Seleccionar todo
  • Kritik (STÄNGD)
    6.1K 264 21

    Välkommen! I den här boken så kommer vi att ge ut kritik. Vi kommer läsa några kapitel av din bok, och så kommer vi vara brutalt ärliga och berätta vad vi gillar och vad som vi inte gillade. Detta gör vi så att du kan förbättras som en författare! Är du redo? STATUS: Stängd för catch-up

  • Att skriva Romantik
    6.9K 339 13

    Är du på jakt efter tips på hur man skriver ihop människors vitt skilda öden till en blödig story? Eller är du bara ute efter en guide som kan hjälpa dig på traven med en realistisk relation mellan parterna? Då har du hamnat helt rätt.

  • Att Planera en berättelse
    2.4K 73 6

    Välkommen till introduktionen till hur man planerar sin berättelse! Du kan bläddra igenom kapitlena hur du vill, använda dem som referens när det behövs eller se detta som en lektion i skrivande. Den här boken skiljer sig från de andra en aningens, eftersom den inte har något speciellt tema. Här samlas allt du behöver...

  • Snabba Skrivtips
    10.5K 837 35

    Har du varken ork, lust eller viljan att läsa långa texter? Du har du kommit rätt! I den här boken finns det bara korta och snabba författartips för dig som hellre vill spendera tiden på annat.

  • Skrivövningar
    11K 351 32

    Den här boken är lite annorlunda jämfört med våra andra böcker. I den här boken så kommer vi att utmana dig! Är du redo för utmaningen?

  • Att ta sig ur en Skrivtorka
    3.5K 230 10

    Har du börjat skriva en text men kommer inte vidare? Sitter du och sliter håret av dig av frustration framför dokumentet på datorn eller ligger du kanske stirrandes upp i taket och tänker "jag borde skriva nu" utan att något händer? Låt oss göra något åt det!