Onverwachte liefde

By iremnssle

942 78 7

Ik ga niet veel zeggen, just read it ! More

-"1
-"2
-"3
-"4
-"5
-"6
-"7
-"8
-"10
-"11

-"9

68 4 0
By iremnssle

Als ik wakker word sta ik op. Ik kijk op mijn telefoon. Zaterdag, geen school dus. Ik loop naar m'n kast en kijk. Ik pak uiteindelijk een witte high-waist broek met een paar scheuren en doe 'm aan. Erop doe ik een zwarte basic shirt aan. Ik pak mn zwarte huaraches en doe ze ook aan. Ik kam m'n lange stijle haren. Een marokkaans meisje met stijl haar, komt niet vaak voor tho. Make-up doe ik niet op want dat heb ik niet nodig.

Ik loop naar beneden en zie dat mijn ouders op de bank zitten. M'n vader heeft zn arm om mijn moeder heen. Zo lief dit. Ze zijn al zo oud maar lijkt alsof ze pas in een relatie zitten want mijn vader showt altijd duidelijk zn liefde.

Ik geef ze allebei een kus op hun voorhoofd. "Ik ga vandaag afspreken met de dames.. Dus ik kan iets later thuis komen.." Zeg ik en ik pak mijn jas. "Ga zitten ga.. Je bent pas net wakker je moet nog ontbijten hbiba.." Zegt mn moeder en ze loopt naar de keuken. Ik kan nooit nee zeggen tegen mijn moeder dus ik ga zitten aan tafel.

Ik loog wel over dat ik ga afspreken met de dames. Ik ga naar Marouan. Gewoon voor die onbekende nummer gedoe. De reden waarom ik niet eerlijk ben tegen mijn moeder? Haar reactie is voorspelbaar. Ze zal verkeerd gaan denken en gelijk beginnen over huwelijk enz. I aint got no time for that.

M'n moeder zet van alles op tafel en ik eet het snel op. Ik sta dan gelijk op en pak mijn tas. "Daaaaggg!" Roep ik. "Hou van je en pas goed op jezelf!" Hoor ik mijn moeder roepen vanuit de keuken en ik open de voordeur. Precies als ik naar buiten wil, staat Hicham voor me. "En waar ga jij naartoe?" Vraagt hij en hij kijkt me droog aan. "Gaat jou niks aan doei." Zeg ik en ik loop weg.

Ik bel aan bij Marouan. Binnen no-time doet Yasmin open. "Waarom lieg jij tegen mij.." Zegt ze. Ik kijk haar vragend aan. "Je hebt iets met mijn broer.. Waarom zou je anders hier zijn." Zegt ze met een grijns. "Zaken weet je wel.." Zeg ik en ik loop naar binnen. Ik groet Marouan zn moeder en loop dan gelijk naar zn kamer.

Ik klop op zn deur en wacht. "Wat" hoor ik hem zeggen. "Ook hallo.. Mag ik binnen komen" lach ik. "Oh.. Ehm ja.." Zegt hij en ik open de deur. Hij ligt languit op zn bed en kijkt op zn telefoon. "Voor wat ben je hier?" Vraagt hij. Ik zet mn handen in mn zij en kijk hem boos aan. "Ben je nu al vergeten?" Zeg ik boos. Hij kijkt me aan.

Zn blik gaat naar de deur. Yasmin staat daar gewoon. Hij pakt 1 van zn adidas slipper en gooit m tegen haar hoofd aan. "Kowed jij" zegt hij. Hij loopt naar zn deur en doet m opslot.

Hij draait zich weer om naar mij. "Ga zitten" zegt hij en hij wijst naar zn bureaustoel. Ik ga zitten. Hij komt naast me zitten en pakt zn laptop. Hij opent een paar dingen en ik kijk gewoon toe. "Hoe gaat t tussen jou en Issam?" Vraagt hij ondertussen. Ik haal mn schouders op. "Heb m niet gesproken na jullie gevecht". "Mooizo" zegt hij droog en hij start nog een paar progammas op.

Ondertussen kijk ik gewoon naar hem, t is meer staren. Hij heeft t door. "Je staart hayek" zegt hij en hij lacht. "Helemaal niet.." Zeg ik en ik kijk snel weg. Ik voel dat ik een beetje rood word. "Wollah wel je staarde !" Lacht hij. "Maar is logisch want ik ben wel die hele mb" zegt hij zelfverzekerd. "Zal wel" zeg ik. "Wat doe je nu?" Vraag ik snel om onderwerp te veranderen. "Ik heb zoown progamma dat ik kan kijken van wie die nummer is.. Alleen hij doet raar" zegt Marouan.

Na een uur doet die progamma het nog steeds niet. Ondertussen lig ik op Marouan zn bed en kijk ik op mn telefoon terwijl hij nog bezig is. Ik zie dat ik weer berichten heb van '*'.

"HAHAHHA wollah denkje nou echt dat ik dom ben. Ik weet heus wel dat je mn nummer wou opzoeken"

"Ik heb die progamma gehackt. Jammer he. Get on my level schatje"

"Marouan stop met proberen" zeg ik en ik zucht. Hij draait zich naar me om. "Waarom?". Ik sta op en laat hem de berichten lezen. Hij doet zn laptop dicht. "Eej geef die telefoon nu." Zegt hij en staat op. Hij pakt de telefoon uit mn handen en kijkt erop. Hij weet mn code enz. Weird maar oke. "Hallo wat denk jij ?!" Roep ik en ik probeer mn telefoon uit zn handen te trekken. Ik moet helemaal op mn tenen staan op erbij te komen. Short girl struggles he.

Marouan duwt me plagend weg en kijkt op mijn telefoon. "Oeehh.. Je appt dus ook met jongens.." Zegt hij. Ik word een beetje rood. Hij lacht. "Maar.. Hoe heb je die onbekende nummer opgeslagen?" Vraagt hij. "Dat gaat je niks aan. Geef die telefoon !" Roep ik en ik spring op m. Hij valt lachent op zn bed maar hij laat de telefoon niet los. "Wollah geef die telefooooonn!!" Gil ik en ik ga op hem zitten. "Nee.. Ga s ff weg" zegt hij en hij pakt mn handen vast zodat ik niet naar mijn telefoon kan grijpen. "GEVONDEN!!!" roept hij en hij drukt op '*'. "We gaan deze flikker even bellen.." Zegt hij en hij houd de telefoon bij zn oor.

Continue Reading

You'll Also Like

10K 338 67
Stel: je bent zestien going-on zeventien en bent net begonnen aan de vijfde klas gymnasium. Samen met negentien andere leerlingen zit je in één klas...
138K 5.9K 111
VOLG DIT BOEK'S PLAYLIST OP SPOTIFY: 'ON MY MIND' VAN 'Brent De Boeck' Hey allemaal ik ben Milie!! Ik ben nu ondertussen al 21 jaar en dus al 3 jaar...
62.5K 1.2K 41
Maya Miller is mijn naam. Ik ben zestien en had het perfecte leventje. Tot ik ontvoerd werd door twee jongens. Tim is lief en raakt me niet aan, in t...
34K 366 33
Milou is 15 en moet van haar ouders op internaat, echt de hel! En ze zit ook nog een keer op de kamer met de badboy van de school! Hoe zou dit aflope...