emek hırsızlığı

140 10 4
                                    

Bugün hiç karşılaşmamak istediğim o manzarayla karşı karşıya kaldım, yine ve yeniden. Gün geçmiyor ki bir emek hırsızlığı daha sinirlerimizi zıplatmasın. Şu an sinirden ellerim titriyor, zor yazıyorum bu cümleleri.

Resmen kız sırf kapağı araklamak için @taenry'nin "This Place Jin" çalışmasını kopyalamış. İçerik aynı gibi görünmüyor ama hem ad olsun hem karakter olsun yetmezmiş gibi birde kapağı öylece alıp hikayesine koymuş.

Dikkat ederseniz kapak çalışmasında hala orijinal yazarın ve benim adım var. Bu nedir arkadaş ya? Nasıl bir emek hırsızlığıdır bu? Nereye gidiyorsunuz? Cidden artık "hakkım haram olsun" demeye başladım. Sizin için çok önemsiz geliyor belki bunlar ama ben o kapaklar için saatlerimi heba ediyorum. Sizin için sadece saniyeler sürse de çalmak. Onu da geçtim sırf kapağı almak için aynı isim ve karakterle yazmak nedir? Yapmayın artık bunu ya, insanları sevdiği şeylerden iğrendiriyorsunuz. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Darknesshcr Kapak TasarımıWhere stories live. Discover now