Hufflepuff House

5K 279 34
                                    

Başkan: Profesör Pomona Sprout

Kurucu: Helga Hufflepuff

Arma: Sarı bir alanın üstünde siyah porsuk. (Bu nedenle Hufflepuff'ın renkleri kanarya sarısı ve gece siyahıdır. Ayrıca kurucu Helga Hufflepuff istediği zamanlar porsuğa dönüşebiliyordu.)

Hayalet: Şişman Keşiş

Seçmen Şapka'nın tanımı:

Belki de düşersin Hufflepuff'a, Haksızlığı hemen kaldırıp rafa, Adalet uğruna savaş verirsin, Her yere mutluluk götürmek için.

Konum: Giriş yapılan portreye erişebilmek için Giriş Salonu'ndaki ana merdivenlerin sağındaki kapıdan geçmek ve kilerdeki bir fıçıya Helga Hufflepuff ritmiyle vurmak gerekir. Kişi yanlış bir şey yaparsa fıçıda sirkeye boğulur. Her ne kadar İksir Sınıfı'yla aynı seviyede olsa da İksir Sınıfı'ndan olabildiğince farklıdır. Diğer Ortak Salonlarda görebildiğimiz gibi Hufflepuff Ortak Salonu da bina renkleriyle bezenmiştir. Gryffindor Kulesi'nde olduğu gibi Hufflepuff Ortak Salonu da sarı renkli askılarla donatılmıştır ve içeride birçok konforlu koltuk bulunmaktadır. Ortak Salon her daim güneşli gibidir, dairesel pencerelerle dolu ve seraların, yeşil çimlerin görüntüsünü yakalar. Birçok tünel de bulunmaktadır. Hufflepuff çalışkanlığa, disipline, sadakâte ve arkadaşlık ilişkilerine değer veren binadır. Ambleminde porsuk bulunurken, renkleri kanarya sarısı ve gece siyahıdır. Bu binanın başkanı öğretmeni Pomona Sprout, hayaleti ise Şişman Keşiş'tir. Hufflepuff'un kurucusu Helga Hufflepuff'tır.




Eveeet, Hufflepuff ile karşınızdayım. Planlamıyordum ama oluverdi. Bu kitabı Hufflepufflı dostum @NobilityGirl e ithaf etmek istiyorum. Umarım beğenir.

Hufflepuff PsychologyNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ