Kapitel 2

28 3 2
                                    

(Om någon undrar varför de två senaste kapitlen är korta är det för att jag kör någon form av double update istället för ett lång kapitel. <33)

"Thinking about you, baby girl" står det på min skärm, efter att jag både bytt om till pyjamas och borstat tänderna.

Jag funderar ett tag på vad jag ska svara men skriver till sist att jag också tänker på honom.

"Wishing you where here with me..." svarar han, och jag kan inte låta bli att le.

"You do?" skriver jag och fortsätter le.

"Yeah, you were good company..."

Jag lägger mig ner på sängen. "Really?"

"Stop teasing me, baby. I know you miss me too. I wish you still were in London..."

"Me too... I didn't do everything that I wanted to do when I was there."

"You were with me. That's enough."

Jag biter i min läpp, han verkar nästan lite svartsjuk. Dock ska vill jag inte hoppas för mycket ... Med tanke på hur mycket han rörde vid mig så kan han bara vilja ha sex. Inte för att jag skulle klaga, även fast han ser ganska sliten ut är han väldigt snygg. Dock vill jag inte lita så mycket på någon som jag sett köpa droger, men han kanske inte köpte till sig själv ...

Okej, jag hör ju själv hur dumt det låter. Det är klart att han spenderade så mycket pengar på droger till sig själv. Om jag skulle köpa droger skulle jag inte betala så mycket för att sen ge det till någon annan. Ingen är väl så dum?

Men å andra sidan kanske han stod i skuld till någon. Det skulle inte förvåna mig, men jag är ändå inte helt säker. Fast, jag har bara känt honom i några timmar, vilket betyder att jag inte känner honom alls egentligen. Jag vet inte ens om hans namn, men nu när jag tänker efter så tror jag inte att han vet om mitt heller.

"I know, but after this summer it'll be a long time before I go back." skriver jag, men får inget svar. Jag suckar irriterat och lägger undan telefonen på nattygsbordet. Jag stoppar in min laddningskabel och tar upp boken jag fick tidigare. Jag läser några sidor av den innan jag släcker lampan och lägger mig under täcket och somnar snabbt, vilket inte är så konstigt efter en dag som den här.

Innan jag somnar hör jag min telefon plinga till, men jag vänder mig om och ignorerar den.

("Tell me where you are. I want to see you again.")

------------

It's late, but it's here. Hej.

Skriver nog lite mer om varför jag har vart borta i min andra fanfiction (Love me like you do.) I någon authors note, gillar inte att jag ska försvinna iväg utan någon förklaring haha. Men jag tror att jag är tillbaka nu så, hej.

Hoppas att ni gillar detta kapitlet, kommentera och rösta isåfall.

xx Zenderilla.

A day in London (Svensk fanfiction om One Direction)Where stories live. Discover now