Forever

1.7K 88 6
                                    

,, Zabil jsi ji, ty zkurvysyne!''

Roztrhané tělo na kousky, podřezané hrdlo nebo jen kulka v mozku. Smrt je pro mě něčím výjimečným. Něco jako cíl, kterého je těžké dosáhnout. Přesto jí vidím všude kolem mě. Každý den v práci. Večer, když se procházím nebo jen doma, kde pitvám nebohou krysu. Lidé, kteří páchají sebevraždu jsou moc mladí na to zemřít a vždy jsem je zachraňoval od temnoty. Nebyl jsem vrah, ale doktor, avšak nikdy víc jsem si nepřál zabít člověka jako teď! Toho parchanta, který mi sebral vše, po čem mé srdce toužilo...

Krvavý příběh o dvou gentlemanech toužící po informacích a nebezpečně prahnoucích po dívce. Ponořte se do dramatického, romantického a hlavně hororového příběhu, po kterém už nebudete toužit po nesmrtelnosti.

Tak... vydala jsem po dlouhé době nový hororový příběh, který si myslím, že bude stát za to. Trvalo mi dlouho, než jsem ho vymyslela a sepsala. Budu strašně ráda, když se se mnou ponoříte do tohoto příběhu. Odkaz budete mít v komentářích, ale příběh můžete nalézt i na mé stránce. Děkuji vám moc za ohromné číslo při příběhu Facebook, Why so serious!

Jinak zde máte trailer pro lepší uvedení do příběhu: 

Harry Potter na facebookuWhere stories live. Discover now