saved by an angel ft. niall h...

By Ineke_gilis

9.8K 214 17

Jenny is een 18 jarig meisje. Ze is mooi, populair en heeft geweldige vrienden. haar vriendje Nick is lief vo... More

voorstellen
proloog
sorry geen hoofdstuk
deel 3
deel 4
deel 5
deel 6
deel 7
deel 8
deel 9
deel 10
deel 11
deel 12
deel 13
deel 14
deel 15
deel 16
deel 17
deel 18
deel 19
deel 20
deel 21
deel 22 : the wedding
deel 23
deel 24
deel 25
deel 26
deel 27
deel 28
deel 29
deel 30
deel 31
deel 32
deel 33
deel 34
deel 35
deel 36
deel 37 : epiloog
bedankt
Stalker
wel hallo alweer?

deel 1

668 15 2
By Ineke_gilis

|niall's pov|

Ik zie haar haar huis binnenlopen en ik rij naar het appatement. Ik doe de deur open en wordt al snel begroet door zayn mijn huisgenoot. "Heey man,waar was je zolang" zegt hij. "Ik... euhm...was in de... euhm" bazel ik

"Stad" vervolgt Zayn en ik knik. "ja" zeg ik snel en loop naar mijn kamer ik val zuchtend op mijn bed en staar naar mijn plafond. "Waauuw" verzucht ik en denk terug aan Jenny ze is zo mooi haar bruine half-lange krullende haar en haar mooie zacht groene ogen. En haar mooi roze lippen waar een zwak maar schattig lachje op danste. Zayn komt mijn kamer binnen "Nialler kom je nog of wat" "hunh" bazel ik terug "Louis, Liam en Harry zijn er al" zegt hij terug.

Ik sta op en ga naar beneden waar de rest van de jongens al zitten te wachten, ik en de jongens hadden afgesproken vandaag maar ik kan men gedachten er niet bij houden ik zit constant aan Jenny te denken. " ja, ongelooflijk mijn arme zusje" zegt Harry ik was niet aan het opletten en vraag wat er was. "Het vriendje of moet ik zeggen ex-vriendje van mijn zus heeft haar een klap in haar gezicht gegeven" "als ik hem ooit te pakken krijg" mompelt hij zacht. "Arme Jenny" zegt Louis. Jenny? Jenny! Ik kijk naar Harry's ogen ik wist dat ik die ogen ergens van kende

"niet verliefd worden hè Nialler" zegt Zayn terwijl hij me raar aankijkt "ik weet dat ik knap ben maar ik val niet op je Niall sorry maat" zegt Harry grinnikend ik schrik als ik inderdaad merk dat ik naar Harry's ogen aan het staren ben "je zus, heeft ze toevallig bruin half-lang krullend haar?" Vraag ik. "Ja, hoe weet je dat?" Vraagt hij ik denk na en antwoordt "was ze aan het winkelen in de stad?" "Ja hoe weet je dat? helderziende geworden?" "Nee" zeg ik " ik denk dat ik erbij was toen 1 of ander eikel in haar gezicht sloeg". "Wat?!" zegt Harry verbaasd "ja ik was in het stad voor.... ik weet niet wat en opeens begon daar 1 of andere sukkel tegen een meisje te roepen en sloeg haar gewoon midden in het openbaar. Ik kwam ertussen en ze liep weg, ik ben achter haar aan gelopen om te zien of ze oke was en bood haar een lift aan naar huis ik wist dat ik het huis ergens van kende nu weet ik van waar" ratelde ik aan 1 stuk door de jongens keken me aan.

"Jij wilt toch altijd de held uithangen hé Niall" zegt Zayn plots " ja maar toch bedankt maat je hebt m'n kleine zusje gered" zegt Harry "graag gedaan Hazza gaat het eigenlijk een beetje met haar?" "Ja ze kwam thuis en legde onmiddelijk een icepack op haar wang ik vroeg wat er scheelde en ze legde het uit" zei hij.

|jenny's pov|

O nee waarom heb ik het tegen Harry gezegd ik weet gewoon dat hij Nick iets gaat aandoen ik wordt uit mijn gedachte gehaald door mijn iphone die trilt ik pak hem en zie dat ik een berichtje heb van Nick

~ heey babe het spijt ik kom naar je toe~
Ik wil hem niet kwetsen maar hij sloeg me dat had hij nog nooit gedaan
~nee, je deed me pijn en ik wil je nooit meer zien het is uit!~

Ik hoor een geluid beneden wat wilt zeggen dat Harry thuis is ik ga naar beneden ik moest toch mijn icepack wegleggen het is niet meer koud. Ik hoor Nick's stem en loop naar mijn kamer ik weet niet waarom maar ik krijg het benauwd. En ik stuur een smsje naar harry

~nick is hier ! Harry ik ben bang~

|harry's pov|

Ik voel mijn gsm afgaan en kijk een smsje van jenny ik open het

~nick is hier ! Harry ik ben bang~
wat doet die eikel in mijn huis

"JONGENS WE MOETEN NAAR HUIS!" "Wat is er?" Vraagt Liam ongerust "HARRY WAT IS ER!?" vraagt niall nu ook ongerust "Nick is in mijn huis bij..." "BIJ WIE?" Vraagt liam "bij jenny" zeg ik iedereen springt op en loopt naar de auto en Niall begint te rijden zo hard als hij kan ik zit samen met Zayn in Niall's auto en Liam en Louis in louis' auto die achter ons rijdt.

We zijn er ik stap uit en loop mijn huis binnen. Ik hoor jenny roepen en loop naar boven met de jongens achter me Nick zit boven op mijn zus met haar en zijn broek op hun enkels ze roept maar ze heeft zijn hand op haar mond "NU WIL JE ME WEL HE" ik bevries en de jongens rukken Nick van haar af ze begint te gillen en te huillen de jongens houden Nick op afstand en ik ren naar Jenny "ben je oké? Wat heeft die eikel met je gedaan?!" "H-h-h-ij...." stamelt ze "het is oké je hoeft het niet te zeggen" ik sta op en loop naar de jongens die Nick nog altijd vasthouden ik vraag aan Niall of hij naar Jenny wilt gaan en dat doet hij ik zie Nick's ogen boos kijken maar ik ben bozer en slaag hem op zijn gezicht.

Liam houdt me tegen voor ik hem nog eens kan slagen en kalmeert me hij stuurt me de kamer uit en belt de politie.

De politie staat binnen een paar minuten aan de deur en aangezien Liam me had weggestuurd deed ik maar open en leidde ze naar boven waar Nick nog altijd door Liam, Zayn en Louis werd tegengehouden maar aan hun gezichten te zien waren ze blij dat de politie binnenkwam stormen en hem in de boeien sloeg en naar de combi brachten ik gaf hem een giftige blik als hij voorbij kwam.

Ze kwamen terug naar binnen en iedereen moest een verklaring afgeven na een paar uur waren ze klaar Nick kreeg een straatverbod en mocht niet meer bij jenny of mij en de jongens in de buurt komen.

Jenny ligt ondertussen te slapen naast Niall die nu opstaat en naar me toe loopt "alles oké?" Vraagt hij fluisterend ik knik terwijl ik naar beneden gebied Jenny slaapt eindelijk ik wil niet dat ze terug wakker wordt.

Niall en Louis kijken me medelevend aan terwijl Liam Zayn helpt met een icepack voor zijn oog omdat Nick hem best hard heeft geslagen ze komen er ook bij zitten. "Alles komt goed" zegt Louis als hij ziet dat ik mijn best doe om niet te wenen. Ik vraag of ze hier willen blijven.

|niall's pov|

Arme harry hij heeft echt moeite om niet te huilen "AAAAAAAAAH NEE NIET DOEN NICK LAAT ME LOS!" iedereen spurt naar boven met harry aan kop en stormen de kamer binnen Jenny ligt bezweet in bed te wurmen en harry gaat op haar bedrand zitten en probeert haar wakker te maken.

Ze schrikt wakker en kijkt gedesoriënteerd rond en ziet Liam, Zayn, Louis en mij staan en harry op haar bedrand zitten.

"het is oké" zegt harry "waar is Nick?" Vraagt ze in paniek Harry vraagt aan ons om de kamer te verlaten en begint aan Jenny uit te leggen wat er gebeurt is waardoor ze hartsverscheurend begint te huilen ik weet niet waarom maar ik krijg plotseling een krop in mijn keel.

Na een tijdje komt harry naar beneden "slaapt ze?" Vraagt Louis. Harry knikt en ziet er moe uit "je bent moe hazza ga slapen ik let wel op Jenny" zegt Liam we knikken instemend en Harry zegt dat we in de logeerkamer mogen slapen en gaat naar zijn kamer.

|Jenny's pov|

Ik word langzaam wakker en herriner me direct wat er gisteren gebeurt is ik probeer mijn tranen in te houden ik doe mijn deur open en zie niemand ik ga naar de keuken waar ik niall een boterham met choco zie eten hij hoort me binnenkomen en lacht me vriendelijk aan "hey" zegt "hai" zeg ik terug met een zwak lachje en loop naar de koelkast er komt nog iemand de keuken binnengelopen "hey Zayn" zegt niall enthousiast waardoor ik weet dat dit Zayn is "heey nialler" antwoordt hij terug "Zayn" stelt hij zich voor "Jenny" zeg ik terug "goed geslapen" ik zie dat Niall hem hoofdschuddend aankijkt en voor hij iets kan zeggen zeg dat ik wel goed heb geslapen

"ik ga me even douchen" zeg ik en loop naar mijn kamer. Ik kleed me uit en stap onder de douche de warme stralen lopen over mijn lichaam na een kwartiertje stap ik eronder uit en kleed me aan, iemand klopt op mijn deur "binnen" zeg ik, ik draai me om en zie dat het Harry is hij trekt me in een knuffel "het spijt me" zegt hij "het is niet jouw schuld jij kon er niks aandoen" "jawel" zegt "nietwaar" "jawel ik had gewoon thuis moeten blijven....bij jou dan was.... dit niet gebeurt" "dan was hij waarschijnlijk nog binnengeraakt" zeg ik en er rolt een traan van mijn wang die nu helemaal blauw is geworden "ja misschien maar dan had ik hem kunnen tegenhouden voor...hij je...iets kon aandoen" zegt hij nu ook snikkend.

|Harry's pov|

Het breekt me om m'n kleine zusje zo te zien hier kan ik niet tegen ik moet er niet aan denken wat er zou gebeurt zijn als we niet op tijd waren geweest dan stop ermee Harry je doet jezelf alleen maar pijn Jen heeft gelijk jij kan er niets aandoen dat Nick een gore eikel is ik denk dat ze me ziet nadenken want ze heft m'n hoofd op en veegt mijn tranen weg "het is niet jouw schuld hazza" zegt ze nogmaals en trekt me in een knuffel.

"Mag ik je gsm even" zeg ik "ja tuurlijk alles voor mijn grote broertje" zegt ze terug voor ze me haar gsm overhandig ik loop ermee naar beneden "hazza ik wil hem wel nog terug hé" roept ze me nog na "jaja direct" ik pak mijn gsm die ik op de bank heb laten liggen en zet de nummers van de jongens in haar gsm "hazz wat doe je nu" vraagt ze lichtjes geïriteerd "de jongens en ik gaan zo meteen even ergens naartoe en ik hun nummers erin gezet als er iets dan bel je ons oké!" "Ja maar.. mag ik niet mee ik wil niet alleen blijven?" "Nee het spijt me Jen we hebben een bespreking op het werk" "okee"

|Niall's pov|

Ik zie hoe teneergeslagen Jenny is "ik blijf wel hier" zeg ik dan zonder er bij na te denken "dat is ook jouw werk hoor nialler" zegt Louis met een serieus gezicht "ja maar ik neem wel even vrijaf ik heb nog een paar dagen verlof staan" " okee bedankt maat" "geen probleem hazza" ik zie dat Jenny me aankijkt en een lucht dankje geeft er danst een klein glimlachje op haar mond.

Even later vertrekken de jongens naar de meeting en blijf ik achter bij jenny "okee wat wil je doen? Als je iets wilt doen he we kunnen ook gewoon chille ofzo" zeg ik met een idiote lach damn niall pull yourself toghether man! "We kunnen een...film kijken als je wilt?" Zeg ik aarzelend "ja lijkt me leuk welke wil je kijken?" "Wat dacht je van the hunger games" " ja super lijkt me leuk maar geen film zonder popcorn" en ik vlucht naar de keuken. "Wil je iets hebben om te drinken?" "Cola alsjeblieft" "okee komt eraan" Als ik terug de living binnenkom zit ze al in de zetel en heeft ze dvd al ingestoken. Ze wacht op mij.

"Hier is u drinken" zeg ik met een buiging terwijl ik haar het glas overhanding. "Dankje" zegt ze vriendelijk terug met een lach op haar gezicht. Na de hunger games hebben we nog naar lucy gekeken en ergens in het midden viel ze in slaap ik tilde haar op en bracht naar haar kamer ik wou haar niet wakker maken weet je.

Ik legde haar zo rustig mogelijk in haar bed en stopte haar in. "Slaapwel Jenny" fluister ik en ga terug naar beneden ik zet lucy verder op en even later komen de jongens terug binnen "waar is Jenny" vraagt harry onmiddelijk met een beetje ongerustheid in zijn stem "rustig maat ze is boven" ik zie dat hij naar boven wilt gaan " ze slaapt" roep ik al snel "ohw okee dankje Niall" "het is oke man ik snap het..." zeg ik "hoe was de bespreking?" Vraag ik aan hen "saaaaaaai!" Roept Zayn vanuit de keuken "het ging over de verbouwingen van het hoofd gebouw" "owh...leuk" zeg ik sarcastisch " ja he" knikken ze sarcastisch en iedereen barst in lachen uit.
-------------------------------------------

Continue Reading

You'll Also Like

139K 5.4K 37
Abby (18 jaar) woont in Texas en heeft net haar schoolexamens gehaald. Haar ouders willen dat ze later arts moet worden, maar daar denkt Abby anders...
3K 98 17
Jaja guys, deel 2! Mocht je deel 1 nog niet hebben gelezen ga dan even naar mijn account naar het boek 'De dochter van Robbie' Iedereen is weer een j...
5.1K 269 28
Zaar van Heest is op haar 22ste een van de grootste popsterren ter wereld. Met talloze hits, wereldwijde tournees, en miljoenen fans, wordt ze vaak v...
39.8K 852 35
De negentienjarige Ella werkt in het cafeetje van haar moeder in California, Amerika. Haar leven is nogal normaal, en een tikkeltje saai, totdat er e...