Love Will Remember - 17

1.3K 24 1
                                    

Alice perspektiv

När jag lämnade killarnas rum med Lux och vi sedan låst in oss i min och Liam’s svit så lyfte jag upp henne innan jag bar in henne i sovrummet. Jag tog ut tofsen ur hennes hår innan jag la henne ner bredvid Liam och tog en bild som jag sedan skickade till Niall, jag smög in i badrummet där jag borstade tänderna och bytte om till en av Liam’s t-shirtar innan jag smög tillbaka in i rummet och kröp ner bakom den nu sovande Lux. Jag låg och granskade dem ett tag innan jag lät sömnen ta över och jag somnade kort där efter.

 Jag kände hur någon rörde på sig och sedan en duns, snabbt spärrade jag upp ögonen och kollade på Lux som fortfarande låg mitt i sängen, sovandes. Jag vände sedan blicken ner på golvet på andra sidan sängen där Liam stirrade på mig.
”Hur kom hon hit?” viskade han innan han ställde sig upp på fötter.
”Hon ville följa med mig igår kväll så jag tog med henne hit. ” svarade jag lika lågt och pussade Lux på pannan innan jag klev ur sängen.
 Liam nickade svagt innan vi båda stegade ut ur rummet och han stängde försiktigt dörren efter oss, jag styrde stegen emot köket men han greppade snabbt tag om min handled och snurrade runt mig så att jag stod vänd emot honom.
” Förlåt för hur jag uppförde mig igår kväll, jag har ingen aning om vad som flög i mig men jag känner mig mycket bättre idag, så jag hoppas att du kan förlåta mig?” viskade han mjukt innan han lätt pressade sina läppar emot mina.
”Det är okej, baby. ” viskade jag emot hans läppar.
 Hans varma läppar emot mina, hans händer som letade sig in under min tröja och känslan när han pressade mig närmare sig. Han pressade snart upp mig emot väggen och jag kände utbuktningen får hans kalsonger som han pressade emot mig, jag lade armarna runt hans hals och pressade hårdare mina läppar emot hans för att dölja ett stön. Det knackade plötsligt på dörren och Liam hoppade bakåt, han vände blicken emot ytterdörren och kollade sedan på mig.

” Det är nog bäst att du öppnar. ” sade han innan han gick in i köket och ställde sig bakom köksön.
Jag nickade svagt innan jag gick och öppnade dörren, Louise kollade på mig med ett leende och jag släppte in henne.
”Jag hörde att Lux ville sova hos er i natt, jag hoppas inte att hon varit till problem. ” sade hon mjukt.
”Nejdå! Hon har varit en ängel!” ropade Liam ifrån köket och Louise skrattade till.
”Hon har sovit genom hela natten så hon har inte varit till några problem, som Liam sade, hon har varit en ängel. ”
”Så, jag får väl gratulera till erat offentliga förhållande. ”
Louise kramade lätt om mig och jag besvarade hennes kram.
”Tack.”

Liam kom snart gåendes emot oss med Lux i famnen, Lux klamrade sig fast vid honom då Louise försökte ta emot henne.
”Jag anna os Liam!” mumlade hon och Liam skrattade svagt.
”Men om du följer med mamma nu, så kanske, bara kanske jag kan komma över och natta dig ikväll. ” sade han mjukt.
Lux klättrade frivilligt över till sin mammas famn och kollade på Liam.
”Ova.” sade hon och höll fram sitt lillfinger emot Liam.

”Lovar. ” svarade han och krokade sitt lillfinger runt hennes.
Lux log brett innan hon vinkade hejdå och dem lämnade sviten. Jag stängde dörren efter dem och vände mig sedan om och kollade på Liam.

”Varför är du så himla duktig med barn?” frågade jag mjukt medan jag stegade förbi honom ut i köket.
” Jag, duktig med barn? Haha, kära älskade du har du sätt hur du själv är med barn? Du behandlar Lux som din egna lilla dotter. ” svarade han och följde efter mig in i köket.
 Jag tog ut en vattenflaska ur kylen och lutade mig emot bänken medan jag kollade på honom, jag log svagt och skakade lätt på huvudet. Han tog dem tre stegen emot mig för att radera avståndet mellan oss, placerade händerna på mina höfter och kollade mig djupt i ögonen.
”Ali, jag är seriös. Du ser på Lux som din egen och att se er två tillsammans gör mig ännu lyckligare då ni är helt fantastiskt söta tillsammans. ”
Jag bet mig svagt i läppen och pressade sedan läpparna emot hans, han strök mig lätt över kinden innan vi båda gick och satte oss i soffan.

Love Will RememberWhere stories live. Discover now