Something about me.

By -Lolik-

3.4K 311 154

Píšete to do komentárov, či správ. Chcete ma spoznať. A tak som sa rozhodla vás nechať spoznať ma. WARNING... More

Na úvod
Ako vyzeráš?
Aká si?
Wtf, Lolik?
Vianoce
Novoročné predsavzatia
Úprava BBHK & kopírujem?
always. /hp/
TO alebo TO
NápADy
Zmeny, zmeny, zmeny
Pokračujeme
Predsudky (oh boi)
Čo potrebuje prestať
Zbohom

stop.

80 13 4
By -Lolik-


Hello,

dobre, dnes nebudem ani trošku milá a možno niekoho z vás zaskočím svojou priamosťou, ale musím to zo seba vypustiť, lebo inak sa to prejaví na mojich poviedkach a to nebude dobré. 🔪

Takže, dnešok sa začal absolútne normálne ako každý iný deň, šla som si do školy, keďže je po stresujúcom monitore (zatiaľ to vyzerá tak, že sjl mám na 100% a mat na 55% áno som hlúpa ja viem) tak sme sa vlastne ani neučili, ostala som vyvolaná naším hrozným a "vtipným" učiteľom, ktorý si nadmieru užíval fakt, že som sa absolútne neučila (ja som v deň keď sme to preberali ani nebola v škole... toľko k tomu 😂) a tak som dostala 3 a 1, no a potom som zamierila domov.

Ako vždy, taška hodená do kúta, ja zaleziem do postele a otvorím si facebook, wattpad, instagram... Poznáme. 😏

Zrazu mi príde žiadosť o priateľstvo. Neberte ma zle, mám určitý fetuš na emo a všetko naokolo (alebo proste stačia mi čierne dlhšie vlasy, všade čierna a ja pripomínam globálne otepľovanie, áno, viem, som divná) a chalan podľa profilovky vyzeral... No, povedzme, fajn.

Nevedela som, odkiaľ ma pozná, prečo ma žiada o priateľstvo, a prečo mi vôbec napísal. Nebudem tu naše konverzácie rozoberať doprodrobna, áno? Proste si zoberte z toho, čo chcete, jednoducho sme zistili, že máme toho veľmi veľa spoločného, až na vek atď...

Basic shit.

A možno vám prídem detinská, ale viete, tak trochu by som nechodila cez internet (a vôbec, chodenie cez internet? Wtf?) takže keď mi začal vyznávať náklonnosť a potom bum prišla tá otázka, tak som slušne povedala nie. Hádajte, čo sa stalo?

Áno, presne tak.

Naštval sa.

Po asi 3 hodinách písania.

Vlastne je to vtipné.  😂

V každom prípade, zrazu začal písať o tom, ako sa chce zabiť a všetko naokolo a ja som stratila svoje zlaté nervy. Deti drahé, prosím, prestaňte niekoho citovo vydierať, len aby ste niekoho mali, alebo niečoho dosiahli.

Nebudem to tu rozmazávať, snažila som sa ho rozveseliť, dokonca som použila svoj hrozný humor a on namiesto toho aby snažil (btw takú hodinu som mu písala samé smiešne veci, pretože som si myslela, že to pomôže) aspoň len sa pousmiať alebo čo, začal mi posielať adresu na jeho hrob.

PRESNE TAK.

fajn, možno je to moja vina, že priťahujem takých ľudí a možno si robil srandu (veľa hodín s reálnymi faktami) ale proste... Som na veci so samovraždou naozaj citlivá. Nebudem to riešiť, aj napriek môjmu odporu ohľadom celého brania si života a všetkého som sa ho snažila povzbudiť a on jednoducho pokračoval a ešte mi začal nadávať.

Aké ponaučenie z toho plynie, drahé deti?

Ak chcete ostať v bezpečí, proste už len pri prvom náznaku samovražedných sklonov niekoho, kto odmieta vašu pomoc jednoducho odídte.

Ak ich neviete zachrániť, proste dúfajte, že ste to nezhoršili, pretože ak to chceli urobiť (hoci tento chalan nemal ani len... ok chill) tak ja neviem.

A ak ste labilní, tak vedzte, že nie ste sami a vzdy je tu niekto, kto vás miluje takého, aký ste. Niekde vonku. Alebo už vo vašom živote.

Pretože:

1. Tvoj život je vzácny, tvoja mama ťa nosila  9 mesiacov a ty nemáš právo to ukončiť v priebehu sekundy.

2. Musíš myslieť na ostatných, keď zomrieš, nebudeš to ty, kto bude smutný. Budú to ľudia, ktorí ťa milujú.

3. Nájdi si vec, ktorú miluješ a rob ju, aby ťa napĺňala. Ver mi, ja sama veľmi dobre viem, čo to znamená. Buď šťastný.

4. Nájdi pomoc.

5. Zajtrajšok stojí za to. Aj keď sa zdá, že nie, stojí za to.

6. Žiadna psychická bolesť nestojí za to, aby si ukončil svoj celý život. Viem ako to bolí viac než si vieš predstaviť, sama som občas v tom pekle, ale milujem to, čo robím, milujem ľudí naokolo a tak to je.

Prosím, prosím, prestaňte myslieť negatívne, pretože život stojí za to. Ďakujem.

❤,

- Lolik.

Continue Reading

You'll Also Like

Šachová dáma By MimG

Science Fiction

53.6K 4K 51
Vojenský veliteľ odbojnej skupiny a utečenkyňa, ich svety sa zrazia. Ich pohľady sa stretnú. Nepriatelia či spojenci? Ako skončí ich príbeh? . . . Wi...
61.8K 4.3K 62
Predstavte si, že sa jedného dňa ocitnete na zámku, kde sa máte naučiť ovládať zvláštne schopnosti, začnú sa vám diať nevysvetliteľné veci a navyše v...
2.1K 132 19
určite si spomínate ako Shield pomocou teseraktu vytvoril portál ktorý na zem vpustil Lokiho a celú jeho armádu. Energický výboj vtedy zničil celú zá...
224K 5.9K 30
23.4.2020 - "1" in #romance 28.5.2020 - "1" in #school 16.4.2020 - "4" in #lovestory 18.4.2020 - "1" in #hate