2-Temas

7 0 0
                                    


İsmail ile Ahmet okulun ilk haftalarında arkadaşlıklarını ilerletmişlerdi.O gün daha da çok ilerleteceklerinden farksız bir şekilde okula geldiler.
O gün Ahmet bir defter çıkararak bir şeyler yazmaya başladı.İsmail o defteri ilk kez görmüştü.

İsmail:

-Ne yazıyorsun?
Ahmet:
-Arada sırada hikayeler yazıyorum.
-Vay!Çok iyiymiş.Ne hakkında?
-Değişiyor.Hepsi farklı birbirinden.
-Görmek istiyorum.
-Bu daha çok ilerleyemedi.İstersen bugün bize gel.Güvendiğim hikayeleri orada okuyabilirsin.
dedi.İsmail bu teklifle heyecanlandı ve düşünmeden "Olur."dedi.
Okul çıkışı birlikte Ahmet'in evine kadar yürüdüler.Yol boyunca Ahmet hikayelerinden bahsetti.
Apartmanın önünde oldukları sırada hızlı gelen bir arabanın kaldırımın yanındaki birikmiş suya girmesiyle ikisininde üstü başı çamur olmuştu.

Araba geçtiği sırada Ahmet ağzına gelen her şeyi sırayla dizmişti.Ahmet'in küfür ediş şeklini gören İsmail kahkaha atmaya başladı.Ahmet o sinirle İsmail'e dönerek "Nesi komik?"diye sordu öfkeli bir şekilde.İsmail "Küfür ederken çok tatlı görünüyorsun."dedi.O an söylediğine pişman oldu.Ahmet'in yanlış anlamasından korktu.Ahmet cevap vermedi ve "Hadi."diyerek binadan içeri girdi.Dairenin kapısının önüne geldiklerinde Ahmet kapıyı açtı ve "Girme."diyerek çantasını içeri atarak pantolonunu çıkardı.İsmail'de çaktırmadan ona bakıyordu.Turuncu slip İsmail'i tahrik etmişti.
Ahmet "Eğer çamur bulaştırırsak annem beni öldürür."diyerek içeri girdi ve çamur bulaşmış pantolonu eline alarak İsmail'e baktı.İsmail ne olduğunu anlayamadı.Sonra Ahmet "Hadi çıkarsana pantolonunu ne bekliyorsun!"dedi.
İsmail utanmıştı ve "Utanırım.İçeride kimse yok mu?"diye sordu.Ahmet "Annemle yalnız yaşıyorum.O da iştedir şimdi.Akşamdan önce gelmez."diye cevapladı ve "Hadi utanma."diyerek gülümsedi.İsmail çekine çekine fermuarını açtı ve pantolonu biraz indirdiği sırada Ahmet'in onu izlediğini fark etti.Hoşuna gitmişti ama hala utanıyordu.Pantolonu çıkarıp Ahmet'e veren İsmail çantasını çıkararak içeri girdi ve daha sonra hırkasını çıkardı.Ahmet "Hadi odama gidelim bir şey vereyim sana."dedi ve odaya girdiler.Daha sonra Ahmet dolabı göstererek "İstediğini alıp giyebilirsin.Ben şunları yıkayayım."diyerek gitti.İsmail olanlardan tahrik olmuştu.

Dolabı açtı ve hemen gözüne renkli iç çamaşırları çarptı.

Arkasına bakıp Ahmet'in olmadığını anlayınca elini açık yeşil bir boxera attı.Boxerı okşadıktan sonra kokladı.Tam o sırada Ahmet "Üstüm başım hep su oldu."diyerek içeri girdi ve İsmail'i gördü.İsmail panikleyerek boxerı yere düşürdü.

Ahmet şaşkın bir şekilde "Ben duş alacağım diyerek ıslanmış beyaz gömleğini gösterdi.İsmail kekeleyerek korkuyla "Tamam."dedi ve eline bir eşofman alıp giydi.Ahmet bornozunu kapının arkasından alarak gitti.İsmail korkuyordu ve "Acaba anladı mı?"diye düşünmeye başladı.
Birkaç dakika sonra Ahmet odaya geldi.Duş almış ve bornozunu giymişti."Pantolonları balkona koydum.Kururlar herhalde birkaç saate."diyerek İsmail'in yanına gitti.
İsmail,Ahmet'in çık demesini bekledi ama Ahmet bir şey demeyince "Ben çıkayım mı?"dedi. Ahmet "Ne olacak?İkimizde erkek değil miyiz?"dedi ve dolaba döndü.İsmail çok heyecanlanmıştı ve utanmıştı.Ahmet bornozunun düğümünü açtı ve çıkarmadan eline az önceki yeşil boxerı aldı.Giydiği sırada "Nasıl kokuyordu?"diye sordu.O an İsmail'in beynine kan sıçradı, şok oldu."Ne?"diyerek geçiştirdi.Titremeye başladı.

Ahmet boxerı çıkardıktan sonra bornozu çıkardı ve İsmail'e döndü."Yakışmış mı?"diyerek boxerı İsmail'in neredeyse ağzına soktu.İsmail titreye titreye,gülerek "Tabii."dedi.Yüzü kıpkırmızı olmuştu.Ahmet "Sağ ol."dedi ve İsmail'in yanına oturup elini İsmail'in bacağına attı."İsmail, bak benden utanma.Sana bir şey soracağım?"dedi.İsmail korkarak "Sor."dedi.Ahmet "Bak ben ayrımcı biri değilim.Eşcinselsen söyleyebilirsin.Bir şey yapmam"dedi elini bacağından çekerek. İsmail titreyek hareket etti ve "Hayır,değilim."dedi.Ahmet buna inanmadı ve "Benden hoşlanıyor musun?"dedi.İsmail'in kalbi neredeyse duracaktı,o an ölmek istedi.Ellerini yüzüne kapadı.Biraz öyle durduktan sonra ayağa kalktı ve gitmeye kalktı.O sırada Ahmet,İsmail'i kolundan tutarak kendine çekti.İsmail,Ahmet'in kucağına düştü.İsmail ne olduğunu anlayamadan Ahmet'in kahverengi gözlerini karşısında buldu.Ahmet,İsmail'in beline kollarını sararak "Sende çok tatlısın."diyerek İsmail'i boynundan öptü.İsmail'in o an gözleri karardı.Bayılacak gibi oldu.Bunun farkına varan Ahmet "Sakin ol."diyerek İsmail'i yanağından öptü.

İsmail zangır zangır titremeye başladı.Ahmet telaşlandı,İsmail'in hasta olduğunu düşündü. Ayağa kalkarak İsmail'i yatağa uzandırarak gidip su getirdi.Suyu içen İsmail "Ne yapıyorsun?" diye sordu.Ahmet gülümseyerek "Bende senden hoşlanıyorum,biraz."dedi.İsmail "Amacın ne?" diye öfkeli bir şekilde sordu.Ahmet "Bir amacım yok.Sakin ol."diyerek İsmail'in yanına uzandı. Ahmet,İsmail'in üzerine çıkarak karnına oturdu.İsmail durumu anlayamamıştı Ahmet'in ne yapacağını beklemeye başladı bir adım atmak için.Ahmet "Bu kadar heyecanlandığına göre benden gerçekten hoşlanıyorsun."diyerek İsmail'in gömleğinin düğmelerini açmaya başladı.

İsmail artık karşılık verme kararı aldı ve gömleğini çıkardı.Oturduğu sırada kucağında olan Ahmet'e sarıldı.Ahmet dayanamarak hızlı bir şekilde İsmail'i boynundan ve yüzünden öpmeye başladı.İsmail,Ahmet'in azdığını yeşil boxera bakarak anlamıştı.O da dayanamadı ve eşofmanı çıkardı.Siyah boxerı ile kalakaldı.İsmail "Dur."diyerek geri çekildi ve "Bende duş almalıyım."dedi. Ahmet üzülerek "Offf.Bekliyorum hadi koş."diyerek yatağa uzandı.
İsmail hızla banyoyu bulup duşa girdi ve temizlenip çıktı.Sadece iç çamaşırını giyip hızla odaya girdi ve uzanıyor olan Ahmet'in kucağına çıktı.Saçından hala sular akıyordu.Ahmet bunu gülerek karşıladı.
Ahmet bir hamle ile İsmail'i altına aldı ve öpmeye başladı.İsmail o sırada elini Ahmet'in poposuna attı.Bir an önce Ahmet'in sikini görmek istediği için hemen yeşil boxerı indirdi ve elini Ahmet'in sikine attı.Gerçekten güzeldi.Uzun,kalın ve biraz kıllıydı.İsmail'in sikide banyodan geldiğinden beri kalkıktı.Ahmet,İsmail'in boxerını çıkararak arkasını döndürdü.
İsmail domaldı.Ahmet dizlerinin üstüne durarak yatağa oturdu."Götün çok güzel."dedi ve orta parmağını hızla İsmail'in içine soktu.İsmail bunu beklemiyordu ve o anki acıyla bir çığlık attı. Ahmet,gülümsedi.Hoşuna gitmişti.Dayanamadı ve İsmail'in poposuna sertçe şaplak attı.İsmail "Sik beni!"poposunu Ahmet'in sikine yakınlaştırarak.Ahmet,İsmail'in deliğine tükürdü ve parmağını yavaş yavaş soktu.İsmail bundan çok zevk aldı.Daha sonra yavaşça Ahmet,sikini İsmail'in deliğine soktu.Zar zor içeri giren Ahmet "Sıcaklığımı hissediyor musun?Yanıyorum."dedi.İsmail "Asıl ben yanıyorum."diyerek dayanamadı ve yatağa boşalıverdi.
Ahmet gülerek "O kadar heyecan verdim mi?"dedi ve İsmail'i boynundan öptü.İsmail biraz utanmıştı ama çok umursamadı.İsmail "Sok."dedi.Ahmet yavaşça sikini sokup çıkarmaya başladı.İsmail'i omuzlarından tutarak buna devam etti ve sordu "İçine boşalmamı ister misin?"dedi.İsmail "Evet."diye yanıtladı.Ahmet "Ateş gibi döllerimi içinde hissetmek istiyor musun!"diyerek sesli bir şekilde söyledi.İsmail "Evet!"dedi.Ahmet birkaç hamle daha yapıp İsmail'in içine boşaldı.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 24, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

İsmail'in KaranlığıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin