Já a Kluk?

By SweetLevi

96.2K 7.5K 1K

Ayumi Kirisawa, je třeštěná dívka s ještě více třeštěnými nápady. Proto, když přijde čas na to, aby se rozhod... More

{1} - Dokonalý plán
Kapitola 3. - To nedám!
Kapitola 4. - Vydírání
Kapitola 5. - Nečekaná návštěva
Kapitola 6. - No to snad ne!
Kapitola 7. - Mokrá úplně všude!
Kapitola 8. - Pfff...
Kapitola 9. - Na sv. Valentýna
Kapitola. 10 - Od plic!
Kapitola 11. - Klobouček a první rande s...
Kapitola 12. - Problémy s prsatkou
Kapitola 13. - Beznaděj lásky
Kapitola 14.- sbohem Ayumi
Kapitola 15. - Už nikdy!
Kapitola 16.
Kapitola 17.
Kapitola 18.
Kapitola 19.
Kapitola 20.
Kapitola 21.
Kapitola 22.
Kapitola 23.
Kapitola 24. - Last

Kapitola II. Rozpaky

5.3K 349 25
By SweetLevi

Zrovna když jsem spolykala poslední kousky pocky, vešel do třídy mladý černovlasý chlap. Mohlo mu být tak pětadvacet. Na všechny se mile usmál a šel ke katedře.

"Dobré ráno kluci. Jmenuji se Yamato Nagisa a ode dneška jsem váš třídní učitel. Vyučuji japonštinu a tělocvik. Doufám že tu společně strávíme příjemné chvilky. Teď by jsem byl rád, kdyby jste se všichni postupně představili. Začneme třeba támhletím chlapcem.," řekl a ukázal na kluka, který seděl v poslední lavici u dveří. Uff... takže jdu poslední.

Jen upozorňuji, že si budu vybírat sám!" řekl poté s úšklebkem na tváři. 

Sakra! Zakřikla jsem to! Jsem v pytli. Ten kluk konečně promluvil. 

"Nejprve bych rád věděl, kolik vám je let, pan učitel," zakřenil se ten kluk a všichni se na něj podívaly a poté na pana učitele.

"Si pěkně drzý, ale odpovím ti. Je mi 22 let," řekl Yamato sensei. 

Páni! Ten je mladý! Pomyslela jsem si v duchu. Ten kluk se zakřenil,  stoupnul si a potom se začal představovat.

"Jmenuju se Toshiro Seiju. Je mi 16 let. Mám rád sladký věci a miluju sport," řekl a zase si sedl. 

"Děkuju Toshiro," řekl sensei a zkoumavě se podíval po třídě. 

"Teď ty," řekl a ukázal na kluka sedící přede mnou. Na sucho jsem polkla. Myslela jsem že ukázal na mě! Ten kluk se na všechny nepřátelsky podíval a stoupnul si. 

"Jsem Hijuzaki Nara. 17 let. Zájmy nemám žádné akorát rád plavu," řekl a zas si sedl. Všichni se na něj podívaly, ale zas se hned otočily se strachem v očích. Jo. Je divnej. V tom jsem si všimla, že se na mě učitel šklebí. Polkla jsem a odvrátila zrak. 

"Ty v tý zadní lavici za Hijuzajim. Představ se," vybýdl mě sensei a dál se na všechny usmíval jako idiot. Nemohla jsem kvůli obvazům dýchat a on chce aby jsem mluvila! A navíc jsem byla nervozní! Nic jiného mi ale nezbývalo. Stiskla jsem ruce v pěsti a vstala. Na všechny jsem se nejistě podívala. Všichni se šklebili mím rozpakům. Čekali co ze mě vypadne. Věděla jsem že jsem hodně rudá. Odvrátila jsem zrak a začala.

"Já... jmenuji se Kirisawa Ayumi. 16 let," odmlčela jsem se. "Mám rád jahodové pocky... rád hraju videohry a maluju. Sport mám také rád, ale mov v něm nevynikám," vyždímala jsem ze sebe. Oddychla jsem se a sesypala se na židly. No Ayumi... to se ti moc nepovedlo. Zarazila jsem se protože se Toshiro začal hodně nahlas smát. 

"Ty si jak nějakej Uke z BL románu!" vyáčkl ze sebe mezi návaly smíchu. Někteří se k němu přidali a začali si o mě šeptat. Uzavřela jsem se do sebe. Chtělo se mi brečet. No to se mi moc nepovedlo. Sensei Yamato je najednou přerušil.

"Hej! To je od vás surový! Okamžitě toho nechte!" řekl přísně a všichni hned zmlkly. Potom se na mě usmál. 

"V pořádku Kirisawo?" zeptal se. S námahou jsem přikývla. Opět se mile usmál a začal vyspovýdávat další kluky. Mě už si naštěstí nikdo nevšímal. Já jsem nevnímala je. Tak to bylo lepší. 

.............................................................................................................................................................

Na obrázku je sensei Yamato x3

Continue Reading

You'll Also Like

2.2K 91 18
To, že jsem psychopat o mě říkají lidi, co na to vůbec nemají právo. Potom přijde on a má druhá stránka, ta tajemnější znovu ožije....
9.4K 633 30
Obyčejná dívká potká neobyčejného kluka. Zamiluje se do něho, ale on si ji nebude chtít připustit k tělu. Ona tu bariéru prolomí a on své city dá naj...
42.8K 2.3K 66
Hunter Robin Blackwell je nejvýš postavený boss v hierarchii mafie. Na Sicílii by ho nazvali Capo Di Tutti Capi. U nás by to byl šéf šéfů, nebo boss...
234 59 10
Eliška Carlotová...milá a tichá dívka, která žije v malém sídle u lesa a pečuje o svého nemocného otce, bývalého vikáře. Tak si to alespoň všichni př...