14.Bölüm: Günahkarlar (3.SEZON: Tam Güç)

58 1 0
                                    

Qhiotic başını hafif eğerek kaşlarını çattı ve yavaş yavaş ayağı kalktı. Ciddi görünüyordu. Hyper şaşırdı. Efsane istifini bozmadı. Qhiotic'in ilk defa böyle bir tepki verdiğini bilmiyordu. Hyper onun yaralanmasını istemiyordu. Bunun için fazla masumdu. Ancak ağzından çıkabilen tek kelime "Qhiotic..." oldu. Her ne kadar Hyper şaşırmış olsa da Efsane bu hareketi kendini beğenmişçe buluyordu.

Efsane:

-Bu onunla benim aramda, sen karışma. Arada ezilmeyesin.

Qhiotic:

-Ne kadar güçlü olduğun umurumda değil. Dostuma zarar vermene izin veremem.

Efsane:

-Dostun, dostuma zarar verdi.

Qhiotic:

-İntikam, şeytanın en güçlü silahıdır.

Efsane:

-Biz zaten mafya olarak şeytanın oyununa çoktan dahil olduk.

Qhiotic:

-Mafya olmak sadece savaşmak değildir.

Efsane:

-Arkadaş edinmek için mafya olduysan yanlış yolu seçmişsin evlat.

Qhiotic:

-Arkadaş edinmeye giden her yol mübahtır.

Efsane:

-İyi çocuğa benziyorsun. Seni bir kez daha uyarıyorum. Çekilmezsen ikinizi birden döverim.

Qhiotic:

-Önce cesedimi çiğnemen lazım!

Efsane gözlerini kapatıp başını hafifçe öne eğdi ve tebessüm ederken burnundan "hıh" sesi çıktı. "Etkilendim açıkçası." dedi ve ilk hamleyi onun yapmasına izin vermemek üzere Qhiotic'in üstüne doğru koşmaya başladı. Qhiotic de ona doğru.. Hyper gözlerini fal taşı gibi açtı ve avazı çıktığı kadar bağırdı, "Qhiotiiic, QHİİİOOOTİİİC!!!!!!". O kadar çok bağırmıştı ki boğazı acıdı ve diz çöküp öksürmeye başladı. Oysa ki sesi daha yeni düzelmişti.

Efsane ilk hamleyi yaptı ve Qhiotic'in gözüne doğru sağdan bir yumruk attı ama Qhiotic eğilip yumruktan kurtuldu. Çevik bir hareketle doğruldu ve Efsane'nin yüzünü hedef alarak o da yumruk atmaya çalıştı. Efsane sol dirseği ile bu yumruğa karşılık verdi ve sağ yumruğu ile muhteşem bir aparkat geçirdi Qhiotic'in çenesine. Qhiotic acılar içinde yere düştü. Büyük ihtimalle o muhteşem yumruk sayesinde çenesi kırılmıştı.

Efsane yerde yatan Qhiotic'e doğru yürüdü. Qhiotic ayaklarını havaya atarak ayağa kalktı. Efsane geriledi. Bir anlık şaşkınlıktan yararlanan Qhiotic, Efsane'nin karnına çalıştı. Efsane ilk defa bu kadar çok yumruk yemişti. Gözleri korku, öfke ve şaşkınlık duygularının karışımını yansıtıyordu. "Gösterdiğin çaba mükemmel. Arkadaşını korumak için kullandığın güç inanılmaz,"

Qhiotic bir cevap vermeden Efsane'nin savunmasız karnına yumrukları geçirmeye devam etti. Aralıksız. Çok hızlıydı.

"Seni takdir ediyorum..."

Geçmiş zamanlarda...

Michael sıcacık odada yatıyordu. Arkadaşları için endişelenmişti. Derin derin düşünürken panjur ve arkasındaki camı kırarak içeri Hyper atladı.

Michael:

-Sen? Nasıl?

Hyper:

-Kendimi tanıtayım. Ben Hyper. Buraya seni öldürmeye geldim. Diğerlerine ibretlik olsun. Bir daha da birini bırakmasınlar tek başına.

Hyper susturuculu tabancasını çıkarır ve Michael'ın kafasına doğrultur.

Kutsalizm koşmaktan nefes alamıyordu.

-Dayan Michael, dayan dostum!

Nefesi iyice kesildi ve kendini yere attı.

-Sen, koş.. Michael'ı.. kurtar..

Efsane:

-Geri döneceğim. Dayan.

Efsane içeri girer ve..

-Lanet olsun.

Hyper silahı Michael'ın kafasına tutarken içeri dalan Efsane'ye bakar. Michael anlık dikkatsizlikten yararlanıp Hyper'in kolunu kıvırır ve silahı ona doğrultmaya çalışır. İkisi orada birbirleriyle mücadele verirler. Efsane yanlarına koşar ve Michael'e yardı etmek için elini uzattığında 3 el silah sesi duyulur. 3'ü de vurulmuş bir şekilde yere düşerler.

Şimdiki zaman...

"... Ama Michael'e yaralıyken yaptığını ödeteceğim." Efsane bu son sözüyle Qhiotic'in suratına yumruğu yapıştırdı. O kadar güçlüydü ki Qhiotic burnundan ve ağzından fışkıran kanlarla yere düşene kadar kendinden geçmişti bile. "Sıra sende şerefsiz!"

DEVAM EDECEK...

Gelecek Bölüm Herkes Bir Arada

Mafyaların KapışmasıWhere stories live. Discover now