Ethan Swan

By patritya_99

39 0 0

Ethan Swan - chlapec,ktorý bojoval za mňa,keď som nemala kontrolu nad sebou. Teraz je rad na mne. Daisy Rose... More

I
II
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII
XIV
XV
XVI
XVII
XVIII
XIX
XX

III

3 0 0
By patritya_99

Diana pomaly kráčala vedľa mňa. Navrhla a hneď si aj sama odsúhlasila,že ma pôjde odprevadiť domov. Pravdaže sa priplietol aj Adam,sú spolu rozkošný. Skôr ako som stihla akokoľvek reagovať,Ethan si ma pritúlil k svojej hrudi. Zhlboka som sa nadýchla,konečne som v jeho bezpečnej náruči. Silno som ho objala,tak veľmi mi tých pár hodín chýbal. Zaboril tvár do mojich rozpustených vlasov,jeho teplý dych ma šteklil na krku. Mohli by ste s tým prestať,kto sa má na to pozerať? Ak sa ti to nepáči Leah,tak niekam zalez! Naštvane zavrčala,znovu sa stratila niekde v útrobách mojej mysle.
"Ehm..."
Obaja sme sa strhli na Adamovo zakašľania,s Dianov na nás pobavene hladeli.
"Nechajte si to na neskôr,ešte stále sme na pôde školy."
Vidíš Daisy,nie som jediná kto sa na to nemôže pozerať! Sklapni Leah! Začínaš ma štvať! Diana venovala Adamovi jeden nepekný pohľad a všetci štyria,paiti aj s tým starým strašidlom,sme vyšli zo školy.

Adam našťastie prehovoril Dianu,takže som šla domov s Ethanom. Ticho sme sedeli v priestoroch jeho auta,vladlo medzi nami zvláštne napätie.
"Deje sa niečo,Ethan?"
"Stále mám pred očami ten hrozný rituál. Vidím ťa ako ležíš uprostred tej záhrady a všetci tvoji blízky si spokojne odišli dnu."
Počas toho ako rozpraval sa na mňa ani na malý moment nepozrel,venoval sa dianiu na ceste. Och Ethan,nemal si to vidieť! Bolo by najlepšie ak by si vôbec nevedel o Leah,no potom by som sa z toho zrejme úplne zbláznila.
"Všetci neodišli,ty si so mnou zostal. Cítila som to."
Jeho tvár sa rožžiarila a objavil sa na nej úsmev,ktorý ma dokonalo povzbudil. Spokojne som sledovala dianie za čelným sklom. Zvráštila som celko,keď odbočil kamsi kam nemal. Až po chvíli som si uvedomila,že mieri k parku.

Continue Reading

You'll Also Like

1 0 1
Krátka poviedka o láske. K Pánu Bohu. K chlapcovi. K dievčaťu.
39 2 2
what to do, my stories of being a Therian or something else. JUST FO THERIANS!!! ⚠️⚠️If I'll see in there a theran-hater I'll report him.⚠️⚠️
71 5 5
Pre každého koho zaujíma spojenie s prírodou a Wicca
9 0 1
Vysoká školy, jeden gay a tri najlepšie kamarátky. Viac netreba 18+