Kapitel 10

816 20 0
                                    

Efter att ha tillbringat den första dagen på stranden, gått ut och ätit på kvällen och sedan suttit hos Ashley och Daniel tills långt ut på natten så hade resten av semestern bara flugit iväg. Vi hade hunnit varit ute och kollat runt i stan, varit på romantiska middagar bara jag och Ali, varit med Daniel och Ashley, varit nere på stranden och sedan varit ute med en båt och badat med delfinerna. Även om jag saknade Zac otroligt mycket så skulle jag gärna ha stannat kvar ett tag till, bara få tillbringa tid med Ali och vi två kunde få vara oss. Leva ”farligt” och inte behöva tänka på någon mer än oss.

 Min mamma och pappa hade njutit av veckan som dem haft med Zac och det var väldigt lugnande att höra, pappa hade visat Zac runt hemma och mamma hade för mesta dels inte sett Zac då pappa haft om honom hela dagarna. På något sätt så sade det mig att min käre fader saknade att ha en liten plutt hemma.

  Jag och Ali hade hjälpts åt att packa upp, städat och tvättat runt omkring hemma. Lagat middag åt mina föräldrar som tack för hjälpen med vår son och efter det så återstod egentligen bara packningen för mig. Det smärtade smått att behöva lämna Alice ensam med Zac medans jag åkte jorden runt för en promote turné. Jag ville stanna kvar här hemma, ta hand om min fru och son men ändå så ville jag vara ute med killarna och göra det som jag älskar. 

 Jag ryckte lätt till då Ali’s armar slingrade sig runt min midja och hennes läppar lätt pressade sig emot min nakna axel, jag strök handen över hennes arm medan jag log svagt.

” När åker du..?” viskade hon tyst.

 Jag lossade lätt hennes grepp, höll kvar om hennes handled och vände mig om emot henne innan jag drog in henne i famnen. Jag pressade lätt läpparna emot hennes hjässa.

” I natt.. Vi har en intervju i morgon vid nio i Chicago..” mumlade jag lätt emot hennes hjässa.

” Okej..”

  Jag kollade ner på henne och vände hennes ansikte emot mitt, log försiktigt innan jag lätt kysste hennes läppar. Att vara ifrån henne skulle bli svårt, det var det alltid, men det skulle bli svårare nu då hon inte kunde följa med. Ingen av oss ville att Zac skulle växa upp i en turnébuss eller på hotell världen över, så att dem två stannade kvar här hemma var det bästa. Jag skulle sakna hennes läppar emot mina, hennes skratt, hennes ögon och hela henne. Att han henne bredvid mig om natten och få vara med henne hela dagarna.

” Jag vill inte att du åker..” viskade hon hest och väckte mig ifrån ”transen”.

 Jag kollade ner på henne igen och svalde hårt innan jag lätt gnuggade näsan emot hennes.

” Inte jag heller men..” började jag men hon la ett finger emot mina läppar.

” Men det är ditt jobb, du älskar att stå på scen, sjunga för miljontals människor och allt det där. Jag vet..” suckade hon lätt.

” Du älskar det också, men du stannar istället hemma för att ta hand om vår son. Jag skulle också kunna göra det.”

 Hon ryckte lätt på axlarna och vred sig lätt ur mitt grepp innan hon gick emot sängen och satte sig ner på sängkanten.

” Jag älskar att få sjunga ut, skriva låter och stå på scen. Ja, utan dig och killarna, Paul och alla andra så hade jag inte kunnat göra det, men vi har en son som inte ens är ett år, Liam. Jag vill inte lämna honom hos dina föräldrar bara för att jag ska kunna få göra det jag älskar. Jag stannar hemma här, kan eventuellt ta med mig Zac in till studion och försöka spela in något nytt medans du är borta. ” Hon tog ett djupt andetag och suckade lågt. ” Jag behöver inte stå på scen för att ett lyckorus, vår son ger mig det lyckoruset varje dag. Så,  jag är glad att du inte ger upp det du älskar bara på grund av Zac eller mig. Vi kommer att finnas här när du kommer tillbaka, vi kommer att stötta dig vid konserter och annat. ” 

You & I [ Sequel to LWR ]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن