-Exo tepkiler-

By flinoiro

302 27 76

exo tepkiler More

Çikolata🍫
Gömlek vakası👕

Phone📱

64 5 19
By flinoiro

Konu:Exo'nun telefonuna yanlışlıkla zarar verirsek.

Xiumin:Telefonunu eline alıp fotoğraf çekerken ayağın kayar ve suya düşürürsün.Hemen çıkarıp saç kurutma makinesiyle kuruturken Xiu'ya yakalanırsın.

Sana kaşlarını çatarak"Y/n ne yapıyorsun o makineyle! Hem telefonumun ne işi var elinde yoksa sen,sen onu bozdun mu!"der sinirle.

"Y-ok hayır üşümüş telefoncağız bende ısıtıyordum."dersin kıvırmak adına.

Telefonunu aniden elinizden çeker ve açmaya çalışır.Açılmayınca da "Ah telefon soğuktan donmuş olmalı ki ekran açılmıyor.Onu kurtaramadın Y/n o öldü."der ardından telefonunu alıp bahçede onu gömer.(Evet sen telefon katilisin xiuxiuxiu)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Baekhyun:Sen korkudan telefonu tamirci arkadaşına götürürsün Allah'tan fazla ıslanmamıştı. Arkadaşın şipşak halleder.Bu kez Baek'ten azar işitmezsin.
(Arkadaşına dua et yoksa Baek seni gebertirdi bkhynbkhyn)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Suho: Telefon havuza düşer sen korkudan hemen atlarsın o sırada Suho gelir ve seni havuzdan çıkmış,ıslak, üstelik elinde telefonla görünce gülme krizine girer.

Sana Sadece şunları söyleyebilmiştir "Ahmak Y/n benim telefonum su geçirmez..."
(Sonuç: ıslandığınla kalırsın jnmynjnmyn)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Lay:Sen onun telefonunu yere düşürüp paramparça etmişsindir. Sende yere kapaklanmışsındır hatta dizin kanıyordur fakat sen Lay üzülecek diye ağlıyorsundur. Dans pratiğinden gelen Lay seni öyle görünce çok korkar ve hemen yanına koşar.

"Neden ağlıyorsun Y/n?"dizinin kanadığını fark eder, seni kucağına alır koltuğa oturtur.Dizini sarar...
(Onun için telefondan bile değerlisin kız kaptın gül gibi çocuğu yxngyxng)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Luhan:Yere düşürdüğünde oda oradadır senden önce koşar telefona bakar kırılmış bir ekran gördüğünde "Gerçekten çok sakarsın! Sana nasıl dayanıyorum, ah aşk sen nelere kâdirsin..."

Tüm gün söylenerek başının etini yer bu nedenle ona küsersin. Farkına vardığında sana hediye alır ve barışırsınız.
(Beleşten hediye oh ne güzel biz tepki bulmak için ölelim hanımefendi hediyeyi kapsın lhnlhnlhn)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Tao: Eve geldiğinde senin evde olmadığını anlayınca hemen ev telefonu ile seni arar nerede olduğunu sorar. Sen ise telefoncuda olduğunu söylersin. Şaşırır ama sevinir.

"İyi yapmışsın Y/n senin telefonda eski püskü bir şeydi. Benimki gibi güzelini bulamazsın yhaa neyse..." Onun dalgacı konuşmasını "Tao ben telefonunu kırdım."deyip bölersin.

Küçük çaplı bir şok geçirsede sen kapamadan önce "Bunun cezasını çekeceksin Y/n..."diyebilmiştir.

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Sehun: Dün gece olan partide mini giyinmiş kızlara bakmaktan kendini alamayan Sehun'a ders olsun diye onun telefonunu alıp duvara atmışsındır. Bunu eve geldiğinde süpriz niyetinde kullanırsın.

Sehun kutuyu açtığında bütün hevesi kaybolur ve bağırarak " O kızları kendinle yarıştıran sensin. Cidden bu kadar kıskanç olacağını ummuyordum..." der ve evi terk eder.(Bu kötü oldu sorry shnshn)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Kai: Arkadaşlarınla dün gece barda eğlenmiştiniz. Sabahsa elindeki telefonun seninkiyle aynı şekilde  olsa da  sana ait olmadığını anlarsın. Kendini arayarak telefonun sahibiyle konuşur, bir yerde buluşmayı planlarsın.

Buluşma yerine giderken yaklaşık 100 metre kala  giydiğin topuklunun bir taşa takılması sonucu düşer, telefonu kırarsın.

Parçalanmış ekranı sahibine uzatırken çekinir hatta bağırıp çağırmasını umarsın oysa onun dediği " Telefonun benim için çok değerli ama bu geceki akşam yemeğimiz kadar değerli değil..."olur.(Yanlız Kai çok iyi yavşadı jngnjngn)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Kris: Sen kuzeninle parkta oynarken adamın biri gelir ve kuzenini çok sever hatta telefonundan oyun oynamasına izin verir. Kuzenin kaybettiğinde telefonu yere atar o an ki sinirle.

Sen onu azarlamaya başladığında adam konuşur. "Sorun yok, onu azarlamamalısın. İnan bana o telefonun serisine sahibim.  Fakat ne yazıkki sizin gibi güzel bir eşe sahip değilim." ardından göz kırparak kartını sana uzatır. Sen olayın şokundayken o ortamı havalı bir şekilde terk eder.(Tam Kris'lik bir hareket değil mi... işte bu tür şeyler onun tarzı krskrs)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Chanyeol: Ondan ölesiye nefret ediyorsun çünkü okulda sana zorbalık yapıyor. Ama sende az değilsin! Gidip telefonunu araklayarak ona şantaj yaparsın. Tabii Chanyeol hiç durur mu! Seni kovalamaya başlar sen ondan kaçarken telefonu düşürürsün. Paçayı kurtarmak adına topukladığında arkandan "Sen bittin kızım!" diye bağıran bir Chanyeol bulursun. (Bence cidden bittin!  chnylchnyl)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

D.O: Arkadaşının düğününde Exo üyesi D.O'yu görünce çok mutlu olursun. Damat D.O'nun yakın arkadaşıymış meğerse. Gidip tam imza isteyeceğin sırada diğer kızlar önüne geçerler. Sen onları iterek D.O'nun yanına gelirsin ve telefonunu masanın üzerine bıraktığını görürsün.

Çaktırmadan el çabukluğuyla telefonu kapar kaçarsın. Şifre olmadığından kurcalayabilirsin. Galerisine girdiğinde kendi resimlerini görunce şaşırır, mutlu olursun. Taa ki arkandan gelen sesi duyana kadar.

"Ahh Y/n cidden senin aldığını görmediğimi mi sandın?" bu gelen D.O'nun sesi olduğundan panikleyerek yere düşürürsün telefonu.

Utançtan ağlamak üzere olduğunu anlayan D.O sana "Seni sevdiğime sükretmelisin bence. Bunu üyelerden biri yapsa gebertirdim."der. Ardından sana sarılır.( Satan Soo sevdiğine işlemiyor bunu anlamış olduk kyngskyngs)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Chen:Sen Chen'e çok aşıktın fakat o senin yerine arkadaşından hoşlanıyor, seni kankası olarak görüyordu.

Arkadaşına çıkma teklifi edeceği zaman sırf haberleşemesinler diye telefonunu almış, ondan uzaklaşmıştın. Okul binasının arkasında sessizce ağlarken omzuna atılan elle kafanı kaldırırsın. Gelen Chen'dir. Sana şunları söyler; "Beni reddetti. İnanabiliyor musun Y/n onun görüşmek adına evine kadar gittim fakat o benim duygularımı umursamadı. Oysa o kişi sen olsaydın bunu asla yapmazdın..."

Seninle daha çok ilgilenerek seni sevmeye başlar ve ilerde çıkarsınız.( Bu güzel oldu yaa. Yanlız arkadaşın kötü duruma düştü jngdjngd)

📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱

Continue Reading

You'll Also Like

1.9M 182K 60
Ulaş: Hani sen bana ilk mesajında demiştin ya Ulaş: Dizi, film ve kitaplarda herkesin sevdiği yan karakterler gibisin diye Ulaş: O zamanlar bu benim...
1.7M 93.4K 65
Siz: Telefon numaranızın rüyamda ne işi var? 05**: kimsin sen? . . Rüyalarını hatırlayan biriysen ve bu sefer bir telefon numarası görürsen ne olur...
43K 377 18
Öncelikle 1 M' den fazla görüntüleme 200 Binden fazla oy almış kitaptı. Ancak bazı hadsizler yüzünden silindi. Tekrardan yayınlıyorum. Ulaşabildiğim...
679K 30.4K 52
tamamlandı. acar arslan dünyaca ünlü bir futbolcudur. bir gün eski hattını geri takar ve instagram'dan 'bebeğim kişisi instagramda, ona merhaba demek...