Ești pentru mine . Finalizată...

By Jess7774

14.3K 983 44

Stadia cea mai grea a iubire e atunci cand incercam sa intelegem aparitia ei in suflet . Asta incearca si cei... More

Titlul capitolului
Inceputul .
Prima zi !
Continue .
Zâmbetul lui .
Ea !
Aici , lângă mine !
Un răspuns .
Simt o ciudățenie în suflet !
Noua persoană .
20 noiembrie !
20 noiembrie continuare !
Plec , dar nu mă uita ! .
Din nou respir !.
Acasa
Paralel viselor .
Eu știu că ești a mea !
Fără el .
Insemni mult mai mult decât orice !
Nimic nu e pierdut !!
Te-am căutat !
Sferturi de secunde !
Sunt chiar aici !
Ca în prima zi !
Libertate ! .
După tine .
20 Septembrie .
20 Septembrie continue .
Unde pot fi ? .
Mergem împreună .
Doar alături !
Speranțele nu dispar .
Vreau contrariul .
Nu pot fără tine .
Nu pot fără noi !
Ceea ce nu-mi doresc .
Coșmaruri reale .
Tu , doar tu !
Amintiri comune .
Continue .....
Oare e un sfârșit întunecat ?
Am murit , atunci când ai plecat .
Continue ....
O vreau !
Pe drumul nepotrivit .
Pe drumul potrivit .
Continuee.....
Imi e dor !
La marginea stâncii .
La un pas de sufletul tau !
Mi-am lipit sufletul de tine !
In brațele mele .
Ești pentru mine !
Ești pentru mine !
Ești pentru mine !
Ești pentru mine !

Am reușit !

393 22 0
By Jess7774

Cassie
Când îl aud pe Robert că rostește cuvintele pe care le-am așteptat atât de tare . Imi vine să sar în sus de bucurie .

  După o discuție destul de lungă își pentrece părinții , dau și eu la revede . Când iesă din casă , răsuflu din tot sufletul . Mă dor obrajii de atât zâmbet . Scot telefonul șii trimit lui Kelly un mesaj .

,, Eu azi vin în oraș după haine , te aștept la mine la un suc . ''

Aud cum telefonul lui Robert se lovește de masă , mă sperie asta puțin . Nu reușesc să trimit mesajul ,  Robert intră pe ușa din bucătărie . Nu mai face nici un pas .
- Vă mulțumesc mult . Ridică colțul gurii și mărește puțin ochii , mai are el să zâmbească atât de frumos ?  vorbesc prostii , mi-am spus să nu mă îndrăgostesc în el . Dar cum să mă contrazic cu sentimentele mele , dacă aș avea putere asupra lor , dacă aș controla eu tot : ar fi superb .
- Pentru nimic . Imi cer scuze pentru ..... amm faza de dimineață . Chiar a fost amuzant să-l vad cum vorbea serios în lenjerie . Imi vine un val de râs pe care nu-l pot opri la timp .
- Nu mai râde . Dau din cap , findcă daca avea să încerc să vorbesc ceva , era să mă râd ca nebuna . El mă face mai tare să râd , când îi văd zâmbetul mă umflă cu totul
- Pot să plec ? mai am de lucru .
- Da  .

Nici trei minute nu au trecut , că el a venit să se mai mofturească puțin .
- De azi lucrezi oficial  .
- Bine . Intorc capul și mă prefac că sunt ocupată nesimțindu- i prezenta .
- La fel , de azi vei dormi aici . Camera ta o știi deja . Dau din cap în semn că am înțeles . Se întoarce pe călcâi , dar nu pleacă , stă nemișcat câteva clipe .
- Peste câteva ore , am sa vin să-ți spun ce vreau la prânz . De data asta se întoarce și pleacă . Nu am opservat de când m-am deprins cu el , oare e posibil într-un timp atât de scurt să primești o persoana în sufletul tău ? felul cum sa comportat Robert , nu e posibil să-mi intre in minte și suflet . Există oameni pe care nu poți să-i înțelegi , care au o altă lume , trăind în ea fără ca să te opserve pe tine . Uneori cred că și eu trăiesc într-o așa lume . Doar că eu , accept toate mofturile oamenilor și toate gândurile , și pot explica ca să mă înțeleagă . 

Il văd pe Robert cum iese din cameră îmbrâcat frumos , are un stil de gentleman . Mă ridic în picioare scuturându-mi șhorțul de praf .
- Eu merg la cumparaturi , vin într-o oră . Il petrec cu privirea , până ce iese din casă .

Aud soneria care mă face să tresar . Privesc ceasul , doar jumate de ora . Văd pe ecran un băiat nu e Robert . Înțeleg că e străin , ceea ce mă sperie . Deschid ușa și-l aștept la câțiva metri de intrarea în casă. De după ușa mare se strecoară un băiat năntuț , cu parul caștaniu și puțin creț , la buze seamănă bine cu Robert , și poate că nu doar . Aseară a fost aici , era în compania lui Robert prea des .
- Buna . Se salută fără să mă privească , duce privirea prin toată casa .
- Buna ziua . Până la urmă își oprește ochii , care îi umblau ca doi nebuni , asupra mea .
- Robert încă nu e ? .
- In jumate de ora se întoarce . Rămân la locul meu , fără să fac o micuță mișcare . Nici el nu își i-a privirea de la mine .
- O să-l aștept aici , poți să-mi aduci un ceai . Raspund cu un da scurt , și întreb ce ceai dorește . După ce îmi spune toate detaliile și gusturile , fug în bucătărie să dispar din privirea lui . Până prepar ceaiul stau și fac multe încercări , mă gândesc ce să fac ca să nu simt incomoditatea .
   Las ceaiul pe masă și încerc să fug din privirea lui .
- Poți să te așezi ? imi arată cu mâina spre canapeaua din fața lui de peste masă . De ce fugeam asta și ma prins . Speram să nu-i țin companie , dar se pare că asta îmi e soarta : să cad în situații dintre cele mai incomode .
- Ce ați făcut aseară cu Robert ? îmi dreg glasul , dar nu vreau săi răspund . Nu pot să uit memontul de azi dimineață . Când m-am trezit și l-am simțit pe Robert în spatele meu , cu o mâina pe abdomenul meu și cu cealaltă pe sub capul meu . Eram în brațele lui . Nu avea cămașa pe dânsul , dar ce straniu că pantaloni încă îi avea . Mă simțeam ciudat dar tot odată bine . Mi-se făcea greață la gândul că am avut ceva . Imi spuneam într-una în minte că nu a fost nimic findcă eu asta nu țin minte . Băusem doar un pahar , nu era posibil să pierd memoria . Dar dacă el .... am alungat orice gând grețos . Până nu a venit el și mi-a spus că nu a fost nimic , că într-adevăr nu sa atins de mine .
- Se pare că eu am adormit înainte ca toți să plece .
- Da , dar se pare că voi ați dormit împreuna ! își arată colții . Nu-mi place că e indelicat . Vrea să știe mai multe decât e nevoie .
- Asta a fost o greșeală și , doar a adormit lângă mine .
- De ce te-ai agitat ?
- Findcă nu e frumos ce a făcut el și , ce faci tu .
- Eu ? dar e frumos să vii să te culci cu un strain ?
- Nu am făcut-o ! sunt gata să sar la el , să-l las mort acolo . De ce mă învinuește pentru ceea ce nu am făcut .
- După tine se vede că ai făcut-o . Lasă cana pe masă și mă priveste .
- Nu poți să judeci după înfățișare . Imi șterg lacrima cursa până la jumate de obraz .
- Ai venit aici ca să-l minți , să-l lași fără bani . Am mai văzut ca tine . Scutur capul , nu pot să-l mai ascult cum mă acuză fals . Nu am nici un gând din toate acestea .
- Am venit să-mi fac bani , nu am nici o treabă cu el .
- La naiba crezi că nu văd cum îl privești ? !! îmi sună vocea lui în urechi , prea zgomotoasă și dureroasă . Chiar dacă nu e atât de puternică la fel ca la Robert .
- Te greșești . Se lasă pe spetează și duce cu mâina în dreptul meu .
- Doar să încerci să te atingi de el cumva , doar să încerci să-l minți . Poate e mare Robert  , dar se lasă repede păcălit de târfe . Imi țâuie urechele de la cuvintele lui . Mă numește cu cuvinte pe care nu le-am mai auzit în adresa mea . Au sunat cuvinte care nimeni nu m-a descris cu ele . Il urăsc pentru asta , îl dezgust . Nici prin cap nu mi-a trecut să fac una ca asta . Nici nu aș putea să procedez astfel , nu am venit pentru asta . Și nu are dreptul să-mi spuie să nu fac ceea ce nici nu am dorit să fac . Imi șterg lacrimile și mă ridic în picioare . Nu mai sunt obligată săi ascult cuvintele murdare .
- Dacă asta e tot , eu am să plec . Mi-a devenit neplăcut să vorbesc cu tine .
- Te crezi mare deșteaptă ?
- Nu , doar cred că nu are sens să vorbesti despre lucruri inreale . Se ridică brusc în picioare și mă sperie .
- Mai auzit bine , nu te atingi de el , nici nu te gândi . I-au ajuns târfe care l-au scurs de bani . Ohii îi sunt nebuni , de parcă ar fi gata să omoare pe cineva pe aici .
- Stai fără griji , nu sunt cea care crezi . Mă întorc și fug pe scări spre camera mea . Am nevoie de câteva minute de liniște . Mi-a spus cândva tata să nu atrag atenția la cuvintele murdare , care nu au deaface cu tine . Eram în prima zi de școală , mi-se făcuse rău . Pentru prima oară văzusem tuman în fața ochilor pe când afară era soare . Știam că nu e de la natura , am înțeles că asta e problema mea . Imi aduc aminte că am căzut atunci în fața a doua mii de copii și maturi . Nu a fost totul atât de groaznic pe cum a doua zi de școală , când am intrat în clasă . Toți au început să șoșotească la urechi . Am înțeles că ceva nu e-n regula , dar ce a urmat nici nu-mi dădeam seama că poate să fie posibil . Unul din copii a spus că atunci când am căzut la pământ . Printre ștrampi , sub fusta a văzut chiloțeii mei . In ziua ceea au râs neâncetat de mine , eu strigam la ei , să nu râdă , nimic nu era amuzant din ceea ce spuneau ei . Am ales să fiu ,, prințesa chiloților '' . A continuat până în momentul când nu mai puteam să vărs lacrimi , până când durerea de cap a devenit  insuportabila . Am decis săi spun tot tatălui , nu mai aveam putere să trec peste tot de una singura . In seara aceea , ma luat pe genunchi , ferindu-mi o șuvița rebela după ureche .

,, Atenția pe care li-o oferi tu , îi face mai agresivi . Iar pe tine , mai slabă . Da , te numesc , cu cuvinte urâte , fără să-ți cunoască sufletul . Fără să te cunoască pe tine adevarata . Dar asta e vina doar a lor . Nu ești obligată să le faci pe plac și să le demonstrez că nu ești așa , cum o spun ei . Findcă vorbele lor , nu te schimba pe tine . Tu esti ceea ce ești și , cuvintele murdare a copiilor din clasa ta nu va schimba asta niciodată . Fii mândră de tine findcă nu ai greșit cu nimic . Și vei vedea cum toți copii răutăcioși vor uita de cazul tau ; micuțo , nu asculta cuvintele altora , tu te cunoști mai bine ! ''

Imi e dor de el , îmi e dor de îmbrățișările lui , de cuvintele lui magice după care mă vindecam . Unde e acum să-i cer sfatul . Să-mi spună dinou că nu trebuie să ascult aceste cuvinte ?

Robert
Arunc pachetele pe masa din bucătărie, ascultându-l pe Alex cum râde de menajera mea .
- Cine ți-a lovit o piatră în cap , probabil ea atunci când te gândea-i la angajarea ei .
- Să știi că nu cară pietre , cum o faci tu .
- Hey încerci s-o aperi cumva ?
- Deja am făcut-o lașule . I-a un biscute și îndoapă , măcar când mănâncă poate să tacă .
- Te comporți ciudat Robert , de câteva zile nu-mi mai placi . Stă holbat la mine , așteptând un răspuns încrețitor ca și coiful lui .
- Am câștigat pariul cu tata , cum pot alt fel să fiu ? .
- Hai lasama cu pariul acesta , care tu ai știut că-l vei câștiga . Imi dau cafeaua peste cap și mă râd în ciuda lui .
- Nu am știut defapt . Imi ridic mâina și trec cu ochii peste ceas , unde văd că e ora patru .
- Cât ai de gând să o mai ții ? .
- Domnule cretin , îmi face plăcere discuția dumneavoastră de câcat , dar sincer mă grăbesc . Lăs valul de râs să iasă înafară , și așa prea mult l-am ținut acolo . Scoate un prosop curat și-l aruncă în mine .
- Nu te mai schimbi Robert . Trec glorios pe lângă el arătându-i degetul ce-l mai mare , pe care îl merită .
- Și ai spus că m-am schimbat . Nu încerca să joci cu mine , știi că nu am nici o regulă la jocuri . Caut prin toată casa și iar nu o pot găsi , unde ar fi din nou bruneta asta . O găsesc la terasă , curățind florile de cameră cu mare atenție . De parcă ar avea suflet acea floare , câtă grijă pentru o floare amărâtă .
  - Cassie ! O strig mai tare ca să mă audă din prima . Lasă cărpa din mâină și , se îndreaptă spre mine , îmi părea că azi va fi mai veselă , a intrat la lucru . Dar tristețea ei spune contrariul .
- Sa întâmplat ceva ? când se apropie îi văd ochii roși de la plâns și fața prea palidă .
- Nu , nu totul e bine ! încearcă să-mi zâmbească dar o dă în bară . Nu poate zâmbi când e trista e prea fals .
- Imi pare rau daca ceva ..... sau poate totusi îmi spui , poate te ajut ?
- Nu ai cu ce , m-am certat cu mama . Lasă capul jos .
- Bine , atunci ridicăte sus , îți dau câteva ore să te calmezi .
- Nu e nevoie e-n regula . Nu vreau s-o mai presez și mă prefac că o cred .
- Vreau să mergi să-ți arăt ce vreau să mănânc . Mă pornesc știind , că va veni din urmă ca un țâncușor mic . Ajungând în bucătărie îi văd fața încrețită a lui Alex .
- Ce te face atât de urât ? își dă ochii peste cap iar pentru mine e încă o victorie glorioasă . Ochii lui Alex se ațintesc pe Cassie , nu-mi place holbatul acesta , și începe să mă și scoată din sărite . Ce mama naibii se tot uită la fata asta , de parcă i-a dat în nas .
- Fii atentă . Scot ce-l mai mare cuțit din  casa asta și încep să feliez peștele atent și subțire . Nu stau prea mult și-i întind ei . Imi arunc fundul pe scaunul de lângă ea și o urmaresc cum se descurcă . Okeyyy mâina îi tremură și mișcările le face prea brusc . Fac un pas în urma ei și-i apuc mâinele de la spate încât tresare .
- Shhh nu-ți fac nimic , doar vreau să te învăț . Alex nu-și ia mutra de la noi , mărind tot mai tare beliți . Mă amuză toată scena asta , îmi place frica ei și , îmi place furia lui . Doi iepuri dintr-un foc Robert , cât de tare ești . Mirosul ei mă face s-o înșfăc și să-l alung pe creț ca să nu ne vadă ce prostii vom face , defapt ce prostii eu am în gând . E atât de comodă , iar mâinele ei moi ai naibii îmi răscoală fantezia . Doua mânuțe mici , umblând pe spatele meu , ohh cât îmi e de greu să n-o arunc în pat . Când finisăm  de tăiat peștele , se termină și imaginația mea perversă ... .

Continue Reading

You'll Also Like

702K 17.2K 50
-Ce vrea printesa mea? -Pe tine,daddy... -Dorinta ta mi-e porunca,baby girl. Cartea contine limbaj licentios, continut sexual si violenta fizica. Ci...
503K 23.9K 73
Samanta Smith este o fata obișnuită de liceu, dar eticheta de 'nevăzută scolii' o face ignorata și batjocorita de toți. Alexander Kirst se muta foart...
239K 8.1K 45
Stormy Manson, o adolescentă pasionată de muzică și distracții alături de prieteni, ajunge să fie fascinată de Marko Adams, un tânăr care pare să fie...
1.1M 78K 55
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul 1 la categoria Dragoste în cadrul concu...