mig. Jeg satte mit dagbog på sengen, og bed mig kort i læben.

"Jeg har set dit cut." Sagde han efter jeg havde sagt ja til at han ville snakke med mig. Jeg blev mundlam, nu ville han hundred procent sige det til mor, eller nogen.
"Og nej jeg ville ikke sige det til nogen, det kan være vores lille hemmelighed, ik?" Spurgte han. Jeg nikkede.

"Harry jeg ved ikke hvad jeg skulle forstille mig uden dig! Du har redet mig!" Sagde jeg, han har redet mig, når jov fordi han for mig til at gøre ting som jeg ikke ville havde gjort lige nu!

Han tørrede stille mit kind, da jeg begyndte med at græde. "Ja jeg er klar." Jeg tørrede mit kind, og gik med Harry ud til den kæmpe stue her i hotellet.

Alle andre sad der, drengene og deres kærester eller veninder. Mor var der og Lux. Nogen må havde kaldet på dem. Harry gav mig et kort nik.

"Jeg ville gerne sige til en være og alle, undskyld for at jeg har været så naiv og und imod jer. Drenge og piger. Lige fra starten da mor inviterede mig til dette Tour, troede jeg ikke at det ville blive så sjovt, men jeg har haft det sjov og i er rent faktisk søde. " jeg holdte et kort pause og vendte mig mod mit mor.
"Mor på en måde er det dit skyld jeg er sådan, men du fik mig til at være alene lige siden jeg var 16 år! Hvor du forlod mig, med fordelen for dem! Det gjorte mig på et måde trist. Og at forlade Maya, for hun er den eneste veninde jeg har. De andre brugte mig. Når men jeg ville gerne sige undskyld til dig. Og tak for at du tog mig med til dette Tour, for det har ikke været så dårligt som jeg har troet." Mor rejste sig op, og krammede mig

"Jeg har savnet dig!" Sagde hun og tørrede mit kinder. Efter jeg havde fortalt alt, begynde jeg med at få tår i øjnene.
"Har også savnet dig!"

•••

Efter dette lille episode har jeg været mere åben end jeg har forventet. Alle har snakket med mig, og alt det.

H A R R Y

"Tjek hendes dagbog!" Sagde Lou. "Hvorfor." Sagde jeg undrende til Lou.
"Der står nogen som plager hende, og tjek den." Sagde hun.
Jeg sukkede, "okay giv mig tid." Hun nikkede.

"Harry jeg gøre det kun fordi jeg ville se hvad der i hendes liv". Sagde hun." Jeg forstå dig godt." Sagde jeg og krammede hende, som hun har gengældte.

Jeg gik ind imod værelset og på hendes side af sengen. Jeg begynde med at lede efter hendes dagbog da jeg fandt den.
Min Dagbog
Stod der for første side. Jeg begyndte med at tjekke den ud.

Jeg begyndte med at læse, jeg ved hun ikke kommer, men jeg begyndte med a læse. Der var på et måde trist.

Jeg viste ikke hun havde det sådan. Jeg grad næsten, det her skal jeg fortælle Lou!

*~*~*~

Please guys kommentar hvad i synes, det ville gøre mig glad. Please guys. Jeg ville gerne vide hvor MANGE der læser med. Der er kun par stykker der stemmer. Please gøre mig glad og giv et tegn!! ):

Continue Reading

You'll Also Like

487 87 21
"For en tom sjæl hun blev, som kun havde et mål. Og det var at hævne sig over alle." Efter Natalie har overstået sin sidste eksamen, tager hun med si...
6.8K 172 17
EN SAMLING AF KRIMINAL NOVELLER Indeholder blandt andet novellen "Hævnen er sød", som har ligget nr. 1 under "krimi/thriller": Rasmus Skov er for nyl...
5.1K 138 19
Hey! Jeg er Alexandria. Jeg er ret normal, med et normalt liv... indtil den dag jeg begyndte at få skræmmende telefonopkald og breve. Hvem gør det h...
45K 2.9K 120
Menneske med en blodsforbandelse, eller Gudinde med en mission? Som syttenårig burde man være bebyrdet med overvejelser om uddannelse og karriere såv...