Bangtan Fan

By ReKa95

1.6K 52 20

More

A Koncert❤️ (1.rész)
Az új csaj (3.rész)
A csók❤️ (4.rész) +16
Èneklès❤️ (5.rèsz)
Pályafutás kezdete❤️ (6. rész)
Ötletek? (7.rész)
Találkozás egy régi baráttal (8.rész)
A verseny (9.rész)❤️
A barátság(10.rész)
Új pasi? (11. rész)
Eltûnt??(12.rész)
Tae vagy Jimin?(13. rész)

BTS- nél aludtunk! (2.rész)

228 5 3
By ReKa95

A fiúk nagyon kedvesek voltak Jin csinált nekünk vacsorát Olívia segített neki. Nem volt elég szoba hármunknak így valakinél kellett aludnunk. Olívia Sugánál aludt, Fanni J- hope-nál én pedig V- nél aludtam. V nagyon kedves volt velem bár néha gonoszkodott. Este miután mindenki lefürdött megvacsorázott elkezdtünk filmet nézzni. Vagyhát szeretünk volna, nem tudtuk mit nézzünk meg. Jungkook mondta, hogy a vasembert, mindenki mást mondott így végül a vasembert nézztük meg.

Jungkook annyira örült hogy ezt nézztük. Minden elfeküdt a kanapén. Egy páran ültünk. Én Jimin mellett ültem. Ahogy láttam tetszett neki a film.
- Jimin, én annyira elálmosodtam!
- Nyugodtan rakd a fejed a vállamra!
- Köszi. - kicsi sem kellett elaludtam.
Jimin végig nézte ahogyan alszom ennyire cuki lennék, éreztem magamon tekintetét. Vége lett a filmnek mindenki felkellt bement a szobájába. V- vel egy éjszaka alatt nagyon közel kerültünk és olyan volt mintha a bátyám lenne de jó is lenne egy ilyen báty.

Nagyon késôn aludtunk el mert nagyon sokat beszélgettünk. Olyan fél 4 körül aludtunk el.

Jimin szemszögébôl:

Olyan aranyosan alszik hogy lehet valaki ennyire aranyos. Kár, hogy nem velem alszik ez a kis cukiság. Mindenki a filmet nézzte én viszont azt, hogy hogyan alszik az én kis hercegnôm. Kòcos haja csak még szebbé tette, az a mosoly a száján felbecsülhetetlen és a cuki pisze orra. Rapmon a leader azt mondta V- nél kell aludnia, pedig én azt szerettem volna ha velem alszik. És elvileg én vagyok a biasa is, úgyhogy megérdemelném. Milyen békésen alszik simogatni kezdtem arcàt. Erre àlmàban még jobban elmosolyodot, amin èn is. Már értem mi a szerelem elsô látásra. Akarom ezt a lányt.- ès egy csábítò mosoly kerül arcomra. Elvörösödött arcom. Mikor a Big Hit- nél voltunk Suga egyfolytába ôt nézte oh nem Suga, Réka az enyém lesz ha tetszik ha nem. Vége lett a filmnek fel kelltettem és megölelt. Utána ment is V szobájába. Miután bementem a szobàmba nem tudtam elaludni mert csak ô járt az eszemben.

Reggel Réka szemszögébôl:

8:00 èbreszt a telefonom V is fel kell rá.
- Bocsi oppa!
- Semmi gond Dongsaengem.
Hû egy nap alatt ilyen jóba lettünk... azta.
Kimentünk V- vel az ebèdlôbe ahol már korán reggel három jó madár készítette a reggelit nekünk, nagyon cukik voltak abban a sapiban.

Már szinte mindenki kinn volt és minket vártak V- vel. Leültünk ettünk. Mondtam Jin Jimin és Jungkook oppának, hogy nagyon finom volt. Jimim nagyon el volt telve magától.
- Tudom Réka ne is mond.- csàbítò mosoly amitôl majdnem elolvadtam.
- Jimin oppa nem kell ennyire elszàllni!
- Cica, nekem szabad.
- Ne cicàz van nevem is Réka.
- Ugye ez nem koreai név?
- Nem, de amúgy ez hogy jön ide?
- Bocsánat valaki nagyon harapos cica!
- Nem vagyok cica oppa!
- Tetszik hogy így hívsz.- arcára ráfagyott a mosoly.
- Jó de ha legközelebb jövök...- valaki közbe vág szavamba.
- Szóval jössz legközelebb, akkor valami mással készülôk neked.- arcàn perverz mosoly.
Hagytam is had élvezze. A többiek nagy szemekkel nézztek hogy most mi van és hogy milyen szívós vagyok. Fanni Olívia és én benentünk a fürdôbe kaja után. Kis smiket ragtunk fel, felötöztünk ès siettnünk kellett haza. A fiúktól elköszöntünk megöleltük egymást. Jimin tùl sokàig ölelt engem. Viszont észre vettem Jungkookot ès Fannit ùgy nèztek egymàsra mintha soha többé nem làttnák egymást.

Continue Reading

You'll Also Like

28.2K 2.6K 33
🥇#1 kpop 2024 június 🥈#2 bts - 2024 február 🥇#1 nammin 2024 június Jimin profi táncos szeretne lenni, de a továbbtanuláshoz pénzre van szüksége. S...
3.6K 205 28
Elkezdve: 2024. Április 07. Ice ff. #1 Ice #1 kelemendavid
16.5K 1K 22
🔥ROSSZ AKAR LENNI A JÓ KISLÁNY🔥 Rebeka az érettségi után glow up-ol egyet és az eddigi kitűnő tanuló lányból egy éjszakai bár táncosa lesz. 💋 Itt...
12.9K 738 31
| Instagram történet | Cleo Schumacher évek óta tengeti napjait a Forma 1 világában fotósként. Sokszor függetlenül, majd a Red Bull megbízásából. Ám...