Časť 9.

194 16 7
                                    

,,Takže mi vravíte že moja mama bola neko?" povedala som nechápavo . rejii mi vysvetlil že som polo neko a polo človek .a to že som mamu nikdy nevidela to vraj celé vysvetľuje. "počkať takže Mia je teraz neko ?" opýtala sa Katerine . "áno teraz je neko"odpovedal jej rejii .ja som bola stále z toho dosť mimo takže som tam len sedela a pozerala do neznáma až kým nezazvonil zvonec ."idem otvoriť " povedala dom a šla otvoriť .keď som tam už došla tak tam už stál Laito ."Em Mia toto je asi  pre teba ."povedal a odišiel od dverí preč .

nikoho som nečakala a nevedela som kto to je .prišla som k otvoreným dverám a tam stála nejaká ženská ktorá mala mikinu na hlave a nebolo  jej vidno do jej tváre. "em dobrý deň môžem vám nejak pomôcť madam " opýtala som sa a kľudne a milo sa na ňu pozerala samozrejme s kapucňou na hlave ."slečna vy sa voláte Mia a dnes máte 20 rokov ?" opýtala sa ma . ja som úplne zabudla na to že mám dnes narotky."áno to som ja a ako vám môžem pomôcť ?" opýtala som sa ešte raz ale teraz kus zo strachom v hlase lebo som nevedela kto to je. tá ženská stále mlčala a ja som viac znervóznela pozdejšie prišiel za mnou Subaru,"dobrý deň madam nepočuli sne tuto Miu keď sa vás pýtala že čo potrebujete ?!" opýtal sa teraz Subaru ."ale ale Subaru si stále taký aký si aj bol kým som vás jej nedala."povedala tá divná ženská 

.ja som to vôbec tomu nechápala ale keď som pozrela na Subara tak znervóznej .takto som ho ešte nevidela  . "povedzte kto ste a čo tu chcete a ak nie tak vás prosím aby ste odišli  !" bola som už dosť vydešená tak som už kričala ."Mia ty ma nepoznáš?"opýtala sa ma "keby som vás poznala madam tak by som sa vás nepýtala kto ste a čo tu robíte. tak mi prosím odpovedzte kto ste a čo tu robíte?" odpovedala som jej a aj som ja tej záhadnej ženy spýtala.ako som dopovedala poobzerala sa a potom sa opýtala:"nemôžeme toto ísť vyriešiť dovnútra nechcem ti tu urobiť rozruch ?".nechápala som prečo ale dobre otvorila som viac dvere a odstúpila sa "dobre ale nech je to rýchlo " povedala som jej.

ona neodpovedala a iba zakývala hlavou na znak súhlasu a vošla dovnútra.ako vošla dovnútra zatvorila som dvere a chodba sa začala napĺňať . postupne prišli Sakamaki bratia a Katerine ."nepremiestnime sa do obývačky lebo vysvetľovať a stáť v chodbe nieje ten najlepší plán,"navrhla som a všetci súhlasili.tak sme sa potom premiestnili do obývačky .každý si mal kde sadnúť okrem mňa a Katerine .Katerina si sadla na kolená Ayata . nieže by toho bolo dosť veľa on ju ešte začal objímať zozadu a dal jej pusu na líce .Subaru ako keby začal žiarliť tak mi dal znamenie nech si sadnem na jeho kolená.nemala som na výber lebo sedieť na zemi je podľa Rejiiho neslušné a nechcela som ho zas potom počúvať  tak som som sadla na jeho kolená . "tak mohli by ste mi prosím odpovedať kto ste madam "povedala som .

kus bolo ticho a potom som počula vzdych od tej ženskej "nechcela som aby si sa to tak dozvedela takto "povedala a bola kus ticho.potom si dala dole kapucňu a ona bola tiež neko."ahoj Mia konečne sa poznávame "povedala a pozrela sa na mňa .dala som si aj ja potom dole kapucňu d pozrela sa na ňu ,"kto ste madam a skade viete moje meno celý čas ?" opýtala som sa."no aby som ti už konečne odpovedala na tvoju otázku.tak ja som tvoja matka"odpovedala mi .  .....

-

________________________________________________________________________________ahojte ,prepáčte že som nevydávala žiadne časti. nemala som žiaden nápad a s týmto nápadom som nebola istá ale preto lebo som dlho nevydala  nič tak som tento nápad napísala . 

a ešte menšie oznámenie  

_____________________

píšem nové dve knihy :teachers pet a bad twin brothers and shy girl

tá druhá kniha je už zverejnená ale tá prvá ešte neni a ani neviem kedy ju ešte zverejním

dúfam že sa sa vám táto časť páčila a ak áno tak nezabudnite zanechať hviezdičku a pekný komentár tak ahojte  


Aj Upír Dokáže Milovať (Zastavené - dočasne )Where stories live. Discover now