My sweet, beautiful Amber //n...

By savior_gurl

572 46 21

"Kde je moje dcera?!" "Ahh.. zlato věděl jsem, že se na ni zeptáš.. Lisa je vážně rozkošná.. " "Proč mě tak m... More

O N E
T W O
T H R E E
F O U R
F I V E
S I X
S E V E N
N I N E
T E N
E L E V E N
T W E L V E

E I G H T

42 2 0
By savior_gurl

A M B E R

Přes noc jsme dorazily do Alexandrie.. Dovedla jsem Jass na ošetřovnu.. Pak se zašla vyspat, ale vůbec mi nešlo usnout.. Stále jsem měla v hlavě Negana a to, že by mohl každou chvílí přijet do Alexandrie.. Nakonec jsem usla.. Probudila jsem se v poledne.. Rick a ostatní už byli dávno zpátky a opravdu pobili základnu.. Nic jsem Rickovi o našem malém setkání se Zachránci neřekla..

Já:"Ahoj Ricku! Nevíš, kde je Harry?"

Rick:"Daryl se ztratil a Harry, Glenn, Michonne a Rosita ho jeli najít.."

Já:"Kdy odjeli?"

Rick:"Asi před půlhodinou.."

Já:"Fajn beru si auto a jedu za nimi.."

Rick:"Amber nechoď.."

Já:"Ricku zkusím najít i nějaké zásoby.. Když budu na cestě.."

S tím jsem odešla domů.. Rozloučila jsem se s Lisou a poděkovala Ashley za hlídání.. Pak jsem zašla za Jass..

Já:"Tak jak se má moje malá bojovnice?"

Jass:"Ahoj mami!"

Já:"Opatrně drahoušku.. Musíš odpočívat.."

Jass:"Já vím.. Slyším to pořád.."

Usmála jsem se..

Jass:"Odjíždíš?"

Já:"Ano.. Jedu ven se podívat po okolí a pomoct ostatním s hledáním Daryla.. Drž se a hned jak se vrátím přijdu za tebou.."

Jass:"Jasně mami, buď opatrná.."

Usmála jsem se na ni a ještě ve dveřích jí řekla..

Já:"A Jass? O včerejšku nikomu neříkej.. Zůtane to v tajnosti.."

Kývla a já odešla.. Nasedla jsem do auta a vyjela.. Cestou jsem našla pár konzerv a pár vod.. Po asi 3 hodinách se začínalo pomalu stmívat.. Ostatní jsem nedokázala najít a tak jsem se rozhodla, že se vrátím, ale na cestě zpátky jsem poznala náš karavan a zastavila jsem.. Oni zastavili taky a já hned vběhla do karavanu.. Nechápavě jsem se koukala zjistila, že Maggie se něco stalo..

Já:"Maggie!"

Hned jsem si k ní klekla a chytla ji za ruku, ona mi stisk oplatila.. Jeli jsme, ale nemohli jsme najít žádnou jinou cestu na Hilltop, protože všude to bylo zablokované Zachránci.. Už teď jsem věděla, že z tohohle se nedostaneme..  Nakonec jsme přišli na plán, že Eugene pojede s karavanem a my to vezmeme s Maggie přes les.. Byla temná noc a byl to velmi hustý les.. Bylo divné, že kolem nás nešli slyšet mrtváci, ale kvůli strachu o Maggie jsme nic takového neřešili.. Možná, že by nám to pomohlo k tomu se ještě vrátit, ale už bylo stejně pozdě.. Najednou se kolem nás začal ozývat pískot a stále narůstal na síle..

Rick:"Běžte!"

Začali jsme utíkat a vběhli jsme na malý palouček, kde nás osvítila zář z aut postavených okolo.. Když si mé oči zvykly na ten velký přísun světla zjistila jsem, že nás obklíčili samí muži a uprostřed stál nějaký týpek s knírkem.. Zhrozila jsem se a hned si nasadila kapci a vlasy schovala do ní.. Hned mi došlo, že to jsou Zachránci a že jsme pěkně nahraní.. Za tím kníračem byl náš karavan a vedle něj klečel zmlácený Eugene..

Knírač:"Tak už jste dojeli kam jste potřebovali.."

Rick:"Mužeme se domluvit.."

Knírač:"Už jsme domluvili! Budeme chtít vaše zbraně.. Hned!"

Chlapi se k nám rozešli a vzali nám je.. Neprotestovala jsem, protože jsem věděla, že nám to stejně k ničemu nebude a navíc jsem měla jeden nůž schovaný..

Knírač:"Fajn a teď všichni na kolena.."

Nikdo nic nedělal, ale po chvíli si klekli všichni a Maggie pomohli.. Jen já zůstala stát..

Knírač:"Na kolena! Hned!.."

Já:"Nebudu klečet.."

Nevím, kde se ta moje odvaha vzala, ale najednou jsem si to všechno nechtěla nechat líbit..

Knírač:"Nebudu to opakovat.."

Stále jsem stála až zamnou přišel další týpek a ten mě donutil si kleknout se zbraní a stále tu zbraň měl u mé hlavy.. Přitom se ještě nahnul a zašeptal..

Týpek:"Nic nedělej něbo zmáčknu spoušť.. A to by byla škoda.."

Nechutně se zasmál a já se jen otřásla..

Knírač:"Dwighte?! Pusť je.."

První jsem nechápala, ale pak jakmile otevřeli kufr auta jsem se zhrozila.. Z auta vylezl Glenn, Daryl, Michonne, Rosita a Harry.. Hned jsem se na něj podívala lítostným a starostlivým pohledem.. On mi svůj pohled opětoval, ale bylo v něm také zděšení, protože jsme hned oba pochopili, že někdo dneska umře..

Knírač:"Páni! Máme plnou loď.. Pojďme poznat šéfa.."

Odešel ke karavanu a tříkrát na něj zaklepal.. Dveře se otevřely a ven vyšel Negan..

Negan:"Tak už jste podělaný? Panečku cítím, že to brzo přijde.. Jo, cítím ten váš strach.."

Všechny nás sjel pohledem a já se radši koukala do země.. Ale předtím jsem stihla zaregistrovat, že všichni jsme byli zhrbení kromě Harryho, Abrahama a Carla.. Rick ten byl úplně na dně.. Nikdy jsem ho takhle neviděla..

Negan:"Tak.. Kdo z vás idiotů tomuhle velí..?"

Knírač:"Tenhle.. Tenhle to je.."

Negan přešel k Rickovi..

Negan:"Ahoj.. Ty jsi Rick, že? Já jsem Negan.. A vůbec se mi nelíbí, že jsi zabil mý lidi.. Taky když jsem poslal svý lidi, aby zabili tvý lidi za to, že zabili mý lidi.. Zabil jsi více mých lidí.. A to není dobré.. To vůbec ne.. A brzo pochopíte jak dobré tohle není.. Nejen, že jsi udělal tohle, ale taky mi kvůli tebe utekla jedna fakt hodně sexy zrzka se svou dcerou.. Skoro jsme je dostali, ale pak jste nám zničili základnu.. Takže moje zrzka teď někde lítá po venku, přičemž měla být moje.. "

Moje srdce poskočilo.. Sakra.. Jsem nahraná..

Negan:"Každopádně zpátky k věci.. Doufám, že jste si nemysleli, že z tohohle vyváznete bez trestu.. Tohle je Lucille a je přímo úžasná.. A tou teď tady jednoho z vás umlátím.."

Začal kolem nás chodit a u toho si pískat.. Mezi tím stihl ještě něco říct, ale já byla tak traumatizovaná, že jsem ho vůbec neposlouchala..

Negan:"Nemůžu se rozhodnout.. Počkat.. Mám nápad.."

Rozešel se k Rickovi a začal rozpočítávat..

"Eeny.."

"Meeny.."

"Miny.."

"Moe.."

"Catch.."

"A tiger.."

"By.."

"His toe.."

"If he.."

"Hollers.."

"Let him.."

"Go.."

"My mother.."

"Told me.."

"To pick the best.."

"And you.."

"Are.."

"IT!"

Negan:"Kdokoli se pohne nebo něco cekne tak vydloubněte klukovi oko a nakrmte jím jeho fotra.. Můžete dýchat, můžete mrkat, můžete plakat.. Oh to všichni budete.."

Rozmáchl se a Lucille trefil Abrahama do hlavy.. V mé hlavě se hned spustily vzpomínky na všechno, co jsem s Abrahamem prožila.. Jak mě dokázal pokaždé rozesmát, pomoct mi se vším a byl mým nejlepším přítelem.. Mé myšlenky byly, ale přerušeny několikrát zvukem pálky narážející do lebky.. Bylo vidět, že Negan si to vyloženě užívá.. Abrahamova poslední slova byla "Vyhul mi péro.." Negan z toho dostal záchvat smíchu, ale my jsme mlčeli.. Pak se podíval na Rositu, která se vyděšeně dívala na chladné tělo před ní.. Abraham ji sice nechal kvůli Sashe, ale věděla jsem, že Rosita pro Abrahama stále chovala city..

Negan:"Oh.. Vy jste byli spolu? Tak to je mi líto.. Ale zlato ber to takhle, zrzek to teď vzal všechno za všechny na sebe.. Podívej se na jeho krev.."

Negan ji strkal pálku před nos, ale ona stále sledovala tělo před ní..

Negan:"Koukni se na tu zatracenou pálku!"

V tu chvíli Daryl vystartoval a praštil Negana do obličeje, než však stihl udělat ještě něco už byl poražený na zemi Zachránci.. Negan si začal mnout bradu a přitom říkal..

Negan:"Tak tohle už nikdy nikdo nedělejte.. Opakuji nikdy.. Tohle fakt ne.. Říkal jsem, že jinak to hned utnu.."

Nebezpečně se přibližoval k Harrymu a Glennovi..

Negan:"Chci abyste mě poznali.. Takže... ZNOVU!"

To už jsem, ale nevydržela a vykřikla těsně před tím než Lucille stihla srazit Harryho..

Já:"Stop!"

Všichni se na mě otočili.. Negan taktéž.. Harryho pohled říkal ať to nedělám, ale já i tak mluvila dál..

Já:"Hledal jsi mě.. A tady mě máš.. Jen nech mého manžela na pokoji.."

Negan stále na mě upíral svůj pohled a přemýšlel..

Negan:"Promiň, ale absolutně netuším, kdo jsi.."

Sundala jsem si kapuci a rozpustila své dlouhé vlasy..

Negan se zasmál a pomalým krokem se ke mně přibližoval.. Já stála narovnaně a s pohledem upřeným před sebe.. Negan se zastavil krok ode mě a usmál se..

Negan:"Ale ale.. Takže ovečka má ohradu v Alexandrii.."

Bylo mi jedno co semnou udělá hlavně, aby Harry žil, ale i tak část mě věděla, že tohle nedopadne vůbec dobře..

Yo yo yo yo! Look who's here.. :D Tak je tu další kapitola.. Omlouvám se, že teď jsem moc nevydávala a ani moc vydávat nebudu, protože mám teď dost testů do školy.. ALE o Vánocích vám to vynahradím.. Užijte si dnešní kapitolu a příště ahooj..

saviorgurl

Continue Reading

You'll Also Like

2.1M 86.7K 128
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
82.7K 5.5K 58
In the realm of fire and blood, where dragons dance and ambition burns bright, two souls entwine in a fate forged by destiny's hand. Sitara Evangelin...
599K 7.9K 100
This book contains Smut, Fluff, and Angst. It has stories for Male and GN readers.
679K 38.9K 32
"you might not be my lover, but you still belong to me" "crazy, you don't even love me but you want to claim me as yours? have you lost your mind jeo...