- the fooo -

By kamillafredrikson

62.7K 1.7K 243

Denne historien handler om 16 år gamle Marthe. Hun bor sammen med foreldrene og lillesøsteren(sofie) sin. Når... More

Kapittel 1
Kapittel 2
Kapittel 3
Kapittel 4
Kapittel 5
Kapittel 6
Kapittel 7
Kapittel 8
Kapittel 9
Kapittel 10
Kapittel 11
Kapittel 12
Kapittel 13
Kapittel 14
Kapittel 15
Kapittel 16
Kapittel 17
Kapittel 18
Kapittel 19
Kapittel 20
Kapittel 21
Kapittel 22
Kapittel 23
Kapittel 24
Kapittel 25
Kapittel 26
Kappitel 27
Kapittel 28
Kapittel 29
Kapittel 30
Kapittel 31
Kapittel 32
Kappitel 33
Kappitel 34
Kapittel 35
Kapittel 36
Kapittel 38
Kapittel 39
Kapittel 40
Kappitel 41 AVSLUTTNING
INFO???
SESONG 2

Kapittel 37

927 38 12
By kamillafredrikson

Jeg gikk ut døren og Rikke satt der med en av de guttene vi så tidligere. Jeg tok det brukte håndkle rundt meg "hva faen?" sa jeg irritert på så på henne. "du vil høre det han har og si" sa Rikke og så på meg. Mamma og Sofie kom inn døren. "hva gjør han gutten her?" spurte hun. Han løp ut og vekk. "mamma vi vet ikke han snakket bare med oss" sa jeg for og roe henne ned. Hun nikket "ikke ta inn ukjente folk på rommet er dere snill" sa hun og smilte. Rikke tok en sjapp dusj menst jeg stellte meg. Mamma og Sofie gikk i dusjen. Vi sminket oss og kledde på oss. Mamma og Sofie stellte seg ganske fort så vi gikk ut til byen.

Vi fant en helt grei resturang med vanlig mat. Ganske god mat. Rikke og Sofie bestilte seg spagetti bolognes(?) menst jeg bestilte meg fajitas og Mamma bestilte seg noe jeg ikke vet hva er. Vi spiste opp og gikk litt rundt i byen. Vi shoppet litt eller Sofie kjøpte seg noen barbiedukker og vi kjøpte hver sin tsjorte. Vi kunne ikke være noe lenge ute siden Sofie var med. Mamma og Sofie gikk opp menst jeg og Rikke var igjen nede i lobbyen siden der var det mye bedre nett.

Uken gikk ganske fort og vi skulle dra hjem igjen i morgen. Denne gangen fikk vi et direkte fly så vi slapp og stoppe og vente i oslo. (som jeg ikke skrev fordi det var unødvendig). Den siste dagen skulle meg, Rikke og mamma spreng sole oss. Sofie badet i barnebasenget der som vi lå. Mamma ble som oftest brun uansett hva hun gjorde. Vi solte oss til solen nesten gikk ned og etter på gikk vi og spiste. Den siste kvelden var vi litt lengre ute og sikket på ting. Da klokken var halv ellve så gikk vi mot hotellet igjen. "Mamma, jeg skal bare snakke med Felix" sa jeg og så på henne "ja, vi går opp vi" sa hun og gikk opp med Sofie. Rikke og jeg satte oss ned i sofaen, og jeg sendte en melding til Felix, men han svarte ikke så jeg spurte heller Oscar om hva han gjorde siden han ikke svarte meg. "hva var det han gutten ville egentlig?" spurte jeg og så på Rikke. "nei det var ingenting viktig" sa hun og smilte. Jeg viste det var noe men hun ville ikke si det, jeg gadd ikke og spørre mer for hun bare latet som at hun ikke hørte meg.

Vi ble der til halv tolv før vi gikk opp igjen på hotel rommet. Vi la oss siden vi skulle stå opp tidelig for og ta flyet. Vi våknet opp og stellte oss og pakket kofferten og sjekket ut fra hotellet. Vi tok taxi til flyet og vi måtte vente i en time før flyet kom. Vi gikk til gaten vår og gikk inn på flyet. Vi landet i stockholm etter tre timer. Når vi kom hadde nokk noen foooers fått det med seg og tenkte at guttene skulle møte oss. Men det skulle de altså ikke. Jeg har ikke snakket med Felix eller noen andre enn Oscar siden i går. Oscar sa bare til meg at jeg burde snakke med Felix når jeg kom hjem og heller snakke med han da.

Vi snakket ikke så mye med de foooersene, så vi gikk heller til bilen der pappa ventet. Sofie løp bort til pappa og klemte han. Vi gikk inn i bilen og vi kjørte hjem. *kan jeg være med deg?* sendte jeg til Felix da vi var i bilen. Vi kom hjem og jeg og Rikke tok med koffertene og pakket ut. Jeg skjekket mobilen min ganske ofte for og se om Felix svarte meg. Jeg pakket ut alt og la oss ned i sengen for og slappe av. Rikke fikk en melding av Omar om jeg og Rikke ville være med, han, Oscar og Ogge. "hva med Felix?" spurte jeg og hun så på meg og på mobilen sin igjen. *skal ikke Felix?* sendte Rikke tilbake. *han hadde lyst og være alene* svarte han tilbake. "og de har ikke tenkt og snakke med han?" sa jeg tilbake. RIkke nikket, "de burde dra opp til han" sa Rikke etter på. *og dere har ikke tenkt og dra opp til han?* Etter det så svarte ikke Omar lenger og de hadde sikkert dratt opp til han.

//Oscar's perspektiv//

"kanskje vi skal dra opp til Felix og spø hva som skjer?" sa Omar og så på oss andre. "ja kanskje det hadde vært litt lurt" sa jeg og nikket. Vi kjørte opp til Felix og banket på døren. Det tok en stund før Felix kom og åpnet. Han så veldig trøtt ut, at han ikke hadde sovet inatt. "hva skjer?" spurte Ogge menst alle så på han. Han så litt rart på oss, "nei, det er ingenting" "hvorfor er dere her?" sa han nervøst. "Felix? hvem er det?" hørte vi en jente stemme oppe. Felix lukket døren og vi ventet utenfor. Han var der i norn minutter før han kom ut. Felix kom ut i baroverkropp og lukket døren. "hvem var det?" spurte jeg han litt irritert, "åja, nei det var bare Felicia" sa han og smilte falskt.

"okei, men blir du med til Ogge?" spurte Omar og så på han. "Jeg vet ikke om jeg orker jeg vil heller slappe av i dag" sa han tilbake, "jeg kan heller komme senere" sa han og smilte. Vi nikket og kjørte til ogge igjen. Jeg vet ikke om jeg var den eneste som skjønte at det ikke var Felicia som snakket når vi var der. Felicia hadde komt til døren og hilset på oss ikke bare ropt, han hadde heller ikke lukket døren og gått inn.

Omar sa Marthe og Rikke måtte komme så de kom etter en halv time. De begge var blitt kjempe brune. Marthe var fin som alltid. Jeg vet ikke om jeg skal si til Marthe det med Felix, for jeg vil jo være sikker før jeg sier noe. Ogge var alene hjemme og vi måtte lage mat siden vi ikke hadde fått spist noe, eller Ogge og siden vi var der så ville vi og ha. Foreldrene til Ogga hadde kjøpt inn til pizza så vi kunne lage det. Vi hadde allerede begynt før de kom så vi var nesten ferdig. Vi tok pizzaen i ovnen og satte oss ned i sofaen. "snakket dere med Felix?" spurte Rikke og så på oss. Vi svarte nesten ja i kor da hun spurte.

Vi spiste pizzaen og litt etter på kom Felix. Han gikk rett inn og var i et ganske godt humør. Han kom inn og Marthe smilte mer enn hun hadde gjort siden de kom. Felix så ikke på henne og satte seg på kanten ved siden av Ogge, selvom det var en halv sofa ved siden av Marthe. Felix oppførte seg ganske rart hele tiden og jeg bestemte meg for og snakke med han. "Felix? kan jeg snakke med deg?" sa jeg og så på han, han nikket og vi gikk inn i gangen. "hva skjer? jeg vet det ikke var Felicia som var i gangen i dag" Felix så ned i bakken, "det var ingen" sa han og prøvde og gå igjen. Jeg tok han i armen "Felix, jeg blir jo ikke sur på deg om det var noen andre, det er jo Marthe som blir sur om det var noen andre" Akkuratt da jeg sa det sto Marthe i døren og skulle til og komme inn. "hva faen mener Oscar med deg?" spurte hun men en trist stemme. "Marthe" sa Felix og så på henne. "kan vi gå en tur?" sa han etter på. Jeg gikk ut igjen til dem andre.

//Marthe's perspektiv//

"hvorfor?" sa jeg til han, "hvem var hos deg? hva gjorde dere?". "Det var ikke meningen, virkelig" sa Felix etter på. Jeg begynte og gråte, fortet meg og tok på meg skoene og gikk fort ut og hjemover. "Marthe vent" ropte han etter meg. Jeg tok på meg øretelfonene mine og tok på høy musikk. Jeg ville ikke høre på hva Felix sa og jeg gikk så fort som jeg kunne. Jeg kjente noen ta i hånden min, "Marthe" sa Oscar og tok ut av den ene øretelfonen. Han klemte meg og holdt rundt meg. "var han virkelig utro, og hadde seg med noen andre" sa jeg hulkene og gråt. "shhh" sa Oscar og holdt rundt meg.

/////

Sorry folkens, jeg har vært syk og har ikke orket og skrevet noen ting. Takk til dere som enda leser historien min<3

/////

Continue Reading

You'll Also Like

11.7M 303K 23
Alexander Vintalli is one of the most ruthless mafias of America. His name is feared all over America. The way people fear him and the way he has his...
41.2K 1.7K 35
(#8 July 17❤️) After the horrible death of her mother, Katara was recruited in the FireNation army to raise money for her family. Only she knows the...
227M 6.9M 92
When billionaire bad boy Eros meets shy, nerdy Jade, he doesn't recognize her from his past. Will they be able to look past their secrets and fall in...
2.1K 53 5
Hey! Yes I'm talking to you who's reading these words! Come on! You like Hiccstrid right? No? You LOVE them? Well this is the right place for you my...