Stay high

By ioaxvi

22K 707 74

"Am trăit mereu in trecut, dar vreau să incep o viață nouă... vreau să uit tot ce s-a intamplat, să las trecu... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Anunt❗
❗ANUNT ❗
Capitolul 23
Anunt

Capitolul 9

1K 31 0
By ioaxvi

  Mergeam încet spre casă, cu o cască în ureche, când îl văd pe tata, încuind uşa. Ce repede am ajuns.

-Tată? întreb eu amuzată, văzându-l cum îşi scapă cheile pe jos.

-Oh.. bună Lucy, spune el grăbit.

-Bună..

-Ştii ? eu acum mergeam la servici.. şi... spuse tata, descuindu-mi uşa.

-Ăăă .. tată..

-Da, scumpo ?

-Cât mai lucrezi schimbul 2, întreb eu curioasă, învârtindu-mi inelul pe deget.

-Păi nu ştiu.. cred că vreo două săptămâni, se scărpină în cap.

-Aha..., şi un zâmbet idiot îmi apăru pe față, când mi-am adus aminte de ce făcusem aseară.

-De ce ? mă întreabă acesta nedumirit.

-Păi voiam să te întreb dacă mă laşi diseară să dorm la o colegă...

-Păi., ce colegă? mă întrebă, punându-mi capac. Fuck, la asta nu m-am gândit. Gândeşte Lucy, gândeşte!

- Ăăă.. La Steff, spun eu repede, gândindu-mă la cea mai genială idee. El nu ştie că defapt m-am certat cu ea.

- Bine, spune el schiţând un zâmbet. Îi zâmbesc înapoi, iar acesta mă cuprinde în braţe. Nu îmi place să îl mint, dar altfel nu m-ar lăsa să merg nicăieri. Şi ţinând cont că e schimbul doi, oricum nu ar fi mers, ca ajunge acasă în jur de doi'șpe.
  Am intrat în casă, salutându-l de plecare, şi mi-am aşezat geanta în cuier, şi papucii undeva într-un colţ. L-am căutat pe Adam dar nu l-am găsit nicăieri. Probabil mai are ore, sau dacă nu a primit vreo detenţie. Numai prostii face ăsta. Decid să merg să fac o baie. Laa uşa de la intrare neîncuiată, astfel încăt Adam să poată intra în casă. Merg în baie, şi dau drumul la robinet, lăsând apa fierbinte să curgă. Mă duc în camera mea, de unde încep să caut un prosop. Am coborât cu prosopul după mine, ducându-mă la bucătărie să pregătesc ceva de mâncare. Mie nu mi-e foame, dar lui Adam sigur o să îi fie. După ce aşez masa, şi las un vas în cuptor, ca să stea la cald, urc treptele în grabă, şi închid robinetul. Îmi las hainele pe coşul de rufe. Îmi introduc un picior în apă, verificându-i temperatura. Era perfectă. Intru cu totul, apa mai având puțin şi dădea pe afară. Aburul era prezent în toată baia, iar spuma făcea ca totul să pară desprins dintr-un vis. Împăturesc prosopul, şi mi-l aşez sub cap, care acum era lăsat pe spate. După câteva zeci de minute, uşa de la baie se deschise, şi Adam îşi făcu apariția.

-Ce faci idioato? Nu mă puteai aştepta la şcoală să mergem împreună acasă? mâ întreabă uşor supărat, şi amuzat în acelaşi timp.

-Ai uitat drumul spre casă, sau ce? întreb eu, adâncindu-mă sub apa fierbinte, surâzând. Acesta se uită urât la mine, ridicând o sprânceană. Oh nu, asta nu e bine. I-a venit o idee, şi asta nu e de bine. Zâmbeşte pervers şi se uită pătrunzător la mine.

- Ce nostimă eşti, spune el mimând un râs fals. Las că vezi tu, spune el trecându-şi rapid tricoul peste cap, aruncându-l undeva în baie. Se dezbrăcă cu totul, în mai puţin de douăzeci de secunde era dezbrăcat la min în baie. Îmi zâmbeşte pervers şi se aruncă în cadă, stropind cu apă în toată baia. Ce măgar! nu îmi pasă cum va face, dar el va şterge apa din baie. Asta nu se face, e un fraier care se ţine numai de prostii. Mă ridic în picioare, vrând să ies din cadă, enervată.

- Tu ştergi apa de aici fraiere, spun eu nervoasă, începând să mă înfăşor într-un prosop. Acesta se uită suspicios la mine, şi când se prinde de ce vreau să fac, mă prinde de talie şi mă trage înapoi apă. M-a luat în brațe, şi m-a lipit de faianța rece. Am suspinat încet, trecându-mi mâinile prin părul său mătăsos. Şi-a zdrobit buzele de ale mele frământându-le puternic. I-am raspuns imediat, încolăcindu-mi brațele în jurul lui. M-am desprins din sărut, dându-i drumul din braţele mele.

  - Nu avem timp acum? spun eu ieşind din cadă, învelindu-mă în prosopul mare şi călduros.

- De ce? mă întreabă Adam nedumirit.

- Am vorbit cu Nick că merg la petrecerea lui diseară. Şi i-am zis că vin cu tine, deci mişcă-ţi fundul şi îmbracă-te. Adam mă privi leneş, şi se ridică în cele din urmă din cadă, învelindu-şi trupul într-un prosop. Am scos uscătorul de păr, şi am început să îmi usuc claia udă de păr. După ce am văzut că umezeala dispare, am scos placa de păr şi l-am îndreptat. După ce am fost mulţumită de rezultat, am stropit cu puţin fixativ, şi am aranjat placa înapoi în sertar. M-am machiat, optând pentru un tuş negru de ochi. Am trasat o linie groasă deasupra ochiului, după care am aplicat puţin rimel. Mi-am colorat buzele cu un vişiniu închis, după care m-am îndreptat către camera mea. Căutam ceva haine mai de petrecere prin dulap, şi în final, am ales o pereche de pantaloni negrii cu cranii extrem de mulați şi un maiou larg, negru. Nu am eu un corp super tonifiat, nici abdomenul nu e plat, dar hainele astea mă avantajează. Plus că, scopul meu în viaţă nu e să am un corp după care toată lumea e înnebunită, ci să mă distrez. Şi în orice caz, Adam mă iubeşte oricum, deci nu prea contează. M-am încălţat cu o pereche de ghete negre în stil gothic şi părul l-am lăsat să curgă pe umeri. Mi-am luat geanta din cuier şi am coborât.

-Ooh.. wow, spuse Adam având gura în formă de "o". Nu am spus nimic, doar am chicotit.

-Arăți...

-Ca o drogată? întreb eu amuzată. Acesta îşi schimbă expresia facială şi continuă.

- Neah, eşti urâtă oricum, spune râzând. I-am dat un pumn în umăr, după care am ieşit din casă încuind uşa.

- Unde mergem? mă întreabă el aprinzându-şi o ţigară.

-Mi-a zis să mergem în gangul de azi dimineață. Ne întâlnim acolo cu el, îi zic eu furându-i ţigara din mână. În vreo zece - cinş'pe minute am ajuns în gang, unde l-am văzut pe Nick fumând o ţigară. Când ne vede, o aruncă pe jos şi o stinge cu piciorul. A bătut palma frățeşte cu Adam, după care am pornit spre casa lui.

- Stau departe, Nick? întreb eu curioas, spărgând tăcerea.

-Vezi casa aia mare de-acolo? mă întreabă amuzat. Dau afirmativ din cap, aşteptând să răspundă.

- Mno, încolo ne îndreptăm.

După vreo zece minute în care băieţii au vorbit între ei despee diverse lucruri, am ajuns la casa lui.  Am intrat în casă şi am văzut o grămadă de oameni acolo, înecaţi în fum de ţigară şi alcool.  Oare parinții lui nu-i ziceau nimic?! Pe mine m-ar omorî tata. Bineînţeles, dacă ar afla.

-Dar părinții tăi? întreb eu oarecum stânjenită.

-Pff.., pufneşte el emervat. Care părinți?! mai bine fără ei.. oricum îi urăsc. Mă reduce la tăcere replica lui. Cum îşi poate urî părinţii? eu aş da orice numai să o mai pot vedea o dată pe mama. Îmi plec capul, şi continui să merg.

- Mama e plecată cu afacerile pe nu ştiu unde, m-a uitat complet, bânuiesc că e pe undeva şi se distrează cu vreun bărbat,  şi taică-miu.. ei bine.. era singurul care mă înțelegea., continuă acesta, greoi. Nu mă aşteptam la asta, adică sigur nu a avut un trecut uşor. Aş întreba ce s-a întâmplat cu el, dar am văzut că îi e greu să vorbească despre asta. Nick mă priveşte, şi îşi dă seama la ce mă gândeam.

-E mort... s-a sinucis, spune frustrat. Continuă să meargă, până am ajuns la baza scărilor. Şi eu care mă plângeam că am o viaţă nasoală..

-Îmi pare rău, murmur eu încet.

-Mda.. şi mie, spune el respirând greoi. Îi e greu, îmi pot da seama asta. Cu timpul probabil o să fie mai bine.

-Şi stai singur ? schimbă Adam subiectul, ştiind că s-a lăsat liniştea între noi.

-Nu, spune el revenindu-şi în fire, zâmbind. Uite cu grupul de acolo, spune el, arătând cu degetul spre un grup de tineri care fumau.

-Jess! veniţi un pic! strigă la ei.

-Şi ei sunt în aceeaşi situație ca tine ? întreb eu curioasă. Adică bănuiesc că dacă locuiesc în aceeaşi casă trebuie să aibă ceva în comun.. zic şi eu..

-Aproximativ.. , de exemplu  Lucas şi Jasmine au fugit de acasă că părinții lor îi urau. Spune el trăgând dintr-o ţigară pe care abia a aprins-o.

-Sunt frați? întreb eu curioasă.

-Da, afirmă acesta. Uite, pe tipa de acolo o cheamă Lauren. Tatăl ei o abuza iar maică-sa nu facea nimic în privinţa asta.. aşa că a preferat să ni se alăture. Părinţii lui Joe au vrut să se mute în State, iar el nu voia. Avea şi, încă îşi are, prietenii aici. Şi Jess.. ei bine... era nevoită sa stea cu tatăl ei care mereu o bătea.. iar maică-sa.. e undeva pe centură... spune acesta continuând să fumeze.

În câteva minute au venit lângă noi trei fete şi  doi băieți.

-Bună, îi salut eu timidă.

-Hei, eu sunt Lauren, mă salută o tipă blondă. Ele sunt Jess şi Jasmine, spune, arătând către fetele din dreapta ei, care la rândul lor m-au salutat.

-Bună.. Eu sunt Lucy, mă prezint eu, luându-l de mână pe Adam.

-Iar ei sunt Lucas, pe scurt Luc, şi Joe, continuă Nick, stingându-şi ţigara, lăsând-o în scrumiera de pe masă.

-Încântată, răspund eu.

Am observat că ei nu erau ca majoritatea tinerilor. Erau oarecum.. diferiţi. Lauren era plină de piercing-uri şi tatuaje.. era îmbrăcată cu un tricou roşu, deasupra buricului, nişte ştrampi negrii peste care nişte pantaloni scurți, gri şi nişte cizme negre fără toc. Era blondă cu ochi albaştrii. Jess era îmbrăcată complet în negru, cu o jachetă neagră de piele, plină de ţinte, genul ăla punk. Avea părul vopsit roşu, într-o parte mai lung şi într-o parte ras şi ochii negrii, pe când Jasmine era brunetă, cu ochii ciocolatii. Era îmbrăcată cu un tricou larg, pantaloni mulați şi nişte bascheți înalți până la genunchi, cum poartă tipii ăia "emo". Semăna extrem de bine cu fratele ei, Luc, care era îmbrăcat în acelaşi stil ca Nick. Avea un flash imens în ureche şi era plin de tatuaje. Şi el avea păr negru şi ochi ciocolatii. Joe avea o creastă verde cu albastru pe mijloc, şi avea ochii verzi. Avea pantaloni negrii, mulaţi şi un hanorac verde.

Adam sparse tăcerea, spunăndu-ne să ne aşezăm. Ne-am dus într-un colț şi ne-am aşezat pe o banchetă mare la o masă neagră, din sticlă.

-Şi... Lucy? Am auzit că nu eşti aşa de cuminte cum pari.. începe Nick să râdă.

Înainte să-i răspund, mi-am aprins şi eu o țigară.

-Depinde la ce sens te referi, spun eu, provocând râsete. Am tras ub fum din ţigară, scoțând fumul pe nas.

-Ştii să faci cerculețe? întreabă curios Luc.

-Da, mă mândresc eu. Am tras de două ori din țigară, şi am scos fumul pe gură, făcând căteva cerculețe de toată frumuseţea.

-Oooo.. cine te-a învățat ? Exclamă acesta, amuzat, luându-mă peste picior. Îmi rotesc ochii, după care am mai luat câteva fumuri.

- Singură, răspund eu uitându-mă ciudat la ei. Ce? nu e aşa de greu.

- Vrei să încerci ceva nou? mă întrebă Lauren amuzată de felul cum îi iau pe toţi peste picior. A scos din buzunarul pantalonilor o cutiuţă neagră cu capac argintiu. Joe i-a dat peste mână nervos.

- Ce vacă eşti, se plânge el. Parcă nu mai aveai. Aceasta începe să râdă şi îi scoate limba.

Nu uitaţi să votaţi dacă vă place, şi nu ezitaţi să îmi lăsaţi părerea voastră în secţiunea de mai jos. Până dat viitoare, ce credeţi că a scos Lauren din buzunar?

Continue Reading

You'll Also Like

694K 22.5K 76
Când soarta îi aduce o pereche de ochi albaștri în cale, nu ezită o secundă să îi privească. Ambiția și curiozitatea ei o intrigă să cunoască poveste...
179K 7.5K 44
Ea-tipul de femeie care s-a realizat în carieră mai mult decât visase vreodata. Ceea ce ii lipseste este împlinirea pe plan personal. O femeie dură ș...
27.8K 1.5K 47
"Biblia spune: dragostea niciodată nu piere* iar dacă piere, nu a fost dragoste" Ce rămâne de făcut când mă îndrăgostesc de colegul de celulă al...
246K 9.1K 49
El-golanul din liceu , popularul scoli, bad-boy. Ea-fata timida ,noua in liceu care trecea neobservata. Oare destinul ii va apropria?Oare vor fii...