ÜMMETİNDEN SEVGİLİ RESUL'ÜNE

80 9 7
                                    

Ümmetinden Sevgili Resulüne

   Sana o kadar hasretim ki; her gece yatağıma yatmadan evvel seni rüyamda görebilmek arzusuyla Rabbime dua ediyorum.Acaba seni bir kez olsun rüyalarımda görebilir miyim diye. Şimdiye dek belki gerçekleşmedi dualarım.Ama bu isteğim gerçekleşmedikçe vazgeçmeyeceğim dua etmekten.Eğer bir gün Rabbim dualarımı kabul eder ve seni görebilme şerefine erersem rüyalarımda , bu kez de her gece gelmen için yalvaracağım yüce Allah'ıma.

Nur yüzlü efendim,

  Şimdilerde sen yoksun kalbim buruk , sen yoksun dünyam karanlık , sen yoksun boyum bükük . Yetim bir çocuğun baba özlemi çekmesi gibi özlem duyuyorum sana .Susuzluktan çatlayan toprağın yağmura özlemi gibi hasretim sana . Ömrüm boyunca her zaman kalbimde, dilimde ve aklımda olacaksın ey Server-i Enbiya. Senin hasretin , özlemin ve sevginle yaşayacak bu yüreğim.

Güzel peygamberim,

   Ben seni görmeden sevdim efendim.Sana hasret kaldım bu dünyada.Senin ismini duyduğum an kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.Seni çok özlüyorum habibim .O gül yüzünü bir kez olsun görebilseydim.Mis kokunu koklayıp içimde hissedebilseydim.Bu yüzden ashabını ok kıskanıyorum biliyor musun ? Çünkü onlar senin mübarek yüzünü görebildiler.Gül gibi kokan kokunu hissedebildiler doyasıya.Keşke ben de ashabından biri gibi yanında bulunabilseydim.Bir Ebubekir , bir Ömer yahut bir Ali olabilseydim.Senin meclisinde oturup tatlı sohbetine kulak verebilsem ve dizinin dibinde oturup hayran hayran bakabilseydim nur yüzüne.

Gül yüzlü peygamberim ,

   Ashabın dünyaya gelmiş en nasipli kimseler , biliyorum.Onlar kadar şanslı olamadım belki fakat hiç değilse kızgın çöllerde ayağını bastığın bir kum tanesi olabilseydim.Allah resulü üzerime mübarek ayaklarını bastı diye övünür , kendimi avuturdum bu sayede.Ama yinede bir umudum var ya Resulallah.Bu dünyada değilse bile hak dünyada inşallah görebileceğim seni.O zaman doyasıya seyredip cemalini, hasretimi dindireceğim. Gülünü özleyen bülbül gibi ben de seni çok özledim ya Resulallah.

Sevgili peygamberim,

   Dünya şu anki haliyle her zamankinden daha fazla muhtaç davetine. İnsanlar nereye koştuklarını bilmeden koşuyorlar ateşe.Getirdiğin evrensel mesajlara sırtını dönüp cehalette , cahiliye devrinin cahilleri ile yarışan kimseleri gördükçe insanlığımdan iğrenir ve utanır oldum. Ne olur bizim bu halimizi görüp sakın bizden yüz çevirme.Eğer sen de bize şefaatini esirgeyecek olursan kime gideriz ya Resulallah . Tek dileğim Rabbim beni senin yaşadığın günden bir gün fazla yaşatmasın ve bu dünyadan ukbaya göçtüğümde beni sana komşu eylesin.Anam , babam , bu canım sana kurban olsun ya Resul-i Ekrem.Rabbim her anımda senin yolunda gitmeyi nasip etsin .

  Selamların en güzeli ile selamlıyorum seni.Rabbime layık kul , sana layık ümmet olabilmek umuduyla sana kavuşacağım günün özlemiyle sonsuz salat ve selam üzerinize olsun ya Habiballah.

                                        Esselamü aleyke ve rahmetullahi ve berakatüh .

                                                                         Nebisine kavuşmak isteyen ümmeti.



Okuduğunuz için teşekkür ederim. :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 12, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÜMMETİNDEN SEVGİLİ RESUL'ÜNEWhere stories live. Discover now