IV

1.8K 275 18
                                    

Σημαντική σημείωση στο τέλος. Παρακαλώ πολύ διαβάστε.

-

Έπεσα κάτω και ξεσπασα σε λειγμους. Παρόλα αυτά, ευτυχώς, δεν έπεσα πάνω στο νεκρό πτώμα του πρώην αγοριού μου, έπεσα στο πάτωμα, έπεσα με την πλάτη μου. Πονεσα.

Ο εγκέφαλος μου άρχισε να τα επεξεργαζεται όλα τώρα που άρχισα να πονάω. Με άφησε να το καταλάβω.

Ήμουν ακόμα μαζί με αυτό το φάντασμα.

Είναι ακόμα εδώ.

Ακόμα μπορεί να με δολοφονήσει.

Αμέσως γύρισα με την κοιλιά μου να ακουμπάει το πάτωμα και άρχισα να σέρνομαι μέχρι τον διάδρομο ώσπου ένα ειρωνικο γελιο γέμισε τον αερα. Αφησα το κεφαλι μου να πεσει, κλαιγωντας και το κουτελο μου να ειναι λουσμενο απο κρυο υδρωτα.

"Γιατι βιαζεσαι τοσο, Δεσποινις μου?" Μια φωνη με βαρυα χρυα ακουστηκε και υστερα ακολουθησαν βηματα.

Η καρδια μου αρχισε να χτυπαει πιο γρηγορα απο πριν. Ενιωθα τους χτυπους της παντου, σε ολο μου το σωμα. Μπορουσα να αισθανθω τα παντα στο σωμα μου και τελικα ακομα και την παγωνια που απλωθηκε στο σωμα μου οταν τα βηματα δυναμωσαν και πλησιαζαν. Ενιωθα λες και το δερμα μου θα παγωνε μεχρι που ενιωσα μια παλαμη να με ακουμπαει στην πλατη και να με σταματει. Τσιριξα, ο φοβος ελεγχε πλεον τις αντιδρασεις μου. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο? Ηταν αδυνατο, μονο ετσι εξηγειται.

Τα φαντάσματα δεν υπάρχουν.

Οι δαίμονες δεν υπάρχουν.

Αυτό το σπίτι δεν υπάρχει.

Αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά.

Το εύχεσαι.

"Βοήθεια" Ψιθυρισα ενώ κατέρρευσα, βλέποντας μόνο μαύρο.

-

Ξαφνικά άρχισα να αισθάνομαι πάλι. Μετά από ένα μεγάλο κενό που όλα ήταν μαύρα και δεν θυμάμαι τίποτα, άρχισα να αισθάνομαι τα πόδια μου. Και τα χέρια μου. Γενικά όλο μου το σωμα. Αυτό ήταν καλό γιατί αυτό το μαύρο κενό δε μου άρεσε καθόλου. Δεν ήξερα από τι αποτελουταν και δε μπορούσα να καταλάβω τίποτα και ούτε ξέρω που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή που μόλις άρχισα να νιώθω.

Έκανε κρύο. Το δωμάτιο και ο χώρος γύρω μου ήταν κρύος,παγωμένος. Παγωνε το σωμα μου.

Ένιωθα το κρύο να με διαπερνάει. Ακόμα και τα όργανα μου. Τα πνευμόνια μου γέμιζαν με αέρα με έναν περίεργο ρυθμό και η καρδιά μου αισθανοταν αβολα.

Mirror Game(Greek Translation)Where stories live. Discover now