Torture // Cake

By urnothere

15.7K 2.1K 346

"Sensiz her dakika eziyet gibi Luke." * * * @urnothere More

T-1
T-2
T-3
T-4
T-5
T-6
T-7
T-8
T-9
T-10
T-11
T-12
T-13
T-14
T-15
T-16
T-17
T-18
T-19
T-20
T-21
T-22
T-23
T-25
T-26
T-27
T-28
T-29
T-30
T-31
T-32
T-33
T-34
T-35

T-24

352 52 1
By urnothere

Torture-24

Telefonu kapatıp, nefesinim idışarıya üflerken Luke'da saçlarını havluyla kuruluyordu. "Sorun ne?"diye mırıldandı gözleri üzerimdeyken.

Elimle yüzümü sıvazlamayı bırakıp, kafamı kaldırdım ve ona baktım. Beraber duş yapmıştık ve şimdi o beline sarılı bir havlu ile karşımda duruyordu. Vücudu hala ıslaktı ve saçlarını kurulurken oldukça... Seksi duruyordu. Ben sadece baksırımı giyebilmiştim, Ashton'ın bitmek bilmeyen aramasına yakalanınca ve telefonumu kontrol edince, biz duştaykende aradığını görünce önemli birş ey olduğunu sanmış ve ona geri dönmüştüm.

Ama pek öyle sayılmazdı. "Ashton."dedim onu izleyerek. Tek kaşını kaldırdı ve yüzümü süzdü. Bunu yapmakta haklıydı. Ashton Irwin, nasıl sorun olabilirdi ki? Özellikle de o kıkırtısıyla. Bu doğruydu ama bazen, gerçekten de baş belası olabilirdi.

"Arkadaşı bar almış ve bizimde oraya gelmemizi istiyor. Aslında Jade'i tanıyorum ama... Biraz belalı bir tip, anlarsın ya. Gitmek istemiyorum ama Ashton, onun bizi de davet ettiğini söylüyor."

Havluyla saçlarını karıştırmayı bırakıp bana doğru yaklaşmaya başlayınca, dilimi üst dişlerimin üzerinde gezdirmeden yapamadım. Kendimi bu kadar tedirgin hissediyorken bana yaklaşmamalı, ıslak vücuduyla şimdiki gibi karşımda durmamalıydı. "Bence idare edebiliriz."diye mırıldanıp önümde dizlerinin üzerine çöktü ve ellerini belime koyup yavaşça okşayarak baksırımın kenarlarını tuttu. "Ashton için bunu yapabiliriz, değil mi?"

Yutkundum. Yapabileceğim tek şey buymuş gibiydi.

Halime sırıttı ve ben buna da bir şey diyemedim. Çünkü o, bu kadar güzelken ve benim için dizlerinin üzerine çökmüşken, sertleşmemek elimde değildi. O çok güzeldi, her erkek onun için sertleşebilirdi. "Calum... gideceğiz, değil mi?"

Cevap veremeden baksırımı aşağıya çekti ki bende istediğim için oturduğum yerden doğrulmuş, baksırımı çıkarmasına yardım etmiştim. "Söyle bana."dedi aletimi kavrarken eli. "Ashton için, aptal bir açılış partisine gidebiliriz, de."

"Siktir, Luke! Yap şunu! Tabii ki de o siktiğimin partisine gideceğiz!"diye dayanamayıp bağırdığımda, Luke halime kahkaha attı.

"Benim için heyecanlı olmana bayılıyorum sersem."


Continue Reading

You'll Also Like

301K 22.4K 52
WATTYS 2018 KAZANANI! (KAHRAMANLAR KATEGORİSİ) Hreak ayağa aheste bir şekilde kalktıktan sonra kenarda yayılmış geniş postları eğilerek aldı. Geniş...
37.8K 3.1K 56
Eğlenmek için yazıyorum, eğlenmek isteyenleri hikâyeme bekliyorum🖤
337K 33.5K 38
2022 WATTYS KAZANANI Lale lise son sınıfa geçtiğinde düşünmesi gereken tek şey üniversite sınavı değildi. Uğraşması gereken, yeni bir cici annesi ve...
56.5K 2.1K 19
Alaz'la Asi yer değiştirmiş olsa nasıl bir dinamikleri olurdu çok merak ettim. Yaman, Alaz ve Cesur'un birlikte büyüdüğü; Asi'nin Soysalanlar'ın kız...