Mitt liv som Destiny Scott (S...

By DaniellaM8

75 3 0

Destiny är tvungen att starta om hela sitt liv. En ny stad, ny skola och nya vänner.... om hon hade några. M... More

Kapitel 1.
Info Om Karaktärerna
Kapitel 3

Kapitel 2

16 1 0
By DaniellaM8

Destiny's P.O.V

Okej, allt blev inte som planerat... Jag ska börja skolan idag. Grejen är att jag hade vattenkoppor så jag var sjuk i en vecka. Men nu är det Tisdag och jag ska börja skolan. Justin och Chaz har varit jätte snälla mot mig och hjälpt mig.

Chaz är verkligen som en bror för mig. Och Justin är som en jätte bra vän. "Mamma" har varit på en jobb resa och kom hem igår.

Just nu står jag framför spegeln och kollar på mig outfit. Svarta jeans med ett svart linne och röd svart skorta. 

"Des! Kom nu vi ska åka!" Chaz. "Kommer " ropade jag tillbaka och sprang ner för trapporna. jag satte på mig vita nike airforse och sprang till bilen.

"Okej så du ska först till rektorns kontor och se....." var det enda Chaz han att säga innan jag avbröt honom. "Chaz tack jag vet" sa jag och log åt honom. Den senaste veckan har han varit på mig mycket om skolan. Som om han var rädd för att jag ska hänga med fel folk. Kära, kära Chaz jag kommer säkert inte ens få vänner...... vänta det var gamla Destiny nya Destiny älskar att vara med folk.

Vi körde upp på skolans parkering. Och hoppade av. Wow den här skolan var mycket, mycket större än min gamla. "Du jag måste verkligen dra jag kommer sedan."sa Chaz och sprang iväg mot en grupp med killar. Jag kollade runt på skolgården. Det var något jag märkte. För om min teori stämmer så är Chaz gäng "the badboys eller playboys" aa vad man nu van vill kalla det. Men på andra sidan av skolgården ser man ett till gäng med killar som också vekar var badboys. Va kul. Jag har aldrig gått i en skola med två badboys.

Det första jag såg inuti skolan var dörren där det stod med fett stil "REKTORNS KONTOR" Jag knackade försiktig på dörren. "kom in!" jag öppnade försiktig dörren och gick in. Där inne satt en rätt gammal kvinna. "Hej och välkommen vår skola, Destiny Scott...... Här har du ditt skåp numer och nykel.. Allt du behöver finns i."sa hon. Hon sa lite mer innan hon lät mig gå.

Jag gick ut ur rektorns kontor och letade direkt efter mitt skåp. 158. På vägen såg jag Chaz gäng. Ska jag gå mot dem? Ja, ja det ska jag nog. Desto närmre jag kom dem desto fler blickar fick jag mot mig. Då kände jag att något eller någon drog mig i armen. Jag vände mig om såg en tjej med FÖR och då menar jag för mycket smink på sig. Hon bara blängde på mig. Och då fick jag ALL uppmärksam het på mig. Chaz gäng kollade och lyssnade också. "hej på dig med"sa jag och kollade lite med weird i blicken. "Är du Destiny. Den nya tjejen eller?"sa han me avsky i rösten. Jag nickade bara.  "Okej. jag ska ta det här sagts så att du förstå okej? Bra, Jag är Chanel och jag äger skolan. Jag bestämmer över alla här. Om du vill bli vän med någon eller tillsammans med någon så ska du kolla det med mig Okej?!"sa hon strängt. Jag kollade chockat på henne. Jag kände att skrattet kom. Jag kunder seriöst inte hålla mig utan jag dog av skratt. Hon kollade chockat på henne. Som om hon seriöst trodde att jag skulle hålla med henne. "Vad?"fråga hon och böjde på ena ögonbrynet. Okej vad ska jag göra nu. Jag kan inte låta henne få psyka mig. Jag måste trotsa henne i börja så att hon fattar att man inte sk leka med mig. Så jag sa "Förlåt... Men du är så sjukt lik en kille i min förra skola han hette Bengt " Jag dog ännu mer av garv efter det. Och alla andra också. Jag blev sedan seriös igen. Okej nu ska jag "skrämma"upp henne. Så jag sa det här och gick närmre och närmre henne och sa "Det är du som ska lyssna på mig. Jag byte inte skola för att träffa idioter som dig. Jag är inte så dum att låta dig få psyka mig. Så med "din" tillåtelse vill jag göra viktigare och intressantare saker som tillexempel sitt och lyssna på mattelektionen som jag hatar."sa jag och vände mig om. Alla kollade chockat på mig. OBS tog jag lie för mycket nu eller? Nej, det gjorde jag inte. jag tänker inte låta folk som henne få psyka mig igen.

Jag gick mot Chaz gäng. När jag ställde mig framför dem kollade dem bara chockat på mig. Jag vände mig om och kollade på alla elever som kollade chockat på mig med. Där längst i hörnet stod det andra gänget. En av dem veklingen iakttar mig. Och jag tror att jag känner igen honom någonstans? Oj juste jag måste kolla mitt schema. "Ledsen killa måste dra nu"sa jag och sprang iväg mot skåp 158.

SO om 20 minuter stod det på mitt schema. Jag lämnade väskan i skåpet och tog penna sudd och SO böckerna.  Det kanske är bar att hitta SO salen i förväg. Jag gick igenom skolan lite och stannade upp på stället jag såg Chanel på. Där stod hon och två andra tjejer och skrek och slog en tjej. Det fick mig nästan att börja gråta. Det där va jag för några veckor sedan. Det var jag som var i mitten blev slagen både i skolan och hemma. Och jag tänker absolut inte kåta någon annan får känna det jag känner. 

Jag gick fram till Chanel. "Vad håller du på med. Skaffa ett liv och sluta plåga andra med det!"

Ja efter ett långt argument så gick hon tillslut och jag vände mig om mot tjejen. "är du okej?" hon nickade och log gulligt mot mig "Jag är Destiny du kan kalla mig Des" sa jag och sträckte ut handen. Hon log mot mig och skakade handen. "Jag är Julia du kan kalla mig Julia "svarade hon och jag skratta. VI pratade lite och hon var sjukt tacksam över att jag hjälpte henne. Sedan var jag tvungen att gå till Idrotts lektionen.

-På idrotts lektonen- 

Vi skulle spela fotboll på idrotten. Jag blev in delad i det vita laget. Och vi körde.


Justin's P.O.V

Varför kan jag inte sluta tänka på Destiny? Hon är veklingen den snyggaste på skolan nu och det var säkert därför Chanel försökte hoppa på henne. Hon var rädd för att förlora sin plats som skolans snyggaste. Hon vill säkert ha mig för mig själv. Men Destiny gav verkligen tillbaka allt.

Efter att Destiny hade sprungit mot skåpen kon Kelvins gäng mot oss. Asså va jobbiga. "Vem är tjejen?"frågade Kelvin. Pft, om han får Destiny vet jag inte vad jag skulle göra. "Du ska inte bry dig?"sa jag kaxig tillbaka. "hon är snygg jag är snygg. Hon är kaxig jag är det. Är inte det de perfekta paret. " sa han innan han och alla andra vände sig om skrattandes. Lektionen börjar snart så jag och mitt gäng gick mot idrotts hallen.

...

Well, Hola amigos! (tror jag man stavar) Här har jag änklingen laddad upp ett kapitel. Jag hat tänkt på att ladda upp ett fakta text om alla personerna som kommer så att ni vet hur dem ser ut och hur dem är och allt. Jag vill bara säga att jag är ledsen för stav fel och min grammatik för jag hinner inte kolla igenom detta kapitel. Men hoppas ni överlever.

Ses i nästa kapitel!

Love Peace Eat Meat <3 

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 41 29
En kille som inte vet något om kärlek. En tjej som aldrig skulle falla. Kärlek? Läs o se.
26.9K 1.1K 50
"Boy, I'm not the cinderella you looking for"
274K 2.5K 72
Cara's föräldrar dog när hon var 10 och sen dess har hon bott med sin moster Annie i Sverige medans hennes storebror har bott i USA. Men en dag best...
55.3K 691 50
En fanfiction om Dante Lindhe och Olivia Sundberg. Allt blir inte som man tänkt sig, olika drömmar går inte alltid ihop, men sann kärlek övervinner a...