Love in dance✔️

By _IamAnett_

262K 8.9K 1K

Dvě odlišné osoby Stydlivá dívka, má špatné zkušenosti s kluky a proto se jich převážně bojí. Má jednu kamar... More

Úvod
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Ahaa..
26
27
28
29
30
31
32
2.série- 1
2-3
2-4
2-5
2-6
2-7
2-8
2-9
2-10
2-11
2-12
2-13
2-14
2-15
2-16
Prosím povinně přečíst❤️❤️❤️❤️
2-17
Výsledek
2-18
Nový příběh❤️❤️
2-19 konec❤️

2-2

3.6K 149 12
By _IamAnett_

Grace

Ráno jsem se probudila na můj budík. Hned jsem, plná energie, vstala z postele. ,,Hmm lásko. Ten tvůj budík mě vždy vzbudí" zamrmlal nepříjemně Matthew. ,,Ale brouku, vždyť už za ten rok na to musíš být zvyklý" zasmála jsem se a dala mu pusu do vlasů. ,,Můžeš ještě spinkat. Já si udělám nějaké přípravy do práce a pak na oběd jdu k Lucy jo?" ,,Fajn, za chvíli taky budu vstávat" řekl a já se usmála a odešla pryč.

Přišla jsem do kuchyně stála v pyžamu a udělala si kafe a pak si udělala jenom ovocný salát. Sedla jsem si se svojí snídaní ke stolu, otevřela si svůj MacBook. Tam jsem zkontrolovala svoje maily, svoje webové stránky, kde mi lidi zase psali o to, že chtějí navrhnout jejich byt, nebo nějakou narozeninovou oslavu. Na navrhování bytu tento týden bohužel nemám čas, protože už mám všelijaké schůzky. Budu si totiž zařizovat vlastní budovu a tam budu mít dá se říct svojí vlastní studio. Lidi ke mě budou chodit se rovnou domlouvat, já budu mít možnost všechny své návrhy navrhovat ve studiu a vlastně uvidí tam všechny moje návrhy a jak to všechno dělám. Lidi mají o mě opravdu velký zájem. Jako není moc designérů, kteří dělají jak oblečení tak i navrhování akcí a bytů. A mám přijatelné ceny takže lidi fakt zájem mají a já jsem samozřejmě ráda.

Napsala jsem paní, která chce oslavu pro svojí dvouroční dcerku. Miluju navrhování těhlech oslav. To je vždy úplně nejlepší. No a s paní jsme si rovnou domluvili schůzku na dnešní odpoledne.

Zrovna když jsem dojela snídani tak Matthew se doploužil do kuchyně. ,,Ahoj zlato" usmála jsem se na něj. ,,Už rok se tě na to ptám. Kde vždy bereš tolik energie?" Povzdechl si a začal si dělat kafe. ,,Nevím" uchechtla jsem se. ,,Vždyť včera jsme to dělali nějak do půlnoci. Nechápu jak nemůžeš být unavená" řekl. ,,Mě stačí spát sedm nebo osm hodin a jsem úplně spokojená. Dnes jsem spala sedm a půl. To mi stačí" usmála jsem se a on přikývl.

Jinak s Mattym spolu bydlíme. Začali jsme spolu bydlet před čtyřmi měsíci. Je to fakt úplně nejlepší, protože jste spolu dá se říct pořád a nemusíte k sobě docházet.

Šla jsem bydlet k němu, protože má fakt velký byt a nájem si platíme na půl. I když já už jsem měla dobře rozjetý moje webovky a měla jsem dost peněz tak jsem stejně měla docela malý byt. Takže jsem ho prodala a šla jsem bydlet k němu.

,,Tak co máš teda dneska v plánu?" Zeptal se. ,,No za chvíli půjdu za Lucy už jsme se zase dlouho neviděly. A potom na čtvrtou odpoledne mám schůzku s jednou paní, který budu asi dělat oslavu. No takže přijdu někdy v šest" řekla jsem. ,,Dobře, já přijdu z práce v sedm. Tak se potom můžeme zase dívat na nějaký film" usmál se. ,,Lenošení s tebou je ta nejlepší věc" usmála jsem, přišla k němu a objala ho. ,,Že jo. Taky si to myslím. Proč bychom měli dělat něco jiného než se válet?" Zasmál se. ,,Už hrozně dlouho jsem netancovala. Začíná mi to chybět" ,,Víš co? O víkendu si zajdeme někam zatancovat jo?" Usmál se a já přikývla a políbila ho.

,,Hele musím se jít osprchovat" řekl a já přikývla. ,,Jasně. Já už půjdu za Lucy." Řekla jsem a stoupla si. ,,Tak se měj. Užij si dnešní den" políbil mě. ,,Ty taky" usmála jsem se a pak jsem odešla do ložnice, kde jsem se oblékla a pak šla pryč.

********
Dojela jsem autem k takovému menšímu rodinnému domečku a vystoupila jsem. Ano Lucy se Simonem mají domeček, kde bydlí. Ale ani se nedivím, Lucy má bohatý rodiče takže jim ten baráček z takové větší poloviny zaplatili.

Zazvonila jsem a čekala až mi moje nejlepší kamarádka otevře. Neviděly jsme se tři týdny.

,,Ahoj" Vypískla Lucy když otevřela a já ji hned objala. ,,Ahoj" usmála jsem se. ,,Tak strašně dlouho jsme se neviděly" řekla jsem a pak jsem vešla dovnitř. ,,Já vím. Stella byla nemocná, pak jsem to chytla já. Teď Simon začíná bejt nemocnej. Je to hrozný" řekla a už mě vedla do kuchyně.

,,Kde máš Stellu?" Zeptala jsem se a pak jsem si sedla ke stolu, na kterém bylo hrozně moc hraček. ,,Zrovna teď jsem ji dala spát. Aby si chápala proč má Stella hračky na stole. Tak Simon ji naučil hroznou blbost. Vždy když dojí svoje jídlo tak ji dám na její židličku hračky a ona si je pak tady pohází po stole" protočila očima. ,,Simon ji to takhle párkrát dal a teď to prostě vyžaduje, že vždy po jídle si hraje s hračkami u stolu v dětské židličce. A nemůžu ji to odnaučit. Vždy začne brečet když ji chci po jídle vyndat a dát třeba na koberec k hračkám" řekla a začala hračky házet do krabice. Musela jsem se začít smát. ,,Stejně mě pořád překvapuje, jak si úžasná mamka" řekla jsem. ,,Taky bych to do sebe neřekla, že to budu zvládat. Vždyť víš jak jsem pořád říkala, že po střední si budu stále užívat párty a dítě budu mít až za hodně dlouho. A pak prostě máš jednou sex, zapomeneš na prášky a už máš zodpovědnost na celej život" řekla. ,,Neumím si představit, že bych otěhotněla uhm no ty víš s kým." ,,S Justinem" řekla a já kývla. ,,On už mě nemiloval. Byla bych na to dítě sama" řekla jsem. ,,No to je jedno. Nebudu myslet na Justina" řekla jsem a pokroutila hlavou.

,,Tady máš čaj. Pojď půjdeme do obýváku. Dneska dává Ellen jenom nevím jaký je host. A my milujeme Ellen tak se podíváme" zazubila se a já se zasmála a přikývla.

Vzala jsem si od ní čaj a pak jsme šly do obýváku. Lucy hned pustila televizi, kde už byla Ellen a jako hosta tam měla nějakou holčičku s maminkou. A dole v poznámkách jezdil text, kde bylo napsané jméno dalšího hosta. Skvělý. Ariana. Možná bych se ani nedivila kdyby tam přišla s Justinem.

,,Aha. Ariana. Tak chceš na to koukat?" Zeptala se. ,,Jo nech to tam. Zajímá mě ten její rozhovor. Pořád ji mám ráda. I když chodí s mým bývalým tak ji nepřestanu mít ráda jako zpěvačku." Řekla jsem a Lucy přikývla.

Za chvíli už Ellen vítala Arianu. Obě dvě se objaly a pak si sedly do svých křesel.

,,Tak jak se máš Ari?" ,,Já se mám moc dobře" usmála se. ,,Přijela si z turné před chvílí. Jaké to bylo?" ,,No jsou to už dva měsíce, ale vlastně je to pořád chvíle. No to se ani nedá popsat jaké to bylo. Bylo to hrozně nádherný a úžasný. Děkuji moc všem, kteří byli na nějakým koncertě. Fakt jste byli úžasní. Miluju vás" řekla a poslala do kamery vzdušnou pusu takže všichni začali tleskat.

,,Vlastně my dvě jsme se viděly naposledy před turném takže jsem se s tebou nebavila ani o tvém příteli" usmála se Ellen a já se trochu napnula. Tak teď začnou ty sladké řečičky. ,,No jo vlastně. Neměla si možnost se zeptat na ty tvoje pikantní otázky co?" Zasmála se Ari.

,,To si uhádla. Tak mi řekni jak jste se potkali i když už to vím z ostatních rozhovorů a tak. Ale musíme tu něco řešit. Potom se zase pustíme do té hudby" řekla Ellen a publikum s Arianou se zasmáli.

,,Dobře tak Justin byl nebo vlastně je můj tanečník. Já jsem neměla tři tanečníky na turné tak jsme udělali konkurz a Justin tam přišel a dostal se. A jednou v New Yorku jsme měli koncert a Justin si tam šel vyzkoušet sestavu někdy večer. A já jsem taky nějak nemohla spát tak jsem se šla taky podívat do té haly, autobusy jsme měli hned vedle haly takže jsem tam mohla rovnou jít. A Justin tam zrovna tančil a tak jsme si začali víc povídat a už to začalo. Zamilovali jsme se do sebe" usmála se.

,,A jak probíhalo vaše první rande?" Zeptala se Ellen. ,,Justin si uvědomoval to, že na naše první rande mě nemůže vzít někam do restaurace mezi lidi. Všude fotografové a tak. A my jsme vlastně skoro celou dobu pobývali v tourbusech a já jsem měla jeden celý pro sebe. Justin celý autobus vevnitř ozdobil svíčkami a kytkami a bylo to fakt krásný" usmála se.

,,A proč Justin nebyl s tebou na dokončení turné v Evropě? Byly to nějaký poslední tři měsíce a to už tam on nebyl, nebo aspoň netancoval a vy dva jste taky spolu nebyli nikde v Evropě viděni. Měli jste nějakou pauzu?" Zeptala se Ellen. ,,Ne to určitě ne. Justin jenom si musel v New Yorku zařizovat svoje taneční studio a tak musel odjet. Ale jinak náš vztah byl úplně v pohodě. Hodně jsme si chyběli, ale každý den jsme si volali a psali." ,,Takže potom po třech měsících, co jste se neviděli muselo být velký vítání že?" ,,Ano to bylo. Na letiště mi přinesl obrovskou kytici a doma jsme se líbali a líbali a taky vy víte co. Po třech měsících" zasmála se Ariana a já protočila očima. Není ji blbý, že teď před kamerou vlastně řekla, že hned spolu spali?

,,No jasně my víme, co se určitě dělo. Takže vítání se vším všudy" řekla Ellen se smíchem a Ariana kývla a zasmála se.

,,Mám vlastně ještě jednu důležitou otázku. Co na to tvůj tým, že si začala chodit vlastně dá se říct s obyčejným klukem?" Zeptala se Ellen. Jo tahle otázka mě taky zajímá. Vždy jsem si myslela, že hvězdy začnou chodit s někým, kdo je aspoň maličko známý. Justin nebyl vůbec.

,,Tým to první dva měsíce vůbec nechápal. Nebo spíš jenom manažer a takový ty lidi, co můžou mít nějaký připomínky k mému životu. Vlastně manažer mi Justina zakazoval. Nemohl překousnout to, že jsem začala chodit úplně s obyčejným klukem. Mě to přijde jako úplná blbost, že slavná hvězda musí začít chodit s někým slavným. Je to fakt blbost. Neovlivníš to do koho se zamiluješ. A vlastně Justin je teď už slavnej kvůli mě, takže je to asi jedno. Já jsem se do Justina zamilovala a bylo mi úplně jedno, že ho nikdo nezná" řekla. ,,Takže teď už Justina všichni berou?" ,,Ano, můj manažer má teď už Justina rád. Všechno je to v pohodě. Jenom ty začátky byly těžký. A nejtěžší to bylo pro Justina, protože si musel zvykat na paparazzi a na nával fanoušků. První měsíce to trošku nezvládal. On má rád pozornost, ale zase takováhle pozornost mu občas kazila náladu a nebyl ve své kůži, ale teď už je zvyklý" usmála se.

,,Poslední otázka k Justinovi a pak se přesuneme zase k hudbě" řekla Ellen a Ari přikývla a napila se vody.

,,My víme, že ty si měla nějaký vztahy před Justinem. A co Justin? Nevíš jestli měl taky nějaký vážný vztahy? Tvoji fanoušci jsou docela stalkeři a tak našli jednu fotku na účtu nějakého kamaráda Justina, asi spolu chodili na střední. A na té fotce je Justin s partou kamarádů a na Justinovi sedí dívka a líbají se. Takže Justin dívku asi měl" řekl a pak na obrazovce vedle nich se objevila ta fotka. Všichni až na Justina jsme měli zakrytý obličej. Můj obličej by i tak moc nebyl vidět, protože se tam s Justinem líbám. Je to fotka z jeho narozenin. Jsme tam celá parta a pak ještě nějaký lidi a já na Justinovi sedím. Tu fotku jsem taky měla na profilu, ale jako všechny ostatní fotky jsem tuhle taky vymazala.

,,Panebože Grace, my jsme v show Ellen" zasmála se Lucy a já kývla a pořád se dívala na nás dva jak se líbáme. Výborně, děkuji Ellen. Teď na Justina budu zase myslet. Ale ještě, že tam zakryla naše obličeje, to by bylo docela porušení práv.

,,Ano Justin samozřejmě s někým chodil. Asi jako každý kluk na střední. O té dívce vůbec nic nevím, Justin mi o ní nic neříkal. A mě to nepřijde ani důležité. Žijeme přítomností a já do minulosti zacházet nechci. Justin třeba měl bolestivý rozchod a nebo to byl úplně v pohodě rozchod. Fakt nevím a ani se ho na to ptát nechci. A i kdybych znala třeba jméno té dívky tak bych ho neřekla, protože to je osobní a já nechci, aby ji nějak moji fanoušci otravovali" řekla Ariana. Je zajímavý, že Justin o mě nikdy nic neřekl. Já jsem Matthewovi řekla skoro vše o Justinovi.

,,To je rozumný. Tak to by teda stačily otázky o Justinovi a teď se ještě přesuneme k hudbě" řekla Ellen a já si povzdechla a promnula si obličej. ,,Teď na něj budu zase stále myslet" zašeptala jsem a Lucy mě objala.

,,To bude dobrý zlato" pevně mě objala a já se pousmála.

Najednou mi přišla zpráva na e-mail. Odtáhla jsem se od Lucy a podívala se na mobil.

Dobrý den slečno Peterson,
moc se mi líbí vaše stránky a i vaše návrhy na byty. Chtěl bych se zeptat zda by jste mohla přijet do New Yorku navrhnout byt ve kterém se bude moje klientka zabydlovat? Jsem manažer tak proto mám klientku :) hotel a cestu bych vám samozřejmě zaplatil. Vaše ceny a návrhy jsou fakt úžasné a moc bych chtěl, aby jste přijela. Předem děkuji za odpověď s pozdravem Scooter Braun.

Scooter Braun? To jméno mi přijde sakra povědomý. Ale nebudu to řešit. Je to dost dobrá nabídka takže ji určitě přijmu.



To se líbí princesskendall, simonboyce12 a dalším (323)

gracepeterson: po dlouhé době zase s tou mojí vyčerpanou mamčou💗💕

Zobrazit všechny komentáře (12)

lucyforeverone neskutečně vyčerpaná, ale spokojená mamča😂💕
princesskendall někdy musíme zase vzít Stellču na procházku a všechny tři si popovídat❤️❤️
gracepeterson @princesskendall no jasně, musíme se domluvit ❤️❤️


To se líbí gracepeterson, simonboyce12 a dalším (300)

lucyforeverone: Panebože, já z tý mojí krásky nemůžu🥺💕

Zobrazit všechny komentáře (10)

gracepeterson nejnádhernější princezna💗
princesskendall to je brouček💕💕
simonboyce12 pyšný tatínek😁
lucyforeverone @simonboyce12 pyšní rodiče💗


Ahoooj❤️❤️ tak je tu další část❤️ zatím je to teď ještě nudné, ale nebojte ono se to zase rozjede. Budu hrozně moc ráda za vaše názory a vote.💗 moooc vás miluju❤️

A co si myslíte o Scooterovi Braunovi? Koho je to asi manažer? A kam Grace asi půjde navrhovat byt?

Budu fakt moc ráda za vaše komentáře ❤️❤️

A když bude chtít někdo věnování tak mi napište❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

128K 2.7K 59
Je mi devatenáct a za měsíc chci udělat maturitu a vypadnout od rodičů. Ti ovšem mají o mé budoucnosti jiné plány. Mám se vdát za nějakého bohatého s...
512K 32.3K 33
Ona nemá perfektní postavu, ale je s ní spokojená. Má jistý názor na něho - Kevina Wilea, oblíbeného spolužáka s přesným vkusem na holky. Dlouhonohé...
21.6K 1.4K 42
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
8.9K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.