HIS BROTHER [JBFF]

By bizzlesbitch_

34.3K 1.1K 432

Alyssa McKay. Holka pro kterou život nikdy nebyl hračka. Dnes má ale populárního přítele a život plný překvap... More

Prolog
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
Epilog

11.

1K 29 19
By bizzlesbitch_

Justin

Dojel jsem domu a zaparkoval před domem. Poslední hodina pro mě byla celkem nepříjemná. Docela mě štvalo že to v neděli s Alyssou nevyšlo protože od svatby jí vnímám trošku jinak jak dřív. přestal jsem ji nenávidět a chtěl jsem trochu zlepšit náš vztah. Jenže možná že jsme to zlepšování vztahu trochu přehnali a stalo se to co se stalo. Chce mě nenávidět.

Otevřel jsem dveře od domu a šel se hned napít do kuchyně. Úplně mi vyprahlo z toho jak moc mě Alyssa se svými slovy vyrazila dech.

"Ehm jo...myslím že bude dobré když se budeme znovu nesnášet."

Pravda je taková že se s Alyssou nechci nesnášet. Chci být někdo koho ještě nemá. Chci ji pomoct od toho uzavření sama v sobě. Chtěl jsem jí pomoct dosáhnout svobody. Ale taky jsem jí chtěl nějakou dominantní části jenom pro sebe. A tím jsem to taky možná tolik podělal. Kdybych potlačoval svůj chtíč tak by všechno dopadlo líp. Ale ne já jsem prostě kretén.

Můj brácha teď mě i Alyssu podezřívá z nevěry jen kvůli velké chybě. A poslední co můžu pro Alyssu udělat je napravit to je vysvětlit Jacobovi to že mezi námi nic není. Položil jsem sklenici se zbytkem vody na linku a rychle se rozešel se nahoru do patra s nadějí že Jacob bude ve svém pokoji.

Setřásl jsem z ramen svou nervozitu a jemně zaťukal na dveře. "Co je!?" Ozval se protivný a rozčílený hlas za dveřmi. "Musím s tebou mluvit. " Odpověděl jsem celkem klidně a loktem se opřel o rám dveří. "Táhni do prdele Justine! Nechci s tebou mluvit! Alespoň do té doby než mi nepřestaneš šukat holku!" Opáčil mi křikem. "Tak tím pádem můžu dál si s tebou popovídat protože s Mckayovou vážně nešukám." usmál jsem se ironicky a vešel dovnitř k němu do pokoje.

Nešukáš ale chceš že?

Ozval se hlas mého podvědomí a já nad tím jen zaraženě pokroutil hlavou.

"Ale Justine s tímhle jdi do píči. není nám deset aby jsme si věřili takovéhle kraviny. Vím že ti alespoň jednou dala." uchechtl se smutně.

Ty jo Jacob jí má asi fakt hodně rád když je z ní takhle povadlí a ani pořádně neví jestli jestli ho se mnou vážně podvedla. Je docela fajn ho takhle vidět protože on vážně takhle smutný nikdy není a pro mě, jako jeho bratra je to velice fascinující a unikátní.

"Jacobe pane bože co ti to vlétlo do hlavy? Já tvojí holku nešukám. Jak bych taky mohl když se nesnášíme?" Usmál jsem se a sedl si na zem u dveří. "Jak ti to mám do prdele věřit když jsem viděl tu fotku!? Navíc většina lidí ze střední na kterou jsem chodil a nesnášeli se, jsou teď spolu protože je to k sobě navzájem táhlo." Odpověděl mi a dál se věnoval na svém mobilu na kterém jak jsem já usoudil, zrovna Tweetoval to jak mu Alyssa zlomila srdce.

"Jakou fotku?" Optal jsem se ho nechápavě. Jacob se podíval znovu do svého mobilu a po chvilce mi ukázal nějakou fotku kterou jsme s Alyssou fotili ještě v tom akváriu. Dávala mi tam pusu na tvář a já to fotil. Byl to hezký okamžik. "Tak vidíš." prskl po mě Jake a ruku s telefonem si zase přitáhl k tělu.

"Hale já s Alyssou už se nesnášíme fakt strašně dlouho. Sekretářka, která nesnáší svého šéfa skoro pět let tak ho taky ze dne na den nezačne kouřit." Řekl jsem zas já. "Stejně ti nevěřím. Poslední dobou se k sobě chováte..hodněji a Alyssa se taky chová divně. přijde mi jako kdyby se mnou nechtěla spát jinak než když byla mezi námi nějaká hádka. Když jí upozorním na to že jsi doma tak už otráveně a naštvaně nekroutí očima jako dřív. Řekne mi na to jenom něco ve stylu 'Ne to vůbec nevadí. Justin je v pohodě.' a nebo 'Aha tak to je fajn.'" Vydechl a já jen vnímal to jak Alyssa už není s takovou záští proti mě. Bylo hezký slyšet to třeba jen od Jacoba a vědět že je to oboustranné.

"Jacobe to ale nedokazuje nic o tom že spolu spíme. Já a Alyssa by jsme spolu nikdy nespali protože chceš vědět proč? Ona tě miluje. I kdybych sebevíc chtěl tak mi nedá." Řekl jsem a při poslední větě získal jeho vražedný výraz. "Ty chceš aby s tebou spala?" Začal mu pomalu rudnout obličej a svoje ruce stiskl v pěst.

Průser ale byl že alespoň třetina mě to chtěla. Chtěl jsem Alyssu jen pro sebe ale nechtěl si to připustím. A ani nikdy nepřipustím. "Ne." Odpověděl jsem jednoduše s pohledem na zem. "Tak mě to nějak dokaž že Alyssu nechceš přefiknout." Prskl po mě a já nevěděl co mám dělat. na vteřinu jsem zaváhal a získal si tak Jacobův výhružný výraz.

"Nechci podvést svou holku." Zamumlal jsem a jeho výraz se změnil v nechápavý. "Ty máš holku? Nerozešel si se teď s Patricií?" Zeptal se zaraženě. Nechci mu lhát a jestli mu řeknu to co plánuji říct tak to fakt budu muset udělat. Bude si chtít být jistý. Je to ta nejhorší věc co asi udělám ale udělám to pro Alyssu. Nadechl jsem se a rychle ze sebe vyrazil tu hnusnou větu kterou tak moc říct nechci.

"Vrátil jsem se k Patricii." Skousl jsem si spodní ret aby se na mé tváři neobjevil žádný podezřelý výraz. "Vážně?" Zeptal se a hleděl mi hluboko do očí. "Jo." Odpověděl jsem a ztraceně a naštvaně se opřel o zeď.

"Fajn. Bože můj já jsem takový debil že jsem si nevyslechl její názor! Měl bych si s ní promluvit." Zakňučel a chytl se za hlavu. "Tak jí zavolej a pozvi ji sem." Řekl jsem bez jakékoliv emoce a on jen vystresovaně popadl mobil. "Jo máš pravdu." Řekl a hned vytočil její číslo.

"Alysso? O můj bože lásko já se ti tak omlouvám. Justin mi všechno vysvětlil a...zlato já nevím co mám dělat mohla by si sem přijet?" Začal hned zrychleně mluvit ale já nemohl jejich rozhovor dál poslouchat. Rychle jsem se zvedl ze země a odcházel chodbou do svého pokoje.

jedna část mě byla šťastná. Říkala jo Justine udělal si moc dobrou věc zachránil si jim vztah. Ale ta druhá, dominantnější část byla na mě naštvaná protože teď jsem přišel o dobré chvilky s Alyssou a ještě se musím vrátit ke své toxické ex.

Třísknul jsem za sebou dveřmi a posadil se na postel. Naštvaně jsem vydechl a vyndal si ze zadní kapsy kalhot svůj mobil. jazykem jsem objel své rty a vytočil Patricii.

Klid Justine..udělej to pro Alyssu.

"Justinku? jsi to ty ty draku?" Zachychotal se její upískaný hlas z telefonu. "Patricie? Jo ahoj jsem to já.. ehm no nechceš se k sobě vrátit?" Zeptal jsem se trochu odtažitě ale přece jen z příma. "O můj bože samozřejmě miláčku můj! už jsem myslela že nezavoláš!" Vypískla šťastně. "Tak já ještě dnes přijdu a hned si dáme divoký udobřovací sex jů?" Řekla s neskutečnou radostí dřív než jsem stihl něco namítnout.

"Jo." Vydechl jsem zklamaně a ona se smíchem hovor ukončila. rozplácl jsem se na posteli a začal tupě koukat do stropu. Podělal jsem to Alysse a Jacobovi tak teď, ať to stojí cokoliv to napravím.


Alyssa

před půl hodinou mi zavolal Jacob s tím že mu Justin všechno vysvětlil a že už zná pravdu. Bojím se ale toho jakou pravdu mu řekl. To že jsme se líbali? nebo lhal? Ale tahle otázka se mi v hlavě moc dlouho nemotala protože jsem byla hlavně ráda že je to už v pohodě.

teď jsem na cestě za Jakem. Nabídl mi jestli nechci přijít a ještě si to když tak mezi sebou vyřešit. Hned jsem na to kývla. Chci být se svým klukem. Třeba, jak necítím to chvění po celém těle s ním, je tím že jsme spolu pořád. A třeba to cítím s Justinem jen kvůli tomu že on byl pro mě něco nového. A třeba jak jsme teď s Jacobem od sebe měli takovou 'pauzu' tak to teď ucítím. Nevím. Každopádně to nechám osudu.

Došla jsem před dům a zaťukala na dveře. Nebylo to ani třicet sekund co mi byli dveře otevřeny. byl to Jake.

"Jakeu já nevím co bych ti ke své chybě je-.." „Nic neříkej. všechno vím. Udělal jsem chybu že jsem si nevyslechl i tebe." Řekl a hned mě vtáhl do domu. Začal mě opečovávat svými rty ale mě se pořád vrtalo hlavou jaký kouzlo Justin použil že je Jacob hned takový přesvědčený. Po chvíli mi ale došlo že se líbám s Jakem ta jsem se tomu začala na plno věnovat.

...

Zase. Zase jsem s ním spala ale tak bezcitně. Nic jsem necítila. Při sexu jsem cítila jak je ve mě ale nebylo to vůbec hezký. Ani jsem se neudělala. A když jsem mu řekla ať to dodělá tak mi řekl že už je vyčerpaný. Docela dost mě to vytočilo.

Už je pozdě večer a on před chvíli usnul. Jsem neudělaná takže mrzutá a spát se mi taky nechce. Ale jediný co chci teď docela udělat je poděkovat Justinovi za to jak mě zachránil vztah s Jacobem. Zvedla jsem se z postele a oblékla si Jacobovo dlouhé tričko aby to nedopadlo jako minule kdy jsem byla zabalená jenom v dece.

Potichu jsem otevřela dveře aby jsem nevzbudila Jacoba a ještě tišeji opustila pokoj. rychle jsem se rozeběhla po špičkách k pokoji Justina a potichu klubem na dveře zaťukala. "Už jdu! Ozval se tlumený hlas z druhé strany a pak hlasité dupání. Dveře se otevřely a Justin se na mě hned nechápavě podíval.

"Alysso?" Vydechl a já se podívala do jeho krásných ale zmatených karamelových očí. "Hale já vím co se dnes všechno stalo ale chci ti poděkovat za to že si mě a Jacoba udobřil. Nevím co bych dělala ale neměla bych rozhodně sílu na to se mu to snažit neustále vysvětlit když on mě pořád jenom odháněl." přiznala jsem a nervózně si proplétala prsty. "To je v pohodě Alysso. Nemáš za co. Ještě něco?" Zeptal se trochu odtažitě.

"ehm asi ne chtěla jsem jen poděkovat a omluvit se za to jak hrubě jsem se chovala u mě v práci." Pokračovala jsem a on jen pokynul na souhlas.

"Justine pojď už ke mě! když tě nemám v sobě tak si připadám tak prázdná!" Ozval se hlas za dveřmi a Justin se zatvářil takovým tím typickým výrazem který říkal jak moc nechtěl aby se Patricie z toho pokoje ozvala.

"Ty ses vrátil k Patricii?!" Prskla jsem naštvaně ale zároveň i tiše aby to Patricie neslyšela. "No a? Proč ne když ji miluju?" Zeptal se tak tiše a vylezl s pokoje tak aby Patricie náš rozhovor neslyšela. "Ne nemiluješ." uchechtla jsem se ironicky a zkřížila si ruce na prsou. "Jak to ty můžeš vědět?" Zeptal se pro změnu s ironií v hlase on. "Ale no tak Bieber! Já nevím jak ty ale já mám oči jenom tě využívá k sexu protože ví že jsi hodný a dáš se snadno zmanipulovat. A vybrala si tebe protože ostatní už vědí jaká svině ona je tak o ní ani malíčkem škrtnout nechtějí." Vyhrkla jsem a získala si tak tím Justina s obrácenýma očima v sloup.

"Nic nevíš o mě ani o Patricii." Řekl ale já se jen krátce uchechtla. "O Patricii vím to co vědět potřebuji a tebe znám stejně hodně jako Jacoba za ty čtyři roky." Odpověděla jsem mu. "Justine ona ti škodí. Je jako parazit který tě vyžírá. Musíš se s ní rozejít." Řekla jsem po chvilce klidně a upřímně. "Alysso ty nevíš kdo je ve skutečnosti doopravdy ten kdo mi škodí. A nemyslíš si že můžu chodit s kým chci?" Pohodil otráveně rukama.

"Lidi spolu chodí protože se milují. A ty ani Patricie se nemilujete. Tak mi řekni jediný rozumný důvod proč si s ní." Řekla jsem a úplně nejhlouběji v sobě jsem teď zaváhala nad svým vztahem s Jacobem. Ani nevím proč prostě mnou projel takový zvláštní pocit když jsem říkala že lidi spolu jsou protože se milují.

"Nemyslím si že je dobré aby si věděla co je ve skutečnosti můj důvod proč jsem s Patricií." Řekl a já pochopila že tahle konverzace nemá smysl.

"měl by si pustit tuhle holku k vodě a najít si nějakou holku která tě bude milovat a nebude tě využívat jen kvůli sexu. Nějakou pro kterou bude každý dotek neskutečným zážitkem. Ne starým ohraným rituálem." Řekla jsem s pohledem do jeho očí. "A ty by si si zase měla najít někoho kdo tě pochopí. Někoho kterému se budeš moct otevřít a ne někoho kdo by tě jen potopil." Pronesl zas on ale ani na vteřinu neztratil náš oční kontakt.

Něco ve mě mi říkalo že to co potřebujeme jsme my navzájem. Že osoba kterou jsme si navzájem přáli jsme vlastně byli my. Justin přistoupil o kousíček blíž ke mě a mě se srdce rozbušilo o něco víc než bylo před tím. Jeho tvář se pomalu blížila k té mé ale naštěstí jsem se probrala včas.

"Měla bych jít. Jacob mě čeká." Šeptla jsem a Justin se znovu prohraně odtáhl. "Jo a já bych měl jít za Pat. Taky na mě čeká." Prohodil zas on a já v sobě cítila špetku žárlivosti . "Jo fajn tak by jsme se neměli navzájem zdržovat." Prskla jsem trochu. "To máš pravdu. Měj se McKay." Řekl uraženě a rychle zalezl za dveře svého pokoje.

"Nazdar." Sekla jsem a uraženě si to odkráčela do pokoje Jakea. Nechovala jsem se ohleduplně a tiše takže Jake po chvíli začal probuzeně něco mrmlat. "Alysso? Co to sakra předvádíš?" Zachraptěl a trochu zvedl hlavu z polštářů. "Promiň nechovala jsem se tiše." Zamumlala jsem a posadila se na posteli a hned se přikryla dekou.

"Kde jsi byla?" Zeptal se s výdechem. "Jen na záchodě." Zalhala jsem a zkřížila si ruce na hrudi. Jacob byl chvilinku ticho a já jen přemýšlela nad tím co by se stalo kdybych se neodtáhla.

"Al?" Zamrmlal do polštáře. "Hmm?" Zareagovala jsem hned. "Za týden v sobotu přijedou moji rodiče na oběd. Chci aby si tam byla se mnou..A neptám se. To ti oznamuji." Pověděl a já nad tím jen protočila očima že se k tomu staví takhle. "Fajn." Vydechla jsem stále ale trochu naštvaná z toho rozhovoru s Bieberem na chodbě.

"Zhasni. Chci spát." Zamumlal a já jen otráveně vydechla. Natáhla jsem se po lampičce a zhasla. Lehla jsem si a otočila se na bok proti Jacobovi. "dobrou noc." Šeptl. "dobrou." Vydechla jsem a zabořila si hlavu do polštářů. Sice jsem nebyla moc unavená ale usnout mi dlouho netrvalo.


____

O týden později

Nic moc s toho nestalo. Prostě jenom to samé co se děje vždycky. Nesnesitelné nálady Grace a časté její hádky s Peterem nebo se mnou Úchylný šéf s narážkami až mé strany plno nehezkého intimního styku s Jacobem. Už týden se děje to samé jak to začalo. Už si vždycky musím zalézt do koupelny a dodělat se sama protože Jacob toho prostě schopný není. Poslední dobou se taky trochu hádáme. Jsou to maličkosti ale my dva z toho vždy vyvoláme strašný povyk. A pak je tu Patricie.

My dvě se nikdy neměli rády. Vždycky si myslela že ji chci Justina přebrat a já si zase myslela že ona chce dostat do postele i Jacoba. Tak jsme do sebe vždycky šly. Ale když bylo nejhůř tak se objevil Justin a naše problémy nechal rozpustit ve vzduchu. Když už jsme zase u toho Justina tak s ním to mám taky zajímavé. Občas mi přijde že ho už ani nesnášet neumím protože když ho vidím tak ve mě něco přeskočí a já chci znovu to co bylo v tom akváriu. Několikrát se to taky málem stalo ale naštěstí nás něco zastavilo takže jsme na to nějak zapomněli.

Dnes je sobota  a to je den kdy má přijet Pattie a Jeremy na oběd. Pattie a Jeremy jsou rodiče Jacoba a Justina. Jsou v pohodě. Mají mě celkem i rádi. Teda s Pattie mám docela dobrý vztah ale Jeremyho moc neznám protože je to prostě chlap a s těmi já se moc nebavím. Teda ještě nedávno jsem se s nimi neznala a seznamovat jsem se ani nechtěla ale když to bylo mezi mnou a Jacobem zlé tak jsem se snažila vyplnit vše co si kdy přál. A jedna z těch věcí bylo právě poznat jeho rodiče. A nebylo to tak špatné jak jsem si myslela.

Musela jsem uvařit nějaké jídlo protože ti dva jsou na vaření absolutně neschopní a zase by objednali nějakou pizzu kterou mají vlastně pořád. Prostřela jsem na zahradě protože je dnes venku hezké počasí a oblékla si světle meruňkové šaty. Jak jsem tak nějak zjistila podle vyprávění ostatních tak Pattie miluje, když holky jako jsem já, nosí šaty. Navíc jsem ten typ holky který šaty nevadí. Takže jsem se rozhodla že by jí to možná mohlo udělat menší radost mě vidět v šatech. Vlasy jsem si zamotala do dvou francouzských copů a své oči zvýraznila linkou a řasenkou.

"Alysso! Pojď dolu už jsou tady!" Zařval na mě Jacob ze zdola. "Jo už jdu!" Odpověděla jsem a rychle se rozeběhla dolu kde už byl Jacob, Justin, Patricie, Jeremy a Pattie. A ano, Když se Justin dozvěděl že tu budu tak pozval i Patricii protože nevím proč ale nemohl to překousnout. Štve mě že je tu.

"Ale! moje princezna!" Zasmála se Pattie a hned se rozešla ke mě mě obejmout. "Ahoj Pattie." Zasmála jsem se a hned jí objetí opětovala. "Mimochodem ty šaty ti sluší." Zašeptala mi do ucha a já se krátce uchechtla. "Jacobe ty můj kloučku!" Vypískla šťastně a rozešla se k Jacobovi kterého následovně vtáhla do pevného obětí. "Bože ty si mi zase vyrostl." Zamumlala mu do hrudě.

"Mami je mi dvacet jedna já už neporostu. To ty jenom rosteš do země." Zasmál se a já s Justinem s ním. Pattie ho uraženě jemně šťouchla do hlavy. "drzý jako puberťák." Zasmála se a přivítala se i se zbytkem kromě Patricie protože tu nemá ráda. Jeremy se tak nějak přivítal ale pak už jsme se šli posadit na zahradu.

Chvilku jsme si povídali než jsme se rozhodli se najíst. Všichni to moc chválili což jsem byla ráda když jsem to vařila já. Patricie si nedala kvůli tomu že je tam určitě strašně moc tuku a že by přibrala. Nikdo jsme to nekomentoval a v klidu si vychutnávali ze svého talíře.

"Má někdo žízeň?" Zeptala jsem se když jsem se zvedala od stolu s tím že odnesu všechno špinavé nádobí. "Hmm dala bych si vodu s citrónem kdyby si byla tak hodná." Usmála se na mě Pattie a já kývla na souhlas. "Já chci vychlazený pivo prosím tě." Řekl zase Jeremy a já se souhlasně usmála. "Něco přinesu" Mrkla jsem a spolu s rukama plných nádobí jsem odešla do kuchyně. Nádobí jsem dala do myčky a do džbánu natočila vodu kde jsem hned vymačkala citrón.

"Ahoj." Pozdravil mě s úsměvem Justin ve dveřích. "Ehm ahoj. Co tu děláš?" Zeptala jsem se a on jen přešel k lednici ze které vyndal skoro všechnu zeleninu která tam byla. "Patricie má hlad. Chce abych jí udělal nějaký zeleninový salát." Odpověděl mi a všechno co držel položil na stůl. "Aha." Přikývla jsem na souhlas a dál si všímala svého.

"Proč si jí vůbec pozval?" Nedalo mi to a já se musela zeptat. "Protože je to moje holka Alysso." Zasmál se. "Jo to možná je ale celý den jen všechno bojkotuje. Je nepříjemná jako vždy a ty to víš. Tak když to víš tak proč ji zveš?" Zeptala jsem se trochu naštvaně. "Protože jsem nemohl koukat na to jak si tě k sobě Jacob tiskne a já tu jsem sám." Odpověděl a já se trochu zadrhla. "Tiskne k sobě? To žárlíš nebo co?" Pohodila jsem rukama. "Ne jen mi vadí na to koukat." Řekl a tuhle větou taky debatu o tomhle ukončil.

"Pamatuješ si jak si se mě ptala proč jsem se k ní vrátil?" Optal se a já na něj znovu přesměrovala svůj pohled. "Jo." vydechla jsem a vyndala z lednice pivo pro Jeremyho. "Jsem s ní protože jsem musel nějak dokázat Jacobovi že mezi námi dvěma nic není." Zamumlal a já na něj vykulila oči. "Cože si?" Nechápavě jsem se na něj podívala a přešla o kousek blíže k němu.

"Jacob mi nevěřím mže ho se mnou nepodvádíš tak jsem řekl že nemám jediný důvod k tomu s tebou spát když mám holku. Začal se ptát s kým jsem tak jsem se musel dát znovu dohromady s Patricií aby mi to věřil a ty si s ním bla v pohodě." Řekl a ani jednou se na mě nepodíval. Krájel zeleninu a snažil se vypadat v pohodě ale já věděla že s ní být nechce. "Tohle si nemusel dělat." Šeptla jsem a na vteřinu si získala jeho pohled.   "Musel. Jinak by jste byli ještě teď spolu rozhádaný." Vydechl a dál se věnoval krájení.

"Justine tvoje povinnost není mi zachraňovat vztah tak že se znovu dáš dohromady s někým koho nemiluješ. Tak akorát se trápíš a ani od samoty tě to nezachrání." Rychle jsem ze sebe vyhrkla protože kdyby mi dal prostor tak mu toho k tomu řeknu mnohem víc. Protože tohle nejde říct v jedné větě. "Tak už to prostě...neřešme Alysso."  Vydechl a nervózně se kousl do rtu. Prohraně jsem vydechla a vrátila se k lednici.

"Ahh sakra." Zasyčel Justin a hodil s nožem o stůl. Podívala jsem se co se stalo a Justin na sobě měl vystříknuté rajče protože ho blbě ukrojil. Přešla jsem k němu a chopila s odhozeného nože a nového rajčete. "Rajče musíš krájet podélně. Jinak je jasné že na tebe vystříkne." Zasmála jsem se a rajče rychle nakrájela.

"Je vůbec něco co ti nejde?" Zasmál se a vzal si čistý nůž aby krájel se mnou. "Hmm jo je toho hodně. Nikdo není bezchybný." Pokrčila jsem rameny. "Ty ale jsi." Zamumlal a myslel si že to neslyším ale slyšela. Byla jsem tou větou docela mimo ale dělala jsem že o ničem nevím.

"Alysso já se nechci znovu nesnášet. " Vydechl nahlas. "Justine já taky ne ale když se nebudeme tak si Jacob bude myslet že mezi námi něco je a to já nechci." Odpověděla jsem mu. "Jasně tak ale když ani ty to tak nechceš tak proč to dělat. Jacobovi to nějak vysvětlíme ale já nechci dělat že tě nesnáším když to ani není pravda." Řekl a znovu odhodil nůž. "Justine neházej s tím nožem! Ten za to nemůže." Řekla jsem trochu hlasitěji.

"Nechci s ním házet ale strašně mě to štve." Vydechl a já přestala krájet. Začali jsme si koukat do očí a vnímat jeden druhého. "Tak co chceš tedy dělat?" Zeptala jsem se a opřela se o linku. "Chci to co jsem ti řekl. Chci aby jsme byli přátelé." odpověděl mi a já jenom protočila očima. "Bude si myslet že jsme přátele s výhodami." Namítla jsem otráveně. "Tak ale snad má k tobě nějakou důvěru Alysso! Je to tvůj přítel a měl by ti věřit. Ne podezřívat z toho že když se kamarádíš s jeho bratrem tak s ním i spíš!" Zvýšil znovu o trochu hlasitost svého hlasu. "On mi věří."  Šeptla jsem a on si stoupl přede mě tak aby jsme na sebe dobře viděli. "Tak to se mnou můžeš přestat nenávidět a začít se přátelit ne?" Mrkl na mě a já se jen krátce usmála.

"Fajn. Zkusme to. Ale jestli se něco podělá tak si to znovu vyžehlíš." Šeptla jsem a vnímala jak se mu rozzářili oči. "Neboj. Nic se nestane." Odpověděl mi stejně tichým hlasem a já si tu chvíli uvědomila jak moc blízko vedle mě stojí. Bylo to sotva takových dvacet centimetrů. Všechno ztichlo a byla jsem tu jenom já a on. Nic jiného..


Nejsem si moc jistá jeho plánem přátelství...


...


Všechny vás moc zdravím Doufám že vaše dny které prožíváte jsou krásné a bezchybné a jestli ne tak vydávám kapitolu doufajíc že vám to alespoň trochu zvedne náladu 💕

chci se ale zároveň moc omluvit za neaktivitu ale měla jsem toho až po krk a na psaní jsem náladu neměla. 😬😬

Ale teď už jsem zpět s kupou nápadu tak by se moje aktivita měla alespoň trochu zlepšit <3

Tak mějte hezký zbytek dne a všechny vás miluju!!!!! 💖

Continue Reading

You'll Also Like

6.2K 163 23
,,Koťátko, řekni to. Řekni co chceš" zašeptá mi do ucha a při tom mu padají jeho stříbrný vlasy do očí. ,,Řekni co by si chtěla, koťátko" chytí mě je...
1.6M 49K 56
„Co tahle udělat dohodu ?" Naklonil se k mému uchu a já ucítila jeho teplý dech na své kůži. • Beth (16) nastoupila do prváku na střední školu. Není...
41K 2K 45
Příběh je rozepsaný ( kapitoly nevycházejí pravidelně ). začátek: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
10.3K 2.3K 23
Někdo bere svou vášeň až moc vážně. A někdo chce prostě jen milovat.