She's different

By emmaloraine

353K 10.5K 1.1K

Giorgina gaat met haar ouders, broers en zusjes naar Bloemendaal verhuizen. Met pijn in haar hart moet ze hun... More

hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 9
hoofdstuk 10
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
Hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Nieuw boek
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Note
Note again
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Afsluiter She's Different
Back on the pad

hoofdstuk 17

4.3K 113 9
By emmaloraine

Samuel POV:

Ik veeg met mijn arm het zweet van mijn voorhoofd. Ik ben al sinds vanochtend 7 uur bij Giorgina thuis bezig met de inrichting van haar kamer. Samen met Menno en Remco, en de broer van Giorgina haar vader zijn we aan het verven. Dan komt Giorgina's moeder de kamer in. 'Ik heb wat te drinken jongens!' en ze zet een dienblad met glazen water op de grond. Ik pak een glas en drink het gulzig leeg. 'Wat zal ze hier blij mee zijn..' zegt haar moeder dromerig terwijl ze om zich heen kijkt. 'Ik ben benieuwd!' grinnik ik. 'Samuel, wil jij met me mee gaan om accesoires te halen? Dan maakt de rest het schilder werk af.' vraagt ze dan. Ik knik. 'Tuurlijk.' Ik trek mijn vieze shirt over mijn hoofd, was mijn handen en trek een polo aan die ik had meegenomen. Als ik beneden kom drukt ze Beaudine in mijn handen. 'Zet haar maar in de auto, Ella en ik komen eraan.' en ze geeft me de sleutels en loopt de woonkamer in. Met Beaudine op mijn arm loop ik naar buiten en zorgvuldig zet ik haar in het kinderzitje. Ik ga voorin zitten en niet veel later stapt Giorgina haar moeder achter het stuur en we rijden met zijn vieren richting de woonboulevard. 'Kan jij eigenlijk auto rijden?' vraagt ze. 'Nee nog niet, helaas. Kaj wel, dus dat is haast onze taxi!' 'Arme Kaj!' lacht ze. 'Ga je morgen ook mee om Gina weer op te halen?' ik knik enthousiast. 'Natuurlijk.' 'Dan kom ik je om 2 uur middernacht ophalen hoor, hun vliegtuig land rond 4 uur.' 'Prima!' ze parkeert de auto en we stappen uit. Ella rent meteen de parkeerplaats over en ik pak haar snel vast om haar tegen te houden. 'Ella!' roept haar moeder straffend. 'Daar lag je haast onder een auto. Goed uitkijken jij.' Ella kijkt sip. 'Wil je op mijn rug?' vraag ik haar dan. Ze knikt blij en ik til haar op mijn rug en zo lopen we de winkels in en uit.

2 uur later hebben we 4 keer op en neer naar de auto gelopen omdat we alles niet konden houden. We zitten weer in de auto terug naar huis. 'Zo, dat is geregeld.' Ik knik lachend. 'Ik ben benieuwd naar haar reactie vrijdagmorgen!' 'Ik ook!' grijnst haar moeder. 'Zin in ijsje?' vraagt ze dan als we Bloemendaal weer inrijden. 'JAAA!!!' brult Ella meteen en ik knik lachend. We stoppen bij de bekende ijssalon van Bloemendaal en eten met zijn vieren een ijsje. Na 5 minuten zit Ella onder het ijs en kan ik het niet laten om te lachen. 'Lekker?' Ze knikt blij. Ik pak mijn telefoon en het eerst wat ik zie is de foto van Giorgina die ze me afgelopen nacht stuurde. Ze is net een engel zo mooi. Ik open mijn camera en maak dan een foto van mij en Ella. Haar moeder lacht. 'Wat een vrolijke foto! Wat ben je een leuke jongen.' 'Bedankt.' lach ik beleefd. 'Zullen we weer gaan?' vraagt ze en we lopen weer naar de auto. Als we bij Giorgina's huis komen haal ik Beaudine uit het zitje en leg haar binnen in de box. Ik hol de trap op naar boven, Giorgina haar kamer in. Menno en Remco zitten uitgeput op de grond. 'Welke idioot bedenkt het om dit te doen met zulk warm weer!' klaagt Menno. 'Je bloed eigen vader.' lacht Remco en ik lach om de tweelingbroers. Ze lijken sprekend op elkaar, maar zijn toch allebei erg verschillend. 'Het verven is in ieder geval af. Meer kunnen we nu niet doen, beneden een biertje drinken?' vraagt Menno dan en hij kijkt mij en Remco aan. 'Lekker.' zeg ik en we lopen naar beneden de tuin in. De oom van Giorgina komt met 4 glazen bier de tuin in en met zijn vieren genieten we in de zon van ons bier. Ik heb het naar mijn zin gehad vandaag, maar ik mis Giorgina enorm. Ik kan niet wachten om haar weer op te halen vrijdag ochtend vroeg en haar weer vast te kunnen houden. Nu ik een paar dagen zonder haar om me heen ben weet ik in ieder geval zeker dat mijn gevoelens voor haar echt zijn, ik ben zó verliefd op haar en ik kan niet wachten om haar dit echt te gaan vertellen.

Dioni POV:

Ik knipper een paar keer met mijn ogen om aan het felle daglicht te wennen. De warmte die ik tegen mijn lichaam voel laat me meteen doen herinneren waar ik ben. Ik draai mijn hoofd, en zie Noor tegen me aan liggen op haar rug. Ze ligt nog te slapen, en zucht diep. Ik grinnik en streel even met mijn vinger over haar wang. Heel voorzichtig klim ik uit bed, maar ze wordt niet wakker. Ik loop zacht de trap af en pak een dienblad uit de kast. In de keuken maak ik in stilte ontbijt voor haar en zet het op het dienblad. Ik loop zacht weer naar boven en steek mijn hoofd om de hoek. Ze slaapt nog steeds, ik kan wel uren naar haar blijven kijken. Ik ga weer in haar bed liggen en zet het ontbijt even op de grond. Ik buig me over haar heen en geef een kus op haar mond. Langzaam opent ze haar ogen en kijkt ze me even moeilijk aan. Dan glimlacht ze en kust me terug op mijn mond. 'Goeiemorgen slaapkop.' Grinnik ik. Ze bloost schattig. 'Ik heb ontbijt voor je!' zeg ik dan en ik zet het dienblad op het dekbed. 'Wat lief van je.' Ze glimlacht en ze gaat rechtop zitten. 'Ik had nog wat goed te maken.' Fluister ik in haar oor en druk een kus in haar hals. Ze lacht. 'Wil je die even aangeven?' Ze wijst op haar bh die op de grond ligt en kijkt me ongemakkelijk aan. Ik lach om haar verlegenheid en gris haar bh van de grond en geef hem aan haar. 'Wat?' Vraagt ze als ze hem aandoet. 'Niks. Je bent zo bescheiden, verlegen. Zo schattig.' Ze bloost en zegt niks terug. 'Voel je je zo niet op je gemak bij mij?' Vraag ik en ik kijk aan haar. 'Jawel jawel! Zo bedoel ik het niet. Ik weet het niet, het is allemaal nog zo.. Nieuw.' Verontschuldigt ze zich. 'Het geeft ook niet schat.' Glimlach ik en we eten het ontbijt op. Dan zet ze het dienblad op de grond en gaat zuchtend weer op haar rug liggen. Ik kijk haar vragend aan en ga op mijn buik naast haar liggen. 'Ik heb dit.. Nou gewoon, wat wij doen en gaan doen, zulke romantische en intieme dingen. Dat heb ik nooit eerder gedaan. Ik heb maar 1 vriendje gehad en je weet wat voor een drama dat was. Maar ik wil niet dat je me saai vindt..' Ze bijt op haar lip. Ik knik. Ik ken het verhaal van Noor en haar foute ex-vriendje die haar liet verkrachten door zijn vrienden. Vreselijk was het, ze was er kapot van. Ik snap niet dat Noor niet meer vriendjes gehad heeft. Ze is 18 jaar, studeert medicijnen op de universiteit en heeft een pand voor zichzelf aan de Amsterdamse grachten waarvan haar ouders elke maand de huur betalen en daarbij is ze echt prachtig en spontaan. Noor haar leven is ideaal, zo lijkt het in ieder geval. 'Dat is toch niet erg? Ik vind jou leuk om hoe jij bent, niet om wat je wel en niet wil. Ik wil je alles geven Noor, je moet me alleen wel duidelijk maken wat dat is. En ik wil jou en de liefde die je geeft, dat is het enige wat telt voor mij.' Zeg ik dan. 'Ik ben zo gelukkig met jou.' Zegt ze dan lief. 'Ik ook met jou.' En ik geef haar glimlachend een kus.

Giorgina POV:

Samen met papa loop ik door Central Park. 'Wat is het hier mooi..' zeg ik dromerig. 'Ja hé?' Ik knik naar mijn vader. 'Ik zou hier nog wel een paar dagen willen blijven.' zeg ik en we gaan op een bankje zitten. Mijn vader lacht. 'Misschien komen we hier ooit nog wel eens terug schat.' Ik knik en kijk genietend van de zon om me heen. Morgen gaan we weer naar Nederland. Aan de ene kant vind ik het jammer, New York is echt geweldig en ik zou me hier nog wel veel langer kunnen vermaken. Maar ik ben ook blij, om mama, mijn broers en zusjes en natuurlijk Samuel eindelijk weer te zien. Het lijkt alweer zo lang geleden terwijl het nog maar 3 dagen geleden is. Ik ben gek op hem, en ik weet zeker dat ik hem dat ook duidelijk ga maken als ik weer thuis ben. 'Joehoe, Gina!?' Ik schrok op. 'Daar ben je weer. In je gedachten verzonken?' zegt papa lachend en ik geef hem een duw. 'Ja. Ik vind het jammer dat we al bijna naar huis moeten maar ik ben ook blij om iedereen dan weer te zien.' 'bedoel je niet voornamelijk Samuel?' mijn vader knipoogt. 'Pap..' ik rol lachend met mijn ogen maar knik dan. 'Daar was ik ook al achter. Het is een leuke en zeker beleefde jongen, ik mag hem wel.' 'Dat is fijn.' grinnik ik. 'Ik ga even wat te eten halen, wil je ook?' hij wijst op een kraam met eten. Ik knik. 'Kies maar wat uit, je weet wat ik lekker vind.' zeg ik en dan loopt mijn vader weg. Dit is mijn kans om even in privé met Samuel te bellen. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas en toets zijn nummer in. Het duurt even voordat de hij opneemt. 'Samuel.' hoor ik hem slaperig mompelen. 'Oh, shit! sorry, ik was helemaal vergeten dat het bij jullie al in de avond is. Heb ik je wakker gebeld?' 'Eigenlijk wel ja. Maar het geeft niet.' grinnikt hij. 'Sorry. Hoe gaat het met je? Hou je het nog uit zonder mij?' 'Ik voel me prima. Al zin om naar huis te komen? Hm, om eerlijk te zijn mis ik je wel ja.' zegt hij dan en ik glimlach. 'Mooizo, ik jou ook. Ja, ik heb er wel zin in maar ik zal New York wel missen.' 'Snap ik.' het is even stil. 'Sam, ik ga ophangen. Slaap zacht.' zeg ik en ik maak zacht een kus geluid. 'Bye love. ' en hij hangt op.

Continue Reading

You'll Also Like

18.3K 427 67
Lynn Schouten is 22 jaar oud en werkt in haar vakantie als animator op een camping in Frankrijk. Dit is haar 3de jaar als animator. Ze is een harde w...
2.2K 213 12
"Soms zit er onweer ik m'n hoofd. Is m'n hele lijf verdoofd. Krijg ik geen adem, geen rust om me heen." Twee jongens, beide met mentale problemen, ze...
54M 1.3M 70
after a prank gone terribly wrong, hayden jones is sent across country to caldwell academy, a school for the bitchy, the dangerous and the rebellious...
1.9K 145 19
Wat als je het op 17 jarige leeftijd uitmaakt met je eerste vriendje omdat je aan de andere kant van het land gaat wonen, en je hem 13 jaar later ine...