MAFIA

By Sasuke-sama79

2.7K 83 3

Sa:Te iubesc. S:... Sa:Tu ma iubesti? S:Cum as putea iubi pe cineva care face rau altor oameni. More

Întoarcerea acasă
Secretul Karei
Ultima clipă
Era sa fiu violata de un prof
Schimbarea
Intâlnirea
Te iubesc fară să vreau
Nu te vreau
Răpirea
Răpirea partea a 2-a
Adăpostul părăsit
Viața alături de un ucigaş
Căutarea
O plimbare pe afară
Secretul lui Itachi
Sfârşitul mafiei rivale
Capul mafiei
Cearta aduce o furtună
Dragoste nevinovată
Schimbări
Intâlnirea
Probleme
Ce a fost a fost
Finalul

Fata cea bună

136 2 0
By Sasuke-sama79

Stateam linistita pe banca asteptand autobuzul ,incercand sa ignor muzica zgomotoasa si pe Kara care le spunea baietilor minciuni despre mine,nu stiu ce i-am facut de se poarta asa cu mine.Am ajuns sa fiu badjocora tuturor si nici macar nu am pe cineva care sa ma apere sau care sa-mi fie alaturi.Poate ca sunt prea moale pentru lumea asta cruda.Am vazut pe unul dintre ei ca se aseaza pe banca langa mine dar am incercat sa ma uit in partea opusa ,dar ma apuca de barbie obligandu-ma sa ma uit la el ,in timp ce inca unul se aseaza in stanga mea.
S:Ce vrei? Ciudatule lasa-ma!
?Uite ba asta stie sa vorbeasca,ce ai crizat-o ,stai cuminte ca nu te violez.
M-am ridicat in picioare si mi-am luat geanta cand celalalt individ ma inpins jos pe ciment.
S:Au…
?HAHAHAHAHAHAHA
?Ce proasta ie asta…
Am auzit-o apoi pe Kara cum incepuse sa rada alaturi de ei,apoi am incercat sa ma ridic insa fara speranta .Kara m-a prins de par si mia ars o palma,oameni treceau pe langa noi si priveau ,dar nimeni nu sarea in ajutor.
K:Nu ai de gand sa spui nimic ,curvo!A tipat la mine si ma tras mai tare de par.
S:Dar ce ti-am facut eu tie?Am spus intr-un final si fara sa-mi dau seama ca lacrimile imi umplusera fata.
K:Ai venit aici in orasul meu sa te dai mare cu fitele tale de inteligenta,dar tu aici esti un zero nu ai nici o putere in fata mea,toti cei din facultatea ta de 2 lei ma cunosc si ar fi bine sa faci ce spun eu daca vrei sa nu ai probleme.
A spus dupa care ma inpins si ma scuipat,iar unul dintre baieti a aruncat cu apa peste mine.Autobuzul a sosit intr-un final si am urcat repede inauntru,spre ghinionul meu si cei doi baieti de mai devreme se aflau acolo.Pe scaunele din spate se afla Ana care nu ma observase ,deoarece privea pe fereasta si asculta muzica la casti.Nu mai vreau sa am incredere in nimeni ,dar am nevoie de cineva sa ma protejeze ,nu ma descurc singura.
S:Hei Ana!M-am asezat langa ea pe scaun.
A:Hei,Sakura!Dar ce ai patit arati gruaznic.
S:Asta nu conteaza acum ,vreau sa-ti propun ceva.
A:Ascult…
S:Ai spus mai devreme ca nu-ti place sa faci naveta.
A:Da…
S:Am inchiriat o garsoniera ,si ma gandeam…
A:Daaaa,mersi,mersi o sa fim colege de camera ,abia astept ,trebe sa-mi strang lucrurile ,s-o anunt pe mama…
S:Ok,maine dupa ore o s-o rog pe mama sa ne ajute cu bagajele tale.
A:Mersi mult Sakura esti cea mai buna!
Am coborat din autobuz si m-am indreptat spre casa,sper ca am procedat corect.Directoarea a spus ca ma voi putea transfera in minim doua luni ,iar singura nu voi rezista aici.
Intre timp
Ga:Bine ,maine sunt acolo!
Gaara pov
Am inchis telefonul si mi-am continuat drumul spre spital.Nici nu a iesit bine din puscarie si deja facu o prostie,ma gandeam ca iar s-a inbatat ca bou cum facea de obicei cand se certa cu Sakura atunci cand erau impreuna.Nu pot sa cred cum ne-au lasat balta jegosi de OG si restu.Probabil ca au planuit asta de mult,dar de ce?Cezar ia mituit cu ceva,cu ceva mai valoros decat bani.
Sper numai sa nu fie si mafia Cholo implicata ca oricum suntem foarte putini si nu cred ca mai avem sanse sa ne marim teritoriul .Sasuke era arma secreta dar daca acum zace in spital ,trebuie sa facem rost de membri urgent.Am intrat in camera unde Itachi jelea de doua zile mai rau ca sorumea cand se uita la telenovele.
It:Si io care voiam sa mergem in club sa bem dupa cursa,cum faceam in fiecare sambata ,nici nu ai vazut cum ti-am decorat camera…de ce…fratiorul meu…
Ga:Terminasi de bocit?Ca azi avem treaba.
It:Viata lui Sasuke e mai importanta decat misiunile tale.
Ga:Si crezi ca-l ajuti cu ceva daca stai si plangi,ar trebui sa fi fratele mai mare si mai responsabil.
It:Despre ce este vorba.
Ga:Un tip care are un bordel…
It:Megem intr-un bordel?!Spune Itachi in culmea fericirii.
Ga:Nu ,lasa-ma sa termin.Vrea sa i vinda bordelul lui Cezar,cica ar fi adus fete tocmai din europa care au fost pacalite la concursuri de Miss ca vor castiga o excursie si…
It:Ce nenorocit!
Ga:Vreau sa fiti cu ochii pe el ,eu voi pleca pana in Suna sa-i iau pe Kankuro si Temari.
It:Si unde vor sta?
Ga:Eu si Sasuke avem un Motel al nostru,pe care l-am golit noi acum mult timp si am angajat niste oameni sa lucreze acolo.
It:Aha…istet.

Gaara pov
In orasul asta nu poti avea incredere in nimeni,trebuie sa te pui pe picioarele tale pentru ca nimeni nu este acolo sa te ajute.Poate ca tipi astia din Akatsuki par niste pampalai dar au fost mereu alaturi de mine ,am fost mereu uniti.Asta pentru ca toti avem vise la care tinem si pentru care merita sa lupti ,de asta am vrut sa ii aduc si pe frati mei aproape.Pentru ca toti suntem o familie oricat de departe ar fi ,mereu va fi cineva acolo sa se gandeasca la noi.

Continue Reading

You'll Also Like

233K 3.8K 26
CARTEA E FINALIZATA -Daddy eu.. -Te culci cu mine și acum încerci sa fugi! Ce dracu! Voiai sa te iert așa din prima?! Well nu merge așa cu mine. Voi...
470K 19.6K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
54.9K 2K 51
De cele mai multe ori prima iubire din viața cuiva rămâne mereu acolo, într-un colț al inimii, de aceea ne amintim mereu de ea. Însă, mult mai import...
686K 19.5K 70
"-nu irosi ce stim amandoi ca ai -o sa incerc sa invat mai bine. imi pare rau! -la naiba,nu incepe! palmele lui lovesc catedra si un pix se rostogol...