Invisible (Harry Styles ff.)

By Nikollle

104K 3.3K 217

Jaké to je, když jsou oba dva proháněni fotografy, médii a fanoušky? Musí se stát neviditelnými?! More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64

Epilog

1.9K 40 39
By Nikollle

"Nicol!" zaslechla jsem své jméno, a proto jsem se za hlasem otočila. "Povedlo se ti to," mířila ke mně Alicia Keys. 

"Jsem ráda, že se ti to líbilo," tetelila jsem se radostí. 

"Letošní ročník byl ještě lepší než ten loňský. Tím jsem si jistá," pohrozila mi vztyčeným ukazováčkem. Přišlo mi vtipné, jak se Alicia snažila být přísná, ale vhledem k jejímu příjemnému hlasu jí to moc nešlo. 

"Ale prosím tě," zakroutila jsem hlavou. Někdo mi ovinul ruku kolem pasu. Otočila jsem se a spatřila usměvavého Paula. 

"Už tě nebudu zdržovat," oznámila mi Alicia a odešla se bavit s ostatními. 

"Mohla bys mě, prosím, zachránit? Všichni se mě ptají na náš vztah a já už nevím, co mám odpovídat. Chtějí po mně, abych jim převyprávěl celý náš příběh. Položili mi i tak absurdní otázku jako, jestli umím zpívat, když chodím s jednou z nejslavnějších zpěvaček světa," Paul ukázal na novináře za zábranou.

"Takže jsi jim nabídl, že kdyby náhodou chtěli rozkřápnout všechny skleničky na prach, tak jim postačí pozvat si tebe, ty ze sebe vydáš něco, čemu říkáš zpěv, a ólalá..." zasmála jsem se jeho nedostatku. Paul rozhodně zpívat neumí. Jeho zpěv je mou noční můrou. 

"Ale no tak, zas tak špatně nezpívám, aby se kvůli tomu roztříštilo sklo," bránil se Paul. 

"Máš pravdu," uznala jsem a Paul se vítězně usmál. 

"K roztříštěným skleničkám dostanou i přídavek a to rozmlácená okna, protože ta tvůj zpěv taky nevydrží," dodala jsem. Přeci bych se v našem popichování tak jednoduše nevzdala.  

"Mám jim říct, jaká jsi výborná kuchařka, že nezvládneš ani okrájet brambory?" Paul zase narazil na mou slabost, o které však všichni vědí.

"Haha. Nevím, kdo minule něco tak intenzivně kuchtil v kuchyni, až jsme málem vyhořeli," připomenu mu jeho první a poslední pokus o vaření. Nikdy víc už Paul do kuchyně nevkročil. Kdybych měla říct, kdo je z nás dvou lepší kuchař, tak jsem to já. Paul se na mě s úšklebkem podíval a já jsem se zasmála.

"Tak kde máme pořadatelku Starry Night?" uviděla jsem, jak za námi mířil Alex s rozevřenou náručí. 

"Tady," přihlásila jsem se jako ve škole a padla mu do náruče. Před měsícem se z Alexe stal můj nový manažer a musela jsem uznat, že mu tato práce jde fakt dobře. Brett se chtěl věnovat rodině, takže požádal o propuštění z této funkce. Zůstal ale Alexovým pomocníkem, takže si pouze otočili role. Před rokem jsem sice na Alexe byla naštvaná kvůli Justinovi, ale všechno jsme si vysvětlili a obnovili tak naše přátelství. 

"Všichni tě chválí. Prý jsi Starry Night brala vážně a tento ročník jsi připravila bravurně," oznámil mi Alex.

"Vždyť víš, že pro mě byla pocta být hlavní pořadatelkou této obrovské akce. Takováto příležitost se mi naskytla jenom jednou za život, takže jsem si poslední tři měsíce mohla dovolit dávat přednost Starry Night před svou hudební kariérou."

"Přesně tohle jsem všem řekl taky," rozzářil se Alex. 

"V tom případně je vidět, že se ve mně vyznáš, protože odpovídáš to, co bych odpověděla i já. Na roli mého manažera se hodíš náramně," složila jsem mu poklonu. Alex se rozloučil a odešel si pro další skleničku šampaňského.


Snad poprvé za večer jsem se mohla rozhlédnout kolem. Když jsem uviděla šťastné tváře, popadla mě radost, že všechno dopadlo tak skvěle, jak jsem si vysnila. Popravdě jsem byla hodně nervozní, aby letošní ročník vyšel a aby se všem líbil. Netoužila jsem po překonání loňského Starry Night, ale asi se mi to povedlo. Už vím, jak se minulý rok cítil Justin. On to měl těžší než já, protože šéfoval úplně prvnímu ročníku a nikdo nevěděl, co by od toho měl očekávat.


Když mi před půl rokem nabídli, jestli bych chtěla být hlavní pořadatelkou dalšího Starry Night, nerozmýšlela jsem se ani vteřinu a hned jsem to přijala. Při prvních povinnostech jsem si uvědomila, že jsem si to měla alespoň trochu promyslet. Se zařizováním jsem měla tolik práce, až jsem svou kariéru musela odsunout na druhou kolej a plně se věnovat Starry Night. Všichni si mysleli, že se to uskuteční až za čtyři roky, ale druhý ročník se zrealizoval hned další rok, tedy letos. 


Poctivě jsem si promyslela seznam hostů. Nakonec jsem stejně pozvala všechny, včetně Justina. Justin ale nabídku odmítl. Jako důvod uvedl, že si chce dát oddech od loňského ročníku, kdy byl všem na očích. To samé jsem poznala z vlastního úhlu. Lidé mi gratulovali, fotili mě pětkrát víc než ostatní slavné přítomné hosty, zajímali se o přípravy a chtěli slyšet mé pocity. 

"Nicol!!!" tento pištivý hlas bych poznala i na několik kilometrů daleko. Když jsem se otočila, Kate mi padla do náruče tak prudce, div jsem neupustila sklenku. 

"Konečně jsem tě odchytla," odtáhla se ode mě a prohlédla si mě od hlavy až k patě.  

"Máš nádherné šaty," rozplývala se nad mým zevnějškem. Měla jsem na sobě dlouhé šaty z lesklé stříbrno-béžové látky. Byly to jednoduché šaty na ramínka s hlubokým výstřihem do V. Heslem "v jednoduchosti je krása" jsem se řídila i u líčení a vlasů. Vlasy jsem měla spletené do bohatého copánku spadajícího přes mé pravé rameno. Svůj jednoduchý look jsem vyvážila drahými šperky. Paul byl vysoký jako stožár, a proto jsem musela mít lodičky s vysokými podpatky. 

"Děkuji, ty taky vypadáš krásně," oplatila jsem jí pochvalu. Kate na sobě měla oblečenou černou róbu s kamínky na živůtku. 

"Nádherně jsi zpívala a měla jsi krásný proslov," Kate pokračovala s vychvalováním.

"Děkuji, víš, jak dlouho jsem ho vymýšlela?" položila jsem jí řečnickou otázku. Nesměla jsem vynechat perličky z příprav, ale poté jsem lidi musela obeznámit s novou podstatou Starry Night. Vymyslela jsem, že lidé mohli za večer posílat různé částky, což platilo pro všechny země na světě. Celková částka by šla na vážně nemocné děti, kteří si ty peníze zaslouží nejvíc, a doufám, že jim to alespoň trochu v jejich těžkém životě pomůže.

"Tak už mi pověz, s kým tu jsi," udělala jsem na ní psí oči a Kate se šibalsky zašklebila. Kate jsem samozřejmě nabídla, že na Starry Night může jít se mnou, ale ona se mi omluvila s tím, že tam prý půjde s někým jiným, kdo jí to navrhl jako první. Celou dobu jsem přemýšlela, kdo by to mohl být. Možná se domluvila s Jamesem, se kterým se tu minulý rok seznámila. Myslela jsem si, že spolu začnou chodit, ale tohle přání se mi nevyplnilo. Hodili by se k sobě, což jsem Kate už několikrát opakovala a škádlila ji tím. 

"Jsem tu se svým přítelem," Kate mi řekla úplně novou informaci.

"S Jamesem?" rozzářila jsem se.

"Ne. Už měsíc a půl chodím se zpěvákem, který od tebe na tuto akci též dostal pozvání, a tudíž jsem místo tebe šla s ním."

"Mluvíš o Justinu Bieberovi?" zašeptala jsem jí do ucha.

"Ne!" vykřikla a potom jsme nastejno vyprskly smíchy. Obě dvě jsme si s ním užily dost a nikdy bychom se k němu nevrátily, i kdyby nám sliboval hory doly. 

"Proč jsi mi neřekla, že máš přítele?" 

"Protože jsi byla v té Asii, tak jsem tě nechtěla otravovat."

"Kate, moc dobře víš, že bys mě nikdy neotravovala a že bych ti naslouchala, i kdybych byla na Jupiteru," usmála jsem se. Kate mlčela. 

"Tak s kým tu jsi?" nemohla jsem vydržet čekání na odhalení jejího přítele.

"Seznámím tě s ním, jo?" navrhla mi.

"No jasně, přiveď ho," rozzářily se mi oči. Kate se kamsi rozešla. Než se i se svým přítelem vrátila zpátky ke mně, přijala jsem několik dalších gratulací od celebrit, kterých si nesmírně cením a které beru za svoje vzory. Uvědomila jsem si, že na sebe mohu být opravdu pyšná, jelikož mě pochválili i oni. Taky jsem zjistila, že si mě váží podobně jako já jich, což mě neskutečně potěšilo. Všechna ta práce má nějaký smysl a asi ji dělám dobře. 


S úsměvem jsem se otočila zpátky směrem, jakým Kate odešla. Úsměv mi okamžitě povadl a dokonce jsem málem upustila skleničku. Musela jsem se tvářit hrozně a doufala jsem, že mě takto zaraženou nikdo neviděl. Kate ke mně kráčela i s přítelem, přičemž se spokojeně vedli za ruce.

"Harry?" vyslovila jsem jméno jejího nového přítele překvapeným tónem. 

"Nicol?" on mě napodobil. Nevěřícně jsme na sebe koukali a Kate mezi námi těkala pohledem. Podle Harryho výrazu jsem soudila, že nejspíš nevěděl, že je Kate moje nejlepší kámoška.

"Vy se znáte?" zeptala se Kate překvapeně. Asi jí nedošlo, že se všichni v branži, ať už pouze jménem, znají. 

"No jo..." pokusila jsem se o delší větu, ale nějak mi došla slova.

"Ano, známe se..." Harry to Kate taky potvrdil.

"Vždyť jsme spolu psali ten jeden song, ne?" zalhala jsem. Doufala jsem, že to Harry pochopil a že bude pokračovat v mé lži. 

"No jasně," oddechla jsem si, když Harry zalhal též. 

"Fakt? A vydali jste ho?" zeptal se Paul stojící vedle mě.

"Ne, nakonec ne..." 

"Byla to kravina," doplnila jsem Harryho a zakřenila se na Paula. 

"Ale vždyť jste spolu byli i na tom road tripu, ne?" Paul mi moc nepomáhal.

"No to jo..." vyšlo z Harryho zaraženě.

"Cože? Na jakém road tripu? Jak to že o tom nevím?" Kate nás zasypala otázkami a koukala se přitom na Harryho.

"To bylo jenom focení pro jeden magazín, že jo?" hodila jsem pohled na Harryho a on přikývl.

"Ale nakonec ten magazín nevyšel, takže jsme tam jeli úplně zbytečně. Pamatuješ, jak jsme byli naštvaní, ne?" znovu jsem zalhala.

"Jo, to bylo hrozný," Harry zakroutil hlavou. Kate zkoumala Harryho obličej a asi už zjistila, že lžeme. Kate se o bulvár moc nezajímala, takže nezaznamenala, že jsme spolu minulý rok v jednu chvíli podle médií chodili. Mám štěstí, že místo mě bude doma vyslýchat Harryho.


Ani jsem nepostřehla, jak se to stalo, ale kamsi jsme se všichni čtyři rozešli. Já a Harry jsme se objevili až za Paulem s Kate, kteří si o něčem povídali. 

"Proč jste mi, pane Stylesi, neřekl, že chodíte s mou nejlepší kámoškou?" zašeptala jsem mu do ucha.

"Vždyť jsem Vám to, Nicol, říkal. Nepamatujete?" Harry pokračoval ve vykání. 

"Jak jsem ale měla vědět, že mluvíte zrovna o této Kate, nevíte, pane Stylesi?" 

"Nevím, Nicol," kráčeli jsme spoustu kroků od Kate a Paula. Už se nám mezi těly začali ztrácet. 

"Přeji Vám hodně štěstí u Katinýho výslechu. Můžete mi věřit, že jsou její výslechy mnohdy velmi vyčerpávající," prodírali jsme se mezi lidmi a občas jsem na někoho pozdravně kývla. 

"Děkuji Vám, Nicol, za podporu."

"Víte, pane Stylesi, co je zítra za den?" zeptala jsem se.

"Nevím. Mohla byste mi to, prosím, prozradit?" pokračujeme ve formálním rozhovoru.

"Budeme mít roční výročí od našeho oficiálního rozchodu."

"Máte pravdu, Nicol," usmál se Harry.

"To by chtělo pořádnou oslavu, nemyslíte?" 

"Hmm..." Harry dělal, jako že přemýšlí. "Máte pravdu, Nicol," dodal. 

"Jinak Vám přeji hodně štěstí ve vztahu, pane Stylesi. Určitě toho s Kate ještě hodně zažijete," změnila jsem téma, když jsme se přiblížili ke Kate a Paulovi.

"Proč si vykáte? Vždyť jste říkali, že se znáte," otočila se na nás Kate a jako lusknutím prstů jsme se oba dva zastavili v chůzi. 

"No, znali jsme se..." 

"A už se zase neznáme," vyhrkl ze sebe Harry. Kate nevěřícně zavrtěla hlavou a my jsme vybuchli smíchy.

"Tým Hicol vždy drží při sobě, nemám pravdu, pane Stylesi?" naklonila jsem se k Harrymu a zašeptala mu do ucha, jakmile se k nám Kate otočila zády. 

"Máte úplnou pravdu, Nicol," usmál se na mě Harry. 


☺☺☺

Tak asi tak... 😆

Toto je konec Invisible. Chtěla bych vám všem strašně moc poděkovat za to, že jste tuto knihu četli a doufám, že vás bavila. Dodávali jste mi energii k tomu, abych se rozhoupala a napsala další kapitolu. Chtěla bych říct, že proti Justinovi Bieberovi nic nemám, naopak ho obdivuji, ale prostě jsem ho do této knihy použila jako zápornější postavu. Přeci jen se na veřejnosti nechová moc ukázkově a koledoval si o takovouto roli. 😁 Touto knihou jsem chtěla ukázat, jak je život hvězd úžasný, ale i těžký. 

Ještě jednou moc moc moc děkuji, že jste vydrželi číst až do konce, protože sama uznávám, že to v některých částech bylo nudný. Invisible je moje první kniha, takže jsem se na ní tak nějak "rozepisovala". 😊

Moc si vás vážím! 😘

Nikollle ❤❤❤



Continue Reading

You'll Also Like

5.3K 264 29
Každý máme nějaký sen, stejně jako naše hlavní hrdinka Sandra. Už od malička chtěla být fyzioterapeutka, a díky jejímu otci dostane nabídku od Sparty...
50.7K 1.7K 50
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
5.5K 289 51
Pod tíhou všech těch hadrů, šperků, blesků fotoaparátů tam někde hluboko na dně jsem já. Titulky nejsledovanějších časopisů a internetových stránek...